Μια πρόσφατη σύλληψη στη Γιούτα φέρνει στο φως παιδεραστές που κακοποιούν παιδιά σε σατανικές τελετουργίες

Οι αρχές της κομητείας της Γιούτα έκαναν την πρώτη τους σύλληψη σε ένα τελετουργικό σκάνδαλο κακοποίησης που εκτείνεται δεκαετίες και περιλαμβάνει ισχυρισμούς ότι Μορμόνοι κληρικοί και "εξέχουσες" τοπικές οικογένειες συμμετείχαν σε σατανικές δραστηριότητες.

Ο πρώην Μορμόνος Ντέιβιντ Χάμπλιν, κατηγορούμενος για συχνή σατανική κακοποίηση, συνελήφθη τον περασμένο μήνα και του επιβλήθηκε κράτηση για επτά κατηγορίες που σχετίζονται με τη σ@ξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού - συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για σοδομισμό και βιασμό.

Σε ένα δελτίο τύπου, ο σερίφης της κομητείας Γιούτα Μάικ Σμιθ δήλωσε: «Παρά τις προσπάθειες ορισμένων να απονομιμοποιήσουν αυτήν την έρευνα, καθώς και να εκφοβίσουν μάρτυρες και τις αρχές επιβολής του νόμου, αυτή η έρευνα προχώρησε με τη σύλληψη του Ντέιβιντ Χάμπλιν για πολλαπλές κατηγορίες σ@ξουαλικών αδικημάτων κατά ανήλικων."

Εδώ λέει με λίγα λογία πως οι συμμορίτες προσπαθούν συγκαλύψουν την σατανική δράση τους μεσώ συμμοριτών που εχουν βαλει σε θέσεις κλειδιά αλλα και μεσώ ΜΜΕ που ελέγχουν οι ίδιοι λέγοντας τα γνωστά περί fake news και δηθεν θεωρίες συνωμοσίας, στα δικαστήρια φυσικά αυτα που κανουν στο ίντερνετ που πετάνε ενα fake news και ενα Θεωρία συνωμοσίας και ακυρώνουν την αλήθεια δεν έχουν θέση ..

Ο Χάμπλιν και η πρώην σύζυγός του, καθώς και μέλη διακεκριμένων οικογενειών της Γιούτα και κληρικοί Μορμόνων (δηλαδή της Εκκλησίας των Αγίων των Τελευταίων Ημερών), έχουν κατηγορηθει ότι βίασαν παιδιά, βασάνισαν ή σκότωσαν ανθρώπινα όντα και συμμετείχαν σε σατανικά όργια για πολλούς χρόνια. Ο δικηγόρος τους αποδοκιμάστηκε επειδή αποκάλεσε ένα από τα θύματα «τραγικά ψυχικά άρρωστο».

Μία από τις δηλώσεις των θυμάτων διευκρινίζει ότι η κεραμική Bennion χρησιμοποιήθηκε για τελετουργίες, καθώς περιείχε το σύμβολο σε σχήμα Υ που χρησιμοποιήθηκε ευρέως από την αίρεση. Για παράδειγμα, οι δηλώσεις των θυμάτων μιλούν για μέλη που κάνουν σχήματα Υ με τα χέρια τους ως μέρος μιας τελετουργίας για να καλέσουν δαίμονες. Μια είδηση ​​του Fox13 περιέχει ένα βίντεο που δείχνει ένα σύμβολο σε σχήμα Υ σε κεραμική Bennion.

Το ανώνυμο θύμα που οδήγησε στη σύλληψη του Χάμπλιν φέρεται να εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2022, περίπου ένα μήνα πριν το γραφείο του σερίφη ζητήσει πληροφορίες σχετικά με καταγγελίες για τελετουργική κατάχρηση δεκαετιών. Μέχρι στιγμής, το γραφείο έχει λάβει περισσότερες από 130 [κατηγορίες] αν και η εκκλησία των Μορμόνων έχει εξετάσει τους ισχυρισμούς για σατανική κακοποίηση δεκαετίες πριν από αυτή την υπόθεση.

Σε μια δήλωση στο LifeSite, ο σημερινός εισαγγελέας της κομητείας Juab Ryan Peters είπε ότι το γραφείο του «έχει οριστεί να διερευνήσει και να διώξει υποθέσεις που αφορούν τελετουργική σ@ξουαλική κακοποίηση που έχουν συμβεί στις κομητείες Sanpete, Juab και Utah τις τελευταίες τρεις δεκαετίες».

Η Εκκλησία του Σατανά:

Οι κατηγορίες για σατανική τελετουργική κατάχρηση (SRA) στη Γιούτα έγιναν πρωτοσέλιδα στις ΗΠΑ νωρίτερα αυτό το έτος, όταν ο Σερίφης Σμιθ αναζήτησε στοιχεία για κατηγορίες για τελετουργική κατάχρηση. Ο Σμιθ είχε πει ότι ορισμένοι ισχυρισμοί ήταν «στοιχειωμένοι». Αν και δεν είναι συγκεκριμένες, οι δηλώσεις θυμάτων που κυκλοφόρησε το Αστυνομικό Τμήμα του Provo στη Γιούτα ισχυρίζονται ότι μέλη της Εκκλησίας του Σατανά (CS) διακινούσαν και κακοποίησαν παιδιά στις δεκαετίες του 1980, του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990. 2000.

To NBC News που ανήκει στην ίδια σατανικη συμμορία οπως πολλές αλλες έγκυρες πήγες και στην Ελλαδά ως δικαστής: απέρριψε ουσιαστικά τους ισχυρισμούς προειδοποιώντας ενάντια στον «σατανικό πανικό» και τις θεωρίες συνωμοσίας (αχαχαχαχα). «Ο σατανικός πανικός επιστρέφει, τροφοδοτούμενος από πιστούς του QAnon και επηρεαστές του GOP», έγραψε ο τίτλος του NBC. Η ιστορία περιείχε ένα συμπαθητικό πορτρέτο του David Leavitt και του Chelom Leavitt του, ο οποίος έχει επίσης κατηγορηθεί από θύματα.

Τα θύματα έχουν λάβει περισσότερη υποστήριξη από τις αρχές επιβολής του νόμου παρά από τα μέσα ενημέρωσης αφου ανηκουν στους σατανιστες. Ο σερίφης Σμιθ έδωσε αξιοσημείωτη αξιοπιστία στους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι «το επίκεντρο αυτής της έρευνας [είναι] τα αποτρόπαια σ@ξουαλικά εγκλήματα που διαπράττονται κατά παιδιών».

Για την ιστορία ιστοσελιδα σατανιστων στην Ελλάδα διαφήμιζε σατανική ομάδα τους στο facebook το 2015 και ο συμμορητης της ίδιας ιστοσελιδας που πηρε και χιλιαδες ευρω απο φορους των κοιμησμενων πήρε μεταγραφή και εγινε "ειδικος" σε αλλη σελιδά τους "ανεξαρτητη" οχι μονο στα δηθεν "fake news" αλλα ακομα και σε θεματα covid εγινε "ειδικος" χωρις να εχει καμια σχεση με ιατρική !απλα συκοφαντει μη δικους τους γιατρους που λενε την αληθεια, (αυτοι μπορουν οχι απλα να μιλανε για θεματα ιατρικης χωρις να ειναι γιατροι αλλα και εξαφανιζουν post και να συκοφαντουν γιατρους που δεν λενε τα δικα τους !) και φυσικά μεταξυ αλλων ότι έχει σχέση με σατανισμο παιδεραστες και αρπαγες παιδιων το βγαζουν fake news και θεωριες συνομωσιας και ετσι εξαφανιζεται απο το facebook και οχι μονο! η ιδια σατανικη συμμορια μεσω facebook σαμποταρει αληθινες ανεξαρτητες σελιδες με μιδαμινη απηχηση και προωθει δικες της ...

Η φερομενη Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που τρεχει να αμεσως μολις στειλουν email ακομα και αναρχο-τρολλ με ψευτικα προφιλ αλλα δεν απανταει καν σε μηνυματα καταγγελιες για την εγκληματικη δραση τους και στο ιντερνετ, (ακομα να απαντησουν απο το 2020 ), και που καλυπτει την ιντερνετική και εγκληματικη δράση τους σε συνεργασία με facebook -Google πρεπει να διωχθει η ιδια ως συνεργος εγκληματικης και σατανικης συμμοριας αφου έχουν αμεση σχεση με τον σατανισμο το ιδιο αυτο "σοβαρο" μιασμα και "ειδικος" στα δηθεν fake news εμφανιζοταν στην σατανο-ομαδα τους το 2019 και έβαζε αν εχετε δει ξυρισμενη γατα και αλλα τετοια γελοια,αυτα τα μιαστα θεωρουν "σοβαρα" και "αξιολογα " οι ηλιθιες μαζες (Κουιζ: μπορειτε να βρειτε ποιο μιασμα ειναι? ), όλα αυτα και αλλα πολλα ειναι σε δικηγορο για αγωγη προς αυτην την δυκτιακη εγκληματικη συμμορια που συκοφαντουσε την σελιδα μας ηδη απο το 2016 ειδικα στο μιασμα που εμφανιζεται δηθεν ως ιδρυτής ενω ιδρυτές τετοιων σελιδων ειναι οι ελληνόφωνοι της γνωστης φυλης οπως σε ολο τον κοσμο μεταξυ αλλων λενε ψευδως πως ειναι "ανεξαρτητοι" (γελανε και οι πετρες ) και δεν εχουν σχεση με αλλα μεσα ενω ολοι τους ηταν σε αναρχο-αριστερο-κομμουνιστικες σελιδες , συνεργοι τους ειναι και Εισαγγελείς που ειναι οι ιδιοι μιασματα και μελη της ιδιας σατανο-συμμοριας (μερικα μιασμαστα Εισαγγελείς τους ξερετε απο τον Αντωνιαδή ο οποιος δεν εχει ιδεα περι μιασματων ενω του κανουν πολεμο, γιαυτο λεει τα ιστορικα ψεματα τους ως δεδομενα όπως ολοί και νομιζει οτι τωρα με το covid τους λενε ομαδικα ψεματα τοσα χρονια τι εκαναν δηλαδη? , αυτο δειχνει πως ακόμα και αυτοί που εχουν λογικη ειναι πολυ κατωτερεροι ωστε να καταλαβουν τι γινεταί , αυτο συμβαινει και οταν αυτα τα ατομα διαβαζουν " πατριωτικες" σελιδες απο νεοέλληνες μη ευρωπαικου γενους που ειναι πληρως ελεγχομενοι ) ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications