Έβρος: Η 28χρονη «βασίλισσα του καρναβαλιού» μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου και μετά την πέταξαν στο γκρεμό!

Το άψυχο σώμα της άτυχης «βασίλισσας του καρναβαλιού» εντόπισε ο θείος της που την αναζητούσε μαζί με άλλους συγγενείς

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Τυχερού στον Έβρο με το αποτέλεσμα της έρευνας για τον εντοπισμό της 28χρονης επικεφαλής του Καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην περιοχή.

Η 28χρονη κοπέλα, αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε νεκρή σε μια χαράδρα όπου είχε πέσει με τη μοτοσικλέτα της, με τραύματα από μαχαίρι!

Το άψυχο σώμα της άτυχης «βασίλισσας του Καρναβαλιού» εντόπισε ο θείος της που την αναζητούσε μαζί με άλλους συγγενείς, μέσα σε μια χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων στην περιοχή του χωριού Λευκίμη.

Οι αστυνομικοί από τα τμήματα Τυχερού και Σουφλίου που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι η 28χρονη έφερε τραύματα στο στήθος και τα χέρια που δεν δικαιολογούνταν από την πτώση.

Έτσι, κλήθηκε ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, που εκτίμησε ότι τα τραύματα προέρχονταν από μαχαίρι!

Ωστόσο, αυτό θα επιβεβαιωθεί από τη νεκροτομή που θα γίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η άτυχη νεαρή είχε φύγει από το σπίτι της το απόγευμα της Κυριακής με τη μηχανή, χωρίς να πει πού σκόπευε να πάει.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο και αναζητούν πλάνα από κάμερες της ευρύτερης περιοχής για να διαπιστώσουν αν επέβαινε μόνη στη μοτοσικλέτα ή αν συνάντησε κάποιον στην διαδρομή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications