Josh Stirling: «Εντυπωσιακή αύξηση θανάτων στους εμβολιασμένους – Δόξα τω Θεώ που δεν εμβολιάστηκαν όλοι!»

Ο Αμερικανός ασφαλιστικός αναλυτής Josh Stirling, αποκαλύπτει πως υπάρχει εκρηκτική αύξηση θανάτων στις περιοχές των ΗΠΑ όπου έχουν ληφθεί περισσότερες δόσεις του μπολιου δηθεν κατά Covid!

Μάλιστα κάνει την σύγκριση του 2022 με τα στατιστικά αποτελέσματα του 2021 που ήταν και αυτή χρονιά αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών.

Το 2022 όμως έγιναν πολλές αναμνηστικές δόσεις

Όπως αναφέρει: «Τα τμήματα της χώρας μας που έλαβαν περισσότερες δόσεις του εμβολίου έχουν τώρα υψηλότερη, αυξημένη θνησιμότητα το 2022 συγκριτικά με τα επίπεδά τους του 2021.Δόξα τω Θεώ που δεν εμβολιάστηκαν όλοι!»

Το 2022 όμως έγιναν πολλές αναμνηστικές δόσεις,σαν λέμε περαστε να ξανα κάνετε το μπολι γιατι δεν σας έπιασε κάλα , και η παραλλαγή μαο μαο /ZTB 45689-KKE θα σας στείλει αδιάβαστους και θα σωθείτε με το μπόλι μονο, και ομως με τέτοιες ηλιθιότητες ελέγχουν το κοπάδι που του έμαθαν ψευδώς στο σχολείο πως ειναι λογικά οντά όλοι ...

Μάλιστα ένα goim από αυτά οχι μονο ειναι πλήρως ελεγχόμενο αλλα λες και μιλούσε για τον θεό και έλεγε πως "το ειπε η ευρωπαϊκή ένωση" ! του τύπου το είπαν οι έγκυρες πήγες άρα ειναι αλήθεια και σωστά ότι λένε ,και αν την ρωτήσεις τι ειναι αυτη η "ευρωπαϊκή ένωση" δεν ξέρει καν οτι ειναι 5-6 συμμορίτες που λενε οτι τους πει η εγκληματικη και σατανική συμμορια που ανηκουν, τράγικα πραγματά απο δηθεν μορφώμενους που οχι απλα εχουν ανυπαρκτη λογική αλλα ειναι τοσο πολυ ελεγχομενοι που γινονται οι ιδιοι υμνητες του κακου...τετοια goim οχι άπλα διαβαζουν άναρχο-συμμορίτες σε έγκυρες πήγες και διαδίδουν το κακό παντού , αλλα κανουν και επίθεση στους λογικούς με μασονικές λέξεις ταμπέλες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications