Πανδημία αυτοκτονιών: Ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε στο  Ναύπλιο, 58χρονη έπεσε στο κενό στα Τρίκαλα!

Σοκ και έντονο προβληματισμό προκαλούν οι δύο αυτοκτονίες που έγιναν σήμερα με διαφορά λίγων ωρών στο Ναύπλιο και στα Τρίκαλα αντίστοιχα, με θύματα έναν άνδρα άνω των 80 ετών και μια 58χρονη γυναίκα αντίστοιχα και καποιοι αλλοι οπως αυτη στην φωτο βγαζει φωτο με το κινητο λες και βγαζει κανενα αξιοθετο!.

Στο Ναύπλιο, ένας ηλικιωμένος άνδρας θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα. Το συγκλονιστικό είνα ότι δεν προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα στο σπίτι του, αλλά έξω στο δρόμο μπροστά στα μάτια περαστικών και διερχόμενων οδηγών.

Η αυτοκτονία έγινε μέρα μεσημέρι, στις 12, στην οδό Αμυμώνης. Οι λόγοι που οδήγησαν τον άντρα στην αυτοκτονία δεν είναι γνωστοί. Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη σορό του.

Στα Τρίκαλα, σύμφωνα με το trikalanews.gr, μια γυναίκα 58 ετών, η Α.Θ. αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από το διαμέρισμα δευτέρου ορόφου μιας πολυκατοικίας στο ακάλυπτο χώρο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην οδό Ιουλιέτας Αδάμ με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

Στο σημείο της πτώσης της γυναίκας έφτασαν άμεσα αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ σε κατάσταση σοκ. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν αναμένεται να διερευνηθούν. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα (τα κλασικα που λένε).

Η γυναίκα αφήνει πίσω της τον σύζυγό και τον γιο της οι οποίοι, δεν έγινε ακόμα γνωστό, αν βρίσκονταν μαζί της στο σπίτι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications