Καταρρίφθηκαν εξωγήινα οχήματα πάνω από τη Βόρεια Αμερική;

Τις τελευταίες ημέρες, μετά την κατάρριψη ενός κινεζικού αερόστατου από τις ΗΠΑ, άλλοι τρεις στόχοι UFO δέχθηκαν επίθεση πάνω από τη Βόρεια Αμερική, αλλά δεν περιγράφονται ως μπαλόνια.

Σύμφωνα με τις φήμες καταρρίφθηκαν σκαφη εξωγήινων.Ένα βίντεο έχει επίσης γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δείχνει ένα περίεργο σκοτεινό αντικείμενο να αιωρείται στον ουρανό πάνω από λίμνη.

Αυτό το αντικείμενο δεν μοιάζει ούτε με μπαλόνι ούτε με drone, δεν δείχνει καθόλου την πηγή της κίνησής του (κινητήρες). Και φαίνεται ότι επιπλέει στον ουρανό με τη βοήθεια μιας άγνωστης τεχνολογίας.

Πιθανώς, αυτό το συγκεκριμένο UFO καταρρίφθηκε στις 12 Φεβρουαρίου πάνω από τη λίμνη Huron στα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά. Μετά από αυτό, στο κανάλι Fox News, η Βουλή των Αντιπροσώπων του Μίσιγκαν Τζακ Μπέργκμαν ανέφερε ότι ένα οκταγωνικό αντικείμενο καταρρίφθηκε πάνω από τη λίμνη Χιούρον.

Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πριν από την κατάρριψη, αυτό το αντικείμενο πέταξε πάνω από μια σημαντική στρατιωτική εγκατάσταση των ΗΠΑ στη Μοντάνα. Για να τον καταστρέψει, πέταξε ένα μαχητικό το οποίο τον κατέρριψε πάνω από τη λίμνη.

Ο επικεφαλής της NORAD (Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής), στρατηγός Glen van Hoerck, είπε ότι τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να είναι εξωγήινης προέλευσης. Ωστόσο, παρατήρησα ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα για αυτό το θέμα.

>Είπε επίσης ότι ο στρατός δεν έχει ακόμη καθορίσει τι κρατούσε στον αέρα. Γι' αυτό δεν ονομάζονται μπαλόνια.

Νωρίτερα, ένα ακόμη αντικείμενο καταρρίφθηκε πάνω από την Αλάσκα και ένα άλλο πάνω από την επικράτεια του Καναδά. Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής πληροφορίες σχετικά με το τι ήταν αυτά τα αντικείμενα.

«Τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν τις τελευταίες ημέρες πάνω από την Αλάσκα και τον Καναδά δεν έμοιαζαν με κινεζικό μπαλόνι που καταρρίφθηκε στα ανοιχτά της Νότιας Καρολίνας και ήταν πολύ μικρότερα», δήλωσε την Κυριακή εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου.

Αυτά τα αντικείμενα δεν έμοιαζαν και ήταν πολύ μικρότερα από το μπαλόνι της ΛΔΚ και δεν θα τους δώσουμε έναν τελικό χαρακτηρισμό μέχρι να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τα συντρίμμια στα οποία εργαζόμαστε», είπε.

Υπάρχουν επίσης πολύ περίεργες αναφορές ότι πιλότοι μαχητικών που πετούσαν για να καταστρέψουν ένα άγνωστο αντικείμενο πάνω από την Αλάσκα ισχυρίστηκαν ότι το αντικείμενο παρενέβη στους αισθητήρες του αεροπλάνου τους και δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί, επειδή το αντικείμενο δεν διέθετε αναγνωρίσιμο τύπο εξοπλισμού επιτήρησης.Δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε εύκολα να παρέμβει στο σύστημα επικοινωνίας.

Άλλοι πιλότοι ανέφεραν ότι δεν είδαν τίποτα πάνω στο αντικείμενο που θα μπορούσε να θέση σε κίνηση και τους φάνηκε ότι δεν υπήρχε γνωστός τρόπος με τον οποίο το αντικείμενο μπορούσε να μείνει στον αέρα.

Συμπεράσματα: Προφανώς κάτι κατέρριψαν αλλα δεν ηταν τα γνωστά UFO με πλήρωμα εξωγήινους είτε τους μοχθηρούς που ειναι οι δημιουργοι πολλων φυλλων εις στην Γη, είτε τους "θεούς" , μπορεί να ηταν σκάφη αναγνώρισης εξωγήινων , εσωγήινων η απο αλλες διαστάσεις , και όπως πάντα οι κολλημένοι που χλεύαζαν και συκοφαντουσαν με μασονικές λέξεις τετοια θέματα , ακόμα και τώρα που τα λένε επίσημα δεν ζήτησαν συγνώμη απο τα λογικά οντά αλλα τι να περιμένεις απο δίποδα που νομιζουν οτι ειναι άνθρωποι ?

Οι δε χριστιανοί άρχισαν τα γνωστά τα πάντα όλα ειναι του κακού (ακομα και οι "θεοί" δηλαδη οι ανθρωπινης μορφης τύπου Θεά Αθήνα) ή οτι αυτα ειναι "κόλπα του συστήματος" και καλα για να επιβληθούν και τέτοιες σαχλαμάρες λες και δεν το κανουν ηδη και με εντελως γελοιους τροπους και ενώ "το σύστημα" όπως λένε κανει και έκανε επι 80 χρονια το ακριβώς αντίθετο οχι μονο απέκρυπτε τετοια θέματα για αυτονόητους λογούς που δεν ειναι ένας αλλα πολλοι εκτος το να αποκρυψουν την αληθινη καταγωγη των αληθινων ανθρωπων , και οι ιδιοι να κατακτησουν τον πλανητη εκ των εσώ αλλα για το ποπολο που δεν βλεπει καν την μη ανθρωπινη συμπεριφορα πολλων γυρω του, αυτά ειναι θεωριες συνομωσιας(!) , και έβγαζαν και ειδικές λέξεις ταμπελες ώστε το καθε δίποδο υβρίδιο που νομίζει οτι ειναι άνθρωπος και οτι το εφτιαξε ενας καλος θελουλης να χλευάζει τους έξυπνους δηλαδή τους αληθινούς ανθρώπους που εχουν απομεινει σε τουτο τον πλανητη ακομα με αυτές τις λέξεις ταμπέλες του τύπου θεωρίες συνωμοσίας κτλ κατα τα αλλα τον δήμιουργησε ενας καλος θελουλης και οχι τα ερπετα πριν 2000 χρονια! ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications