Πέθανε ξαφνικά 40χρονη  από «κεραυνοβόλο μυοκαρδίτιδα» και πουθενά δεν αναφέρουν αν είχε μπολιαστεί

Αλλη μια που θα διάβαζε "έγκυρες πήγες" και αυτην την φόρα έβαλαν και στα καναλια τους τον θάνατο της φυσικα χωρίς να αναφερουν αν είχε μπολιάστει κατι που φαινεται μεσω AΦΜ και ενω εβαλαν φωτο της απο ταυτοτητα .... Και καπως ετσι το παρουσιαζουν:

Δεν μπορεί αν πιστέψει κανείς στην Κρήτη, πώς μία 40χρονη γυναίκα από τη Σητεία, μητέρα τριών παιδιών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ούσα υγιέστατη και έχοντας κολλήσει απλώς μία ίωση.

To ότι θα ζητουσαν αδεια απο τους ελληνοφωνους για να βγουν απο τα σπιτια τους (θεωριες συνομωσιας θα ελεγαν αν τους το ελεγες πριν 4 χρονια) , και θα εκαναν μαζικα μπολια δηθεν για μια ανυπαρκτη ψευδο-πανδημια το πιστεψαν όμως !

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από τη Σητεία και εισήχθη στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με κεραυνοβόλο μυοκαρδίτιδα, διασωληνώθηκε, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού. Οι σωτηρές γιατροί ήθελαν να την ξεφορτώθουν και να μεταφερθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ωνάσειο, αλλά η ασταθής κατάστασή της δεν το επέτρεψε και δεν πρόλαβε ποτέ αυτή η διακομιδή να γίνει…

«Ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων» (αυτά που ελεγαν για τους μπολιασμενους οι μη σοβαροι γιατροι κατα τους συμμορητες , ενω οι δικοι τους που λένε εντελως παρανοικα πραγματα χωρις καμια λογικη ειναι σοβαροί οπως το "Έχουμε κρούσμα «Κράκεν» στην Ελλαδα αλλα δεν το έχουμε εντοπισει" ! αυτα τα σχισοφρενικα λενε οι ψευδο-ειδικοι στα καναλια τους που βλεπουν ορδες χωρις ιχνος λογικης για να σκεφτουν πως αφου δεν το εχουν εντοπισει πως εχουμε κρούσμα ? )
Σύμφωνα με τον Alpha που επικαλείται "ειδικούς", η κεραυνοβόλος οξεία μυοκαρδίτιδα είναι μία σπάνια επιπλοκή, καθώς μόνο το 10% των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας οδηγούν σε μία μορφή κεραυνοβόλου μυοκαρδίτιδας.Όπως ανέφεραν ιατρικές πηγές, ο θάνατος της 40χρονης οφείλεται «σε ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων εξαιτίας κεραυνοβόλου μυοκαρδίτιδας μετά από εμπύρετο λοίμωξη. Το αίτιο της λοίμωξης είναι υπό διερεύνηση. Έχουν αποκλειστεί η γρίπη, ο κορωνοϊός και ο RSV».

«Από τη μια στιγμή στην άλλη, μέχρι και την Τετάρτη δηλαδή, είχαμε επικοινωνία. Η ίωση αυτή κρατούσε μέρες με υψηλό πυρετό. Μία φυσιολογική ίωση όπως τα παιδιά μας, εμείς, όλοι έχουμε κολλήσει. Απλά από την ίωση της έκανε κεραυνοβόλο οξεία μυοκαρδιτιδα. Υγιέστατη ήταν, ότι και να είχε, αν είχε κάτι το έψαχνε, δεν το άφηνε στην τύχη του», είπε στον Alpha η Θεονύμφη Τζανάκη, συγγενής της 40χρονης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications