Ιουδαίος Χαράρι:Κάποιοι λένε θεωρία συνωμοσίας την Μεγάλη Επανεκκίνηση – Κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτούς!

«Τι συμβαίνει μ’ εκείνα τα άτομα που σκέφτονται αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας;», τον ρωτάνε και απαντάει:

«Εν μέρει, πιστεύω πως κατά κάποιον περίεργο τρόπο είναι ένα ευχάριστο αφήγημα για δύο λόγους. Πρώτα απ’ όλα, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τον κόσμο. Ένα απ’ τα δυσκολότερα πράγματα όσον αφορά το να είσαι ένα ανθρώπινο ον είναι ότι δεν κατανοούμε τον κόσμο.

Ο συνηθέστερος τύπος θεωριών συνωμοσίας είναι κατά κάποιο τρόπο οι μονοδιάστατες.

Υπάρχει μια συνωμοσία στον πλανήτη κι αυτή εξηγεί τα πάντα. Η Μεγάλη Επανεκκίνηση. Ναι, όποια κι αν είναι.

Η πηγή του προβλήματος είναι μονάχα μια μικρή ομάδα ατόμων, και πάλι υπάρχει κάτι πολύ παρήγορο σ’ αυτό επειδή αυτό σημαίνει πως το πρόβλημα δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο περίπλοκο. Πρέπει απλώς να κάνουμε κάτι γι’ αυτούς τους ανθρώπους».

Εδω μεταξύ αλλών οχι μονο παραδέχονται οτι αυτη η μασονικη φράση ειναι δικιά τους και όσοι λενε για "θεωρίες συνωμοσίας" θα πρέπει να θεωρούνται γιδοπρόβατα και οχι λογικά οντά (goim τους λένε αυτούς αυτοι) αλλα και κατι άλλο που πρέπει να έχεις ανώτερο πνευματικό επίπεδο εκ γενετής για να καταλάβεις και οχι "μορφωμένο" όπως λέει ένα γίδι συνέχεια στο youtube που νομίζει πως μόρφωση ειναι τα πτυχία , πρώην χριστιανός που τωρα το παίζει αφυπνισμένος και κράζει τους χριστιανούς ενώ και ο ίδιος ηταν χριστιανός, λέει πολλα εξωφρενικά και το παίζει υμνητής των αρχαίων ενώ ειναι αμφίβολου ράτσας δηλαδή διασταύρωση Νεοέλληνα "πατριώτη" με αριστερό-κομμουνιστή..

Τουτεστιν εχει σημιτικη λογικη επειδη ο ιδιος ειναι ελεγχομενο goim και που φαινεται σε αυτά που λέει του τυπου οι χριστιανοι κατεστρεψαν την αρχαια Έλλαδα "αλλα με ιουδαιους δεν εχω τιποτα" ενω αυτοι ηταν πισω απο την εξαπλωση του χριστιανισμου και των σφαγων , απο την μια οι κολλημενοι δογματικοι χριστιανοι τύπου Λίακοπουλος , και απο αλλη κατι τετοια τσουτσεκια που έχουν και ορδές ακολούθους ως σουμπερ ντουμπερ πατριωτες και υμνητες των αρχαιων (και καπως ετσι κανουν party κατι οντα τυπου Χαράρι 2000 ετη ), και νομιζουν οτι ειναι και μεγα αφυπνησμενοι και οτι γιαυτο έχουν ορδες απο προβατα οχι επειδή δεν τους ενοχλουν οι ελληνοφωνοι στο ιντερνετ ακριβως επειδη ειναι χρησιμα goim που λενε και μασονικες ταμπελες μεταξυ αλλών ηλιθιοτητων, οταν μαλιστα εκλεισαν και καναλια πραγματικα αφυπνησμενων,ωστε οσοι ψαχνουν να πεφτουν πανω σε αυτους και να νομιζουν οτι ανακαλυψαν τους φωστηρες τους.Με αυτο το γιδι που το παιζει και πατριωτης και απογονος αρχαιων ενω ειναι τυπου νεοελληνα και μη ευρωπαικου γενους θα ασχοληθουμε σε αλλο post ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications