Τα  δημοκρατικά μιάσματα   τρέμουν και  τους νεκρούς όχι με τιμές αρχηγού κράτους κάποιος που ηταν αρχηγός κράτους

Ξέσπασμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - «Ντράπηκε και η ντροπή με τη στάση της κυβέρνησης», έγραψε στο Tik Tok η Αφροδίτη Λατινοπούλου..

«Αλήθεια γιατί χρειαζόταν κυβερνητική σύσκεψη για μία ιδιωτική κηδεία; Πόσος φόβος γα την αριστερά υπάρχει στο dna αυτής της Κυβέρνησης; Πόσο σανό μας πουλάνε; … Στη χώρα μας το πολιτειακό έχει λυθεί 50 χρόνια τώρα. Καμία δημοκρατία δεν κινδυνεύει από μία κηδεία με τιμές αρχηγού κράτους σε κάποιον που υπήρξε νόμιμος αρχηγός του κράτους της», λέει μεταξύ άλλων η κ. Λατινοπούλου στο βίντεο-μήνυμά της.

Ναι αλλα δεν ειδαμε να λεει κανενας οτι το 60 αναφερει τα μιασματά: στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 μιλάει ο ίδιος για «κομμουνιστικά μιάσματα».Αναφέρει επί λέξη ότι «ο Κομμουνισμός αποτελεί μίασμα γεννηθέν έξωθεν της Ελλάδος».H Hθική του είναι το ψεύδος και η προδοσία , μισο αιωνα μετα ουδεις γνωριζεί τίποτα, τα δε μιασματα δεν εχουν αλλαξει στο ελαχιστο και κανουν τα ιδια και στο ιντερνετ .

Στο μεταξυ ο ελληνοφωνος Τσίπρας για γνωμοδότηση του επίορκου που απο τους ιδιους και τα αναρχο-μιασματα τους παιρνει εντολες και που καλυπτει την δρασή δεκαδων αριστερο-κομμουνιστικων εγκληματικων οργνωσέων Ντογιάκου: «Απειλείται ο πυρήνας του Κράτους Δικαίου και των δημοκρατικών ελευθεριών»! τέτοιο σάνο ουτε ζουλου δεν θα ετρώγαν ! οταν αναρχο-μιασματα δινουν εντολες στα αλλα μιασματα τους εισαγγελεις, και για ολα τα αλλα που κανουν τοσο καιρο μαζι με του σοβιετικου τυπου διαβατηρια οσοι δεν μπολιαστικαν δεν "Απειλείται ο πυρήνας του Κράτους Δικαίου" φυσικα ουδεις εχει προσεξει πως ολοι οι ελληνοφωνοι εχουν ακριβως την ιδια συμπεριφορα σχισοφρενων !

(ΥΓ: οι ψεκασμενες και μπολιασμενες μαζες δηθεν για την Ιλαρα κτλ θεωριες συνομωσιας ειναι οτι ηδη εχουν κανει μπολισματα ,λενε για "φασιστικα μετρα", που τα ειδαν? ασε που οποτε υπηρχαν αυτα αφορουσαν μονο τα μιασματα, "φασιστικα μετρα" απο τους αναρχο-συμμορητες οχι κομμουνιστικα ενω τα εχουν ξανα κανει στην σοβιετικη ενωση! αυτη ειναι η λογικη των δηθεν μορφωμενων με 40 πτυχια και 40 μεταπτυχικα goim γεννηθηκαν goim εχουν παραμεινει οσα πτυχια και να τους δωσουν, ασε δε που νομιζουν πως τα αλλα ορκ που εχουν μαζεψει στην Ουκρανια ειναι "ναζι" ιδιοι με τους κακους "ναζι Γερμανους" αλλα θα που πεις εδω πιστευουν πως τους Γερμανους τους πλυρωναν μασονοι , αφου δεν ειναι απλα οτι δεν εχουν ιδεα απο αληθινη ιστορια, αλλα δεν διαθετουν και λογικη, σαν λεμε πως πλυρωναν τον εχθρο τους τα μιασματα! οι δουλοι δουλικα σκεφτονται, το οτι είχαν κανει εμπαρκο στην Γερμανια ηδη απο το 30 με το που έχασαν την εξουσια και την δημοκρατια τους δεν το ξερουν αυτο, αλλά τα ορκ ξερουν ολά τα αλλα και ειναι και σιγουροι για τις ανοησιες που λενε που δεν εχουν καν λογικη, και νομιζουν πως τα μιασματα ειναι πανεξυπνα και πισω απο ολα οχι οτι οι ιδιοι ειναι πληρως ελεγχομενοι ακριβως επειδη ειναι δουλικοί υλιστές με μηδαμινή νοημοσύνη και ανυπαρκτη λογική, αυτο το ειχαν τα διποδα και πριν τα μπολισματα δηλαδη απο την εποχη του Πλατων αφου ετσι αναφερει αυτους που δεν εχουν λογικη)...

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v25kw0g-christ-is-the-only-true-king-savior-of-our-immortal-souls.html , https://www.brighteon.com/3ec8e9ab-9d52-4df7-8cd1-0d4693bf46c7 , https://ugetube.com/watch/GWI4QXGX77KSilF

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications