Φθιώτιδα:35χρονη και 26χρονη έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή

Διπλό ήταν το τραγικό χτύπημα της μοίρας για την κοινωνία του Μώλου που πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τον χαμό της 35χρονης μητέρας δύο παιδιών, ήρθε μία ακόμη τραγική είδηση με τον αιφνίδιο θάνατο 26χρονης κοπέλας με καταγωγή από την ίδια κωμόπολη του Δήμου Καμένων Βούρλων!

H 26χρονη ζούσε στη Θεσσαλονίκη, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της και εργαζόταν. Τη βρήκε νεκρή το πρωί της Κυριακής (22/1) στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο αδερφός της που ειδοποίησε ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά.

Στο σημείο μετέβη και πλήρωμα της αστυνομίας που απέκλεισε το ενδεχόμενο τέλεσης εγκληματικής ενέργειας κι όλα δείχνουν ότι η άτυχη κοπέλα έφυγε από παθολογικά αίτια, πιθανότατα από ανακοπή.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διεξάγει το ΑΤ Τούμπας.

Μια μέρα νωρίτερα έφυγε από τη ζωή η Καθηγήτρια Γερμανικών Μαρία – Ευαγγελία Μόσχου.

Απλή, ειλικρινής και με πηγαία ευγένεια, συμμετείχε σε δράσεις και πολιτιστικούς συλλόγους και υπήρξε πολύ αγαπητή στην τοπική κοινωνία που δεν μπορεί να πιστέψει τον αδόκητο χαμό της.

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Λία, σήμερα (23/1) στη 1:00′ το μεσημέρι στον Ι.Ν. Εισόδια της Θεοτόκου, στο Μώλο Φθιώτιδας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications