Οι εσωτερικές επιβεβαιώσεις λένε ότι τα Αόρατα Όντα μας περιβάλλουν

Ο κατάλογος των μυημένων που υποδηλώνουν ότι "Αόρατα Όντα" μας περιβάλλουν συνεχίζει να αυξάνεται.

Τις τελευταίες δεκαετίες, αρκετοί αποδέχθηκαν με τόλμη την ύπαρξη UFO που εχουν σχεση με αλλες διαστασεις οπως τοσα αλλα φαινόμενα που είναι παντού γύρω μας και ότι οι αισθήσεις μας περιορίζουν την ικανότητά μας να το αντιλαμβανόμαστε.

Η συζήτηση για τα UFO έχει ήδη γίνει ένα καυτό θέμα στην Αμερικη (στο ελλαδισταν ακομα τρωνε βελανιδια και λενε πως βελανιδια ετρωγαν αυτοι που ηταν ετη φωτος μπροστα). Οι κυβερνήσεις έχουν αρχίσει να εξετάζουν το ενδεχόμενο να διερευνήσουν το θέμα δήμοσια. Διαφοροι σε διαφορους τομείς ξεκίνησαν ένα παγκόσμιο κύμα με δηλώσεις τους για εξωγήινους αυτα που δεν μπορουσαν να πουν τοσα χρόνια γιατι ο οχλός ως υπηρετης του κακου θα τους έκαναν επιθεσή "τι πινεις" και τα σχετικα ενω αυτοί που χλευαζουν τετοια θεματα ειναι εκτος πραγματικοτητας και πολυ κατωτεροι πνευματικα που ανοιγουν τον δρομο στο κακο να ενεργει σε αυτο τον κοσμο μεσω αυτων των ηλιθιων (βλέπε παρακατω ).

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Robert Bigelow, διάσημος στην αεροδιαστημική βιομηχανία για την κατασκευή φουσκωτών μονάδων όπως αυτά που δοκιμάστηκαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, εξωγήινα όντα συνυπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων. Έχει πει ότι είναι «απόλυτα πεπεισμένος» ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσα σε ανθρώπους στη Γη.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2017 στο 60 Minutes του CBS, η ρεπόρτερ Lara Logan ρώτησε τον Bigelow αν πίστευε στους εξωγήινους. Εκείνος απάντησε: Είμαι απόλυτα πεπεισμένος. Είπε περαιτέρω: "Υπάρχει μια υπάρχουσα παρουσία, μια παρουσία ET. Και ξόδεψα εκατομμύρια και εκατομμύρια και εκατομμύρια, μάλλον ξόδεψα περισσότερα ως άτομο από οποιονδήποτε άλλο στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχει ξοδέψει για αυτό το θέμα.

Lara Logan: Μπορείτε να φανταστείτε ότι στα διαστημικά μας ταξίδια θα βρούμε άλλες μορφές ευφυούς ζωής;
Robert Bigelow: Δεν χρειάζεται να πας πουθενά.
Lara Logan: Μπορείτε να το βρείτε εδώ; Που ακριβώς?
Robert Bigelow: Είναι σαν ακριβώς κάτω από τη μύτη των ανθρώπων.Ουάου.

Η FAA μας επιβεβαίωσε ότι για χρόνια διαβίβαζε αναφορές για UFO και άλλα ανεξήγητα φαινόμενα, αλλά αρνήθηκε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες».

Και τωρα παμε στο ζουμι πέρα απο νεράιδες και ξωτικά απο αλλες διαστάσεις :Οι λεγόμενοι σατανιστές ποιους επικαλούνται αν δεν υπήρχε κάτι άλλο απο αλλες διαστάσεις? Όχι μονο επικαλούνται αλλα οι ιδιοι ειναι δημιουργία του κακού σε αυτον τον κοσμο και οχι μονο ελέγχονται από αυτό για να κανουν κάκο αλλα οι πνευματικα κατωτεροι "πεθαινουν" πνευματικα και λειτουργουν ως υποχειρια του κάκου (βλέπε αναρχο-μιασματα)στο υλικο κόσμο ...

Μαλιστα δεν πανε 2-3 χρονια που ένα μιασμα εξ αυτων που συχναζει στα "EllinikaHoaxes" (όπως όλα τα μιασματα της Ελλάδας μαζι με αφεντικα τους που ειναι σαν δαιμονες, εκει βλεπουμε τον ορισμο του κακου στον φυσικο κοσμό αλλα για να δεις κακο πρεπει οχι μονο να εισαι της αλλη πλευρας, αλλα να μην εχεις πεσει στο επιπεδο των συνεργων του κακου και των goim του κακου), ενοχλήθηκε και άρχισε τα γνωστά περί θεωρίες συνωμοσίας και Fake news για ενα post σχετικά με μια ειδική φωτογραφική μηχανή που έφτιαξε κάποιος στο εξωτερικό και καταγράφει σατανικές οντότητες γύρω μας,τετοια μιασματα στέλνουν μηνύματα στα αλλα μιασματα που ελέγχουν το facebook για να εξαφανίσουν απο το facebook καθε αλήθεια εις βάρος τους ...

Φυσικά το πόπολο που τους πατάει like και λεει και αυτο για θεωρίες συνωμοσίας και fake news , άσχετα που δεν ξερουν καν απο αληθινή ιστορια και πως σκοτωναν αυτα τα μιασματα τους εχθρούς τους σαν μην ηταν οι ιδιοι άνθρωποι φυσικα το κακο εμαθε στο ποπολο ακομα και μεσα απο τα σχολικα βιβλια τα ακριβως αντιθετα, δεν αναρωτιέται καν πως ειναι θεωρίες συνωμοσίας κάτι υπαρκτό και μπροστά του? τα προφίλ των άναρχο-μιασμάτων που στάζουν παντού απο κακό και με φώτο λες και είσαι σε καμια ταινία τρόμου ειναι τα προφιλ τους (οχι μονο τα ψευτικα) δεν τα εχει δει κανένας? φυσικά ο όχλος που παπαγαλίζει για θεωρίες συνωμοσίας δεν εχει προσέξει καν πως αυτοι που τους έμαθαν αυτήν ηλίθια φράση προσκυνούν οι ιδιοι ενα πράγμα σαν τον σατανά που ξερουν οι μάζες απο θρησκείες , έφτασαν στο σημείο προ ετών να βγαλουν fake news ακομα δολοφονία σε σατανική τελετή (το κακό θελει πνεύματα ) και ούτε ένας ηλίθιος που τους διαβάζει δεν σχολίασε: και εσεις που το ξέρετε οτι ειναι fake ??? ήσασταν και εσεις στην σατανική τελετή? ή σας το είπαν τα αφεντικά σας οι σατανιστές που ηταν εκεί να το βγάλατε fake news? τωρα ασχολουνται με τους ψευδο-ναζι της Ουκρανιας που ειναι δικα τους ορκ ( ακομα και αυτο καπηλεύτηκαν που ηταν κατα τους και δημιουργήσαν ευρωπαικη iSIS δηθεν ως ναζι που αντι να απελασουν ολα τα μιασματα απο την Ουκρανια παιρνουν εντολες και οπλα απο αυτα! τα χρησιμα Goim ειναι παντου! ) , στα αλλα ορκ που νομιζουν πως οι κακοι ηταν οι "ναζι Γερμανοί" και τους πληρωναν "μασονοι" και ολα αυτά τα σχιζοφρενικά που λενε οι υπηρετες του κακου και πατριδοκάπηλοι στο χριστιανικο ποπολο που όμως δεν εχει θεμα με τον κομμουνισμο που ειναι δημιουργια αυτου που ξερουν ως σατανα, κατα αλλα ολοι ειναι του συστηματος εκτος απο τους ιδιους που λενε ηλιθιοτητες που στερουνται λογικης και παρουσιαζουν το κακο ως μεγα που ελεγχει τα παντα σαν λενε στους αλλους καθηστε στα αυγα σας οι δουλοι δουλικα σκεφτονται, σε λιγο θα μας πουν πως και τους αγροτες το 1500 μασονοι τους πλυρωναν να κανουν επανασταση εναντιον τους , ασχετο που και αυτο το αντεγραψαν και δημιουργησαν τον κομμουνισμο ..

Αυτά και αλλα πολλά γίνονται δημοσια στο ίντερνετ και μετα βγαίνει το καθε γίδι που διαβάζει έγκυρες πήγες τους και βλέπει δελτία των 8 και λεει πως αυτα τα θέματα ειναι χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας ενώ τα ίδια τα αφεντικά του οχι μονο ασχολούνται με αυτά αλλα οι ιδιοι προέρχονται απο αυτά απο την κακή σατανική πλευρά, που αυτο το γίδι τα αποκαλεί υποτιμητικά "θεωρίες συνωμοσίας "

Για αυτο η τάξη εις στην Γη θα έρθει μονο αν εξαφανιστούν και όλοι οι υπηρέτες και συνεργοί του κακού άφου ηδη εχουν πουλήσει το πνεύμα τους στο κακό, συνεργοί θεωρούνται ακομα και αυτοι που παπαγαλίζουν μασονικές λέξεις και φράσεις και διαδίδουν ηλιθιότητες και ψέματα του κακού που δεν έχουν καν ανθρωπινή λογική ...

Μάλιστα πολλοί δεν εχουν ιδέα πως η παρουσία τους εδώ δεν ειναι απο εναν κάλο θεουλη αλλα από αυτό που ξερουν ως σατανά με σκοπό να ειναι υπηρέτες του κακού και να σταματήσουν την άνοδο του κάλου με την ίδια την ύπαρξη τους σε αυτόν υλικό κόσμο, συνεπώς οι θεοί της καλής πλευράς οχι μονο θα τους σώσουν αλλα θα τους στείλουν απο εκεί που ήρθαν στην κυριολεξία δηλαδή από κακό ήρθαν και στο κακό θα ξαναγυρίζουν .. Μόνο ένας έχει ψηλό -καταλάβει τον πολεμο μεταξύ του κάλου και του κακού σε αυτό κόσμο , βεβαία σε θέματα ιστορίας , ή κανει το κορόιδο βλεποντας πως η μεγαλη μαζα συνειδητά εχει παρει το μερος του κακου , η στα αλήθεια δεν ξέρει πως το κακό κέρδισε τον πόλεμο αφου είχε με το μέρος του ολους αυτούς που λέμε ανωθεν που νομιζουν μαλιστα πως κέρδισαν οι κάλοι (!) ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications