Μη καθεστωτικό  με χρήσιμα ork  ως ειδικούς  συνέδριο  στην Σουηδία : Οι ανεμβολίαστοι είναι οι τυχεροί του κόσμου!

Αληθινοι Γιατροί και επιστήμονες και οχι ορκ που εκτελουν εντολες ως ευαγγελιο μιας μασονικης εταιριας ονοματι ΠΟΥ που δημιουργησαν 1945 καθολου τυχαια η ημερομηνία (τοσο ειδικοι ειναι ασε που δεν έχουν σχέση με ιους) συγκεντρώθηκαν στη Στοκχόλμη την πρωτεύουσα της Σουηδίας σε ένα συνέδριο με θέμα «Μαθήματα και Συνέπειες Στρατηγικών για την Πανδημία» στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2023 και οι αποκαλύψεις για ακόμα μια φορά ήταν συνταρακτικές.

Στους ειδικούς περιλαμβάνονταν ο Dr Aseem Malhotra, o Dr. Robert Malone, o Dr. Pierre Kory, η Dr. Jessica Rose, ο Dr. Geert Vanden Bossche, ο Dr. Ryan Cole, ο Dr. Richard Urso και πολλοί άλλοι.

Το συνέδριο οργανώθηκε από το Läkaruppropet μια κίνηση που ξεκίνησε από τρεις Σουηδούς γιατρούς τον Μάρτιο του 2021 με επίκεντρο την εστιασμένη προστασία στον κορωνοϊό, για κατάργηση των περιορισμών και κατά των πιστοποιητικών εμβολίων.

Η αίθουσα συνεδριάσεων ήταν κατάμεστη με περίπου 1.000 άτομα επιστήμονες από την Σουηδία και όλο τον κόσμο αλλά προφανώς το γεγονός αυτό… δεν παρουσιάστηκε στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης…αγνοήθηκε εντελώς.

Ο ψυχολογικός πόλεμος
Οι κρατικοί φορείς με αφορμή την πανδημία, επιδίδονται στον ψυχολογικό πόλεμο του νου, προσπαθώντας να διαμορφώσουν τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων και να εξαφανίσουν κάθε τεκμηριωμένη άποψη που εναντιώνεται στο βασικό αφήγημα.

Και έχουμε δει ακριβώς αυτό να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.
Ο καθηγητής Arne Burkhardt έδωσε μια πολύ ξεχωριστή διάλεξη.
Αποδεικνύεται ότι οι πρωτεΐνες ακίδας βρίσκονται σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των αναπαραγωγικών οργάνων όπως οι όρχεις και οι ωοθήκες.
Ο καθηγητής Arne Burkhardt έφτασε μάλιστα στο σημείο να συμβουλεύει τις γυναίκες που θέλουν παιδιά, ότι πρέπει να βρουν έναν ανεμβολίαστο άνδρα.

Ο Dr. Geert Vanden Bossche, παρουσίασε μελέτη που ανέφερε ότι οι ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που προστατεύονται καλύτερα από τον Covid.
Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από τους γιατρούς, οι ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που θα πάνε καλύτερα.
Ένα πράγμα για το οποίο συζητήθηκε πολύ ήταν οι ανησυχίες για το μέλλον της ανθρωπότητας και πώς τα εμβόλια mRNA επηρεάζουν τη γονιμότητα.

Έχουμε δει δραματικές μειώσεις στα ποσοστά γεννήσεων ενώ καταγράφεται και υπερβολική θνησιμότητα.
Η Jesica Rose πραγματοποίησε μια πολύ κατατοπιστική διάλεξη σχετικά με τα νανοσωματίδια λιπιδίων στα εμβόλια mRNA.
Αυτά τα σωματίδια που έχουν ρόλο να παραδώσουν τον κώδικα mRNA στα κύτταρα του σώματος δείχνουν μεγάλο πρόβλημα. Αποδεικνύεται ότι πλημμυρίζουν το σώμα και δεν μένουν στο σημείο της ένεσης.
Τα νανοσωματίδια λιπιδίων που περιέρχονται στο εμβόλιο Moderna ονομάζονται SM-102 και αποδεικνύεται ότι είναι πιο επικίνδυνα για την υγεία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications