18χρονος κατέρρευσε από ανακοπή καρδιάς την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο!

Ένας 18χρονος αθλητής κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο σε γήπεδο 5 επί 5, επί της οδού Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Γιατροί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ , δίνουν μάχη να κρατήσουν στη ζωή τον νεαρό που υπέστη ανακοπή καρδιάς, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του.

O νεαρός με καταγωγή από τη Βέροια, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο υπέστη ξαφνικά καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε, έχοντας αισθανθεί ζαλάδα.

«Μας είπε πως ζαλίζεται κι έκατσε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας

Άμεσα άνθρωποι από τις αθλητικές εγκαταστάσεις που αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν με απινιδωτή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έγκαιρη επέμβαση επανέφερε τον νεαρό αθλητή, αλλά για λίγο, καθώς ελάχιστα λεπτά αργότερα κατέρρευσε και πάλι.

Στο σημείο έσπευσε και το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 18χρονο.

Και όπως πάντα κάμια αναφορα αν είχε κανει τα "βαφτίσια" γνωστο και ως μπολιασμά από τα ερπετά !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications