«Τέρατα» βίασαν φοιτήτρια ! Την άφησαν στον δρόμο και τη σκότωσε διερχόμενο Ι.Χ.

Χειροπέδες σε τέσσερις ουννοι πέρασε η αστυνομία της Λουιζιάνα των ΗΠΑ με την κατηγορία ότι βίασαν μεθυσμένη φοιτήτρια και την παράτησαν στην άκρη δρόμου όπου τη χτύπησε και τη σκότωσε διερχόμενο αυτοκίνητο .

Η 19χρονη Μάντισον Μπρουκς, φοιτήτρια του Louisiana State University, εξέπνευσε την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο του Μπατόν Ρουζ όπου μεταφέρθηκε μετά το χτύπημα του αυτοκινήτου.

Επειτα από ανθρωποκυνηγητό στα κρατητήρια της αστυνομίας κατέληξαν ένας 17χρονος, οι 18χρονοι Κέιβον Ουάσινγκτον και Κάσεν Κάρβερ, καθώς και ο 28χρονος Εβερετ Λι.

Οι κατηγορούμενοι συνάντησαν την Μπρουκς στο μπαρ Reggie’s κοντά στο πανεπιστήμιο και την οδήγησαν μεθυσμένη στο αυτοκίνητό τους με τη δικαιολογία ότι θα την πήγαιναν στο σπίτι γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει από το πολύ ποτό. Αντί για αυτό όμως, πάρκαραν σε απόμερο μέρος όπου τη βίασαν.

Οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι στη συνέχεια ξέσπασε καβγάς και την κατέβασαν από το αυτοκίνητο σε έναν περιφερειακό δρόμο. Εκεί, στις τρεις τα ξημερώματα στις 15 Ιανουαρίου τη χτύπησε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν την είδε μέσα στο σκοτάδι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications