Αναγκαστική προσγείωση Ελικοπτέρου όταν χτυπήθηκε από «ηλεκτρομαγνητική δέσμη» από UFO

Ένα UFO επιτέθηκε σε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού .Ελικόπτερο του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση αφού χτυπήθηκε από «ηλεκτρομαγνητική δέσμη» από UFO

Οι εξωγήινοι ήταν υπεύθυνοι για το μυστηριώδες κύμα πυρκαγιών που κατέστρεψε την πόλη Canneto di Caronia της Σικελίας στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Αναφέρεται σε μια ενδιάμεση έκθεση που διέρρευσε από το ιταλικό Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και που συντάχθηκε με τη συμμετοχή επιστήμονα της NASA και με εντολή της ιταλικής κυβέρνησης. Μετά από δύο χρόνια έρευνας και δαπανήθηκαν περισσότερα από 1,2 εκατ. ευρώ, το πιο πιθανό συμπέρασμα των πυρκαγιών ήταν οι «εξωγήινοι». Αυτοί ήταν υπεύθυνοι για το ανεξήγητο κάψιμο ψυγείων, τηλεοράσεων και κινητών τηλεφώνων μεταξύ 2003 και 2004 σε αυτό το χωριό της Σικελίας.

Οι πυρκαγιές έπληξαν κυρίως ηλεκτρικές συσκευές.
Το Canneto di Caronia είναι μια παραθαλάσσια πόλη, βρέχεται από το Τυρρηνικό πέλαγος, με λίγο περισσότερους από 180 κατοίκους. Εξαρτάται από τη μητροπολιτική περιοχή της Μεσσήνης και είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, όχι για την ομορφιά του περιβάλλοντός της, ούτε για τη φιλοξενία των ανθρώπων της, ούτε καν για την πλούσια γαστρονομία της, αλλά για μια σειρά από μυστηριώδεις φωτιές που παρακίνησαν ακόμα την παρέμβαση του Βατικανού όταν ο εξορκιστής Gabriele Amorth δήλωσε: «Έχω ξαναδεί τέτοια πράγματα. Δαίμονες καταλαμβάνουν ένα σπίτι και εμφανίζονται σε ηλεκτρικές συσκευές. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Σατανάς και οι οπαδοί του έχουν τεράστιες δυνάμεις» (κλασικες χριστιανικες ηληθιοτητες δηλαδη).

Και μέχρι την εμφάνιση της προκαταρκτικής έκθεσης Πολιτικής Προστασίας, όλοι απέδιδαν τα φαινόμενα σε υπερφυσικά ή παραφυσικά αίτια.

Οι ειδικοί απέκλεισαν φυσικά αίτια, ούτε παρέμβαση εμπρηστή ή ατύχημα στο ηλεκτρικό δίκτυο
Σε εκείνη την αναφορά, ο Francesco Mantegna απέκλεισε ότι ήταν εμπρησμός ή ατύχημα, λόγω υπερφόρτωσης ή ελαττώματος στο ηλεκτρικό καλώδιο. Ούτε καν από στατικό ηλεκτρισμό. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι πυρκαγιές προκλήθηκαν από ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές υψηλής ισχύος που υπολόγισαν ότι θα κυμαίνονταν μεταξύ 12 και 15 γιγαβάτ. Και ανέφερε (και αυτό είναι σημαντικό) την προσγείωση ενός UFO κοντά στην πόλη που είχε αφήσει καψιμο στο έδαφος που δεν μπορούσαν να αποδοθει σε φυσικά αίτια.

Το βέβαιο είναι ότι, τον Απρίλιο του 2004, ο ιταλικός στρατός ερεύνησε διάφορες αναφορές ψαράδων της περιοχής που είδαν φωτεινά αντικείμενα να μπαίνουν και να φεύγουν στη θάλασσα τη νύχτα. Αυτά τα αντικείμενα εντοπίστηκαν από τα ραντάρ του Πολεμικού Ναυτικού και αποφάσισαν να στείλουν ένα ελικόπτερο για έρευνα.

Τώρα, ο πρώην διευθυντής του AATIP ( Advanced Aerospace Threat Identification Program ) έχει ανακτήσει εικόνες αυτού του ελικοπτέρου το οποίο, σύμφωνα με τον Αντισυνταγματάρχη των Ειδικών Δυνάμεων του Ιταλικού Ναυτικού, Clarbruno Vedruccio, δέχθηκε επίθεση και από αυτό το UFO .

Το είπε στο επεισόδιο 6 της πρώτης σεζόν της σειράς Unidentified: Inside America's UFO Investigation. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την ομολογία του Ιταλού στρατού.

Το UFO πλησίασε το ελικόπτερο και εκτόξευσε έναν κεραυνό που ανάγκασε τους πιλότους να κάνουν αναγκαστική προσγείωση.

«Το UFO εμφανίστηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα πίσω από την ουρά του ελικοπτέρου και εκτόξευσε μια ηλεκτρομαγνητική δέσμη προς το ελικοπτερο. Το σήμα ήταν απολύτως κατευθυντικό» -διαβεβαιώνει. Επιπλέον, κατάφεραν να μάθουν ότι ο κεραυνός λειτουργούσε σε μια συγκεκριμένη ζώνη συχνοτήτων.

Σύμφωνα με αυτόν τον αντισυνταγματάρχη, «όταν χρησιμοποιούν τα ενεργειακά τους όπλα, πρέπει να βγουν από τη λειτουργία stealth. Θα μπορούσαμε να τα δούμε σε μια συγκεκριμένη ζώνη (ηλεκτρομαγνητικών) συχνοτήτων». […] «Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την ίδια συχνότητα για να παρέχετε έναν ραδιοφάρο για να τους καλέσετε, να τους προσελκύσετε. Για να τους δείξουμε ότι έχουμε καταλάβει την τεχνολογία τους», καταλήγει.

ψ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications