O ηλίθιος  με ορδες άλλους ηλίθιους ακολούθους  «tiktoker»  που δοκίμαζε παράξενα φαγητά, πεθαίνει

Ο tiktoker Waffler69, με περισσότερους από δύο εκατομμύρια followers με τα ιδια μυαλα με αυτον (από εδώ και στο εξής οι ορδες που ακολουθουν απο ηλιθιους μεχρι σελιδες ελληνοφωνων θα θεωρουνται και οι ίδια ηλίθιοι και υπήρετες του κακου στην δευτερη περιπτωσή που πατουν like σε σελιδες ελληνοφωνων και διαβαζουν σανατο-συμμορητες), πέθανε σε ηλικία 33 ετών, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του στην ίδια την πλατφόρμα.

Ο Αμερικανός είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε ορδες ηλιθιους με περιεχόμενο για κάθε είδους παράξενα και κυρίως ανθυγιεινά τρόφιμα που δοκίμασε. Στο τελευταίο του βίντεο, στις 11 Ιανουαρίου, φαινόταν να δοκιμάζει ένα γιγάντιο δημητριακό.

Το επόμενο πρωί, ο αδελφός του Claydorm, επίσης tiktoker, επιβεβαίωσε ότι είχε πεθάνει το προηγούμενο βράδυ. «Έφυγε από τη ζωή στις 10 το βράδυ από υποτιθέμενη καρδιακή προσβολή», αποκάλυψε σε βίντεο.

Ο Τέιλορ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, εξήγησε, αλλά «μία ώρα αργότερα ήταν νεκρός». "Είναι πολύ νέο και δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά σκέφτηκα να σας το πω στο TikTok."

«Κρατήστε τη μνήμη του και συνεχίστε να παρακολουθείτε τα βίντεό του. Του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους», πρόσθεσε, ζητώντας να μην ξεχάσουν την παρουσία του στα κοινωνικά δίκτυα.

Έκτοτε, τα τελευταία της βίντεο έχουν γεμίσει αποχαιρετιστήρια σχόλια , θρηνώντας την απώλεια και διασφαλίζοντας ότι θα θυμούνται πάντα τη θετική ενέργεια.

Ο αδερφός του έχει επίσης ξεκινήσει ένα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας, αποτέφρωσης και κηδείας. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 12.000 δολάρια και η οικογένεια έχει εξασφαλίσει ότι ό,τι έχει απομείνει θα χρησιμοποιηθεί για να στηρίξει τη μητέρα του κατά την περίοδο του πένθους.

Για όσους εχουν απομείνει και αναρωτιουνται πως ειναι δυνατόν ακομα και στην εποχη του ίντερνετ ορδες εκατομμυρίων να ειναι εκτός πραγματικοτητας και η ηλιθιότητα τους και η άγνοια τους για τα παντα να συγκρίνεται με αυτη των Ζουλου, ιδού με τι ασχολούνται στο ίντερνετ όταν δεν διαβαζουν σελίδες μολυσματικων άναρχο-σατανο-μιασματων , και φυσικά τετοια ατόμα υποστηρίζουν παντού...

Αν έλεγες στους ίδιους να δώσουν ενα ευρώ σε κάποιον που του κανουν πόλεμο οι διεθνές συμμορίτες οχι μονο δεν έδιναν ούτε ενα ευρώ αλλα θα τον συκοφαντουσαν και οι ιδιοι με τις γνώστες λέξεις ταμπέλες των σατανο-συμμοριτών , στο δε Ελλαδιστάν ακομα και αυτοι που περιμένουν τους θεούς τύπου Ολύμπιους άσχετο που ειναι κολλημένοι χριστιανοί δεν εχουν ιδέα πως και οι ιδιοι ειναι εχθροί του κάλου αφου ειναι υπηρέτες του κακού χωρίς να το γνωρίζουν με τον ιδιο τον τροπο που σκεφτονται και συμπεριφέρονται !

Την ίδια ώρα τα ελάχιστα λογικά οντά σε τούτο τον πλανήτη αποκαλύπτουν την αλήθεια ακομα και 500 χρονια πριν ακομα και μέσα απο σελίδες του κακού τύπου wikipedia, και πως οι δημοκράτες εκαναν κόκκινο απο τον αίμα ολόκληρο ποταμό χιλιάδων που έσφαξαν αλλα και πως ακόμα και τότε το γνώστο γένος αντισταθηκε στο κακο οι ορδες οπως και τοτε ετσι και σημερα δουλοι 2000 χρονια ακομα και στο τροπο που σκεφτονται :

Για αυτό όσοι εχουν απομείνει άνθρωποι και λογικά οντά και οχι δίποδα (οποιος δεν εχει λογικη ειναι διποδο τα ελεγε και ο Πλατων ), να ξέρετε πως εχθροί του κάλου ειναι ακομα και συγγενείς σας οχι απλα αυτοι που πάτουν like σε σέλιδες του κάκου ...

Ορδές εκατομμυριών υπο πλήρη ελέγχο σαν γιδοπροβατα σε στάνες επι 2000 χρόνια (άσχετο που νομιζουν οτι μια φορά γεννήθηκαν ) μεσω θρησκειων αρχικα και μετα μεσω κομματων και δογματων ακομη και χωρων ! μαλιστα στο Ελλαδισταν βγαινει το καθε γιδι σαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο και ισχυρίζεται εντελώς αρρωστημένα οτι ειναι απόγονος αρχαίων που μεγαλούργησαν και πως όλοι οι άλλοι έκλεψαν απο την Ελλάδα τα πάντα, όταν το ίδιο αυτο το γίδι δεν εχει ιδέα απο γένη και φυλές και πως αυτοι οι αλλοι που λεει ειναι οι αληθινοί απογονοι αρχαιων που εφυγαν απο τον ελλαδικο χωρο και γλυτωσαν το τουρκικο και αραβικο μιασμα επι 400 χρονια (!) εκτος τις φυλες του κακου που αντιγραφουν τα παντα με αναποδο τροπο και προς κακο..

Το οτι πολλοι οχι άπλα δεν μοιάζουν με Ευρωπαίους αλλα εχουν και σημιτική λογική ειναι εντελώς άσχετο....Αυτά έβλεπε και ο Φαλμεράϋερ: Ο ανθέλληνας για ορδες πατριώτες της φακής επειδή έλεγε την αλήθεια και βγήκε μια άλλη πατριώτισσα στο youtube με ορδες ακολούθους και έλεγε πως Φαλμεράϋερ οχι μονο ήσαν ανθέλληνας αλλα και πως λογικό ειναι να μην εχουν την ίδια εμφάνιση οι σημερινοί Έλληνες με τους αρχαίους επειδή άλλαξε η μόδα (!) χάρες και πανηγύρια απο κάτω στα σχόλια τωρα που τους εξήγησαν τι εννοούσε ο Φαλμεράϋερ φυσικά ούτε ένας δεν έγραψε πως εννοούσε φυλετικά και οχι στο τι ρούχα φορούσαν ! ! Και εδω η εικονα των σημερινων νεοέλληνων στα βορεία δηλαδη στους μογγολους οπως νομιζουν ορδές νεοέλληνες ουδεμια σχεση η εικονα του χοντρομπαλα νεοέλληνα με τους αρχαιους- Αυτές οι "μογγολες " ειναι κατα της Ελλάδας φαίνεται άσχετο που παίζει να ειναι πιο "Ελληνίδες" απο κατι αλλες νεοελληνίδες δηλαδή να εχουν γονίδια και αίμα των αρχαιων επειδή στα βορεια ειχαν λιγότερες εισβολές βάρβαρων διαχρονικα επειδή έκανε κρύο για σημιτικες φυλες τυπου αραβες κτλ :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications