Γώγος: «Βεβαίως και υπάρχουν παρενέργειες από τα εμβόλια και θάνατοι – Κοιτάμε όμως την σχέση κόστους προς όφελος»!

Και ξαφνικά δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας και fake news : Άρχισαν να παραδέχονται θανάτους από τα σκευάσματα mRNA- φυσικά δεν θα βαλουν το facebook να δωσει αποζημιώση για ολους όσους συκοφαντουσαν και εβλαψαν οι συνεργάτες του οι συμμορίτες...

Για πρώτη φορά οι «ειδικοί» άρχισαν να παραδέχονται ότι υπάρχουν θάνατοι από τα εμβόλια για τον COVID ως παρενέργειες, αλλά τονίζουν ότι όσοι έχουν πεθάνει από τις παρενέργειες των εμβολίων δικαιολογούνται γιατί το όφελος από τους εμβολιασμούς είναι πολλαπλάσια μεγαλύτερο!

Με άλλα λόγια εντάξει όσοι πέθαναν, πέθαναν από τα εμβόλια, αλλά τα οφέλη ήταν μεγαλύτερα γιατί έσωσαν περισσότερους… Αυτό είπε ο παθολόγος- λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας σε τηλεοπτική του Γ.Παπαδάκη ο οποίος τον ρώτησε:

«Υπάρχει περίπτωση ο θάνατος να οφείλεται στον εμβολιασμό τους; Αφελέστατη(!) ερώτηση αλλά την κάνω», για να πάρει την απάντηση από τον Χ.Γώγο: «Όχι, το καταλαβαίνω, και εγώ το βλέπω σταθερά, συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλες αυτές τις αναφορές, ότι πέθανε κάποιος και μπορεί να φταίει το εμβόλιο κτλ.

Η αλήθεια είναι ότι για πρώτη ίσως φορά υπάρχει τέτοια σαφής καταγραφή των ανεπιθύμητων παρενεργειών παγκοσμίως στο CDC στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στο VAERS, διάφορα συστήματα όπου ενημερώνονται οι επιστήμονες και η επιστημονική κοινότητα και οι πολίτες σε πραγματικό χρόνο για τις παρενέργειες των εμβολίων.

Ξέρουμε λοιπόν τι γίνεται στις παρενέργειες, ξέρουμε ποιες από αυτές συσχετίζονται και η ενημέρωση είναι σε πραγματικό χρόνο την ίδια στιγμή που μαθαίνονται.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο σημαντικό εύρημα (…) έχουμε απώλειες, βεβαίως έχουν παρενέργειες τα εμβόλια αλλά αυτό που κοιτάμε πάντα είναι τι σχέση κόστους-οφέλους και είναι τεράστια υπέρ του οφέλους».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications