Η  ΕΥΠ σε ρόλο Στάζι σοβιετικής ένωσης  φακέλωσε χιλιάδες Έλληνες που δεν ήθελαν μάσκες, lockdown και εμβόλια!

Η κομμουνιστική συμμορία που ολοι αποκαλουν κυβέρνηση ΝΔ (βγάζοντας απο εξώ τους αληθινους κομμουνιστες τυπου ΣΥΡΙΖΑ ενω το ιδιο ειναι ) κατά τρόπο παράνομο χρησιμοποιούσε την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), τα συστήματα παρακολούθησης και την δομή της υπηρεσίας που πληρώνει ο ελληνικός λαός για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των πολιτών που αντιδρούσαν στην υποχρεωτική μασκοφορία, τα lockdown και τα υποχρεωτικά εμβόλια την περίοδο 2020-2022 που επισης κοντρα σε καθε εννοια λογικης αποκαλουν φασιστικα ορδες ενω ειναι κομμουνιστικα ακριβως τα ιδια εκαναν στην σοβιετικη ενωση.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν στην ΕΥΠ που εχει μετατραπει σε Στάζι που ίδρυσαν οι αδυσταχτοι κομμουνιστες (στο pronews οπως και αλλες τετοιου τυπου σελιδες οι κοιμησμενοί νεοέλληνες παρουμοιαζουν την ολη κομμουνιστικη κατασταση με ναζι πάλι (!) σε βαθμο που αναρωτιεσαι αν ειναι τοσο ηλιθιοι οπως πολλοι αλλοι νεοέλληνες που διαβαζουν ομοιους τους στο ιντερνετ , η κατι αλλο παιζεί ), χιλιάδες λοιπον φάκελοι παρακολούθησης Ελλήνων πολιτών που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, να φορέσουν μάσκες ή να μείνουν σε καραντίνα και δεν δίσταζαν να το δηλώσουν δημοσίως, με μία ανάρτησή τους στο διαδίκτυο, με μία τηλεφωνική συνομιλία τους ή με μία παρουσία τους σε μία διαδήλωση.

Το επίσης ντροπιαστικό είναι ότι απασχολήθηκαν με δαπάνη των Ελλήνων πολιτών, ακριβώς αυτών των πολιτών που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση (με τους φόρους που πλήρωναν οι πολίτες πληρώνονταν οι μισθοί αυτών που τους παρακολουθούσαν) οι κομμουνιστο-πράκτορες της ΕΥΠ που διέπρατταν παράνομες πράξεις!

Επειδή οι παρακολουθούμενοι πολίτες έκαναν το «έγκλημα» να… μην θέλουν να εμβολιαστούν, να φορέσουν μάσκα ή ήθελαν να βγαίνουν από το σπίτι τους!

Από τον Ιούλιο του 2020 η κυβέρνηση είχε ζητήσει από την ΕΥΠ να καταγράφει, να παρακολουθεί και να φακελώνει όλους τους Έλληνες οι οποίοι δεν συμφωνούσαν με τις μάσκες και τα περιοριστικά μέτρα του lockdown και να ενημερώνει το Μαξίμου σε καθημερινή βάση!

Σε κάθε συγκέντρωση Ελλήνων πολιτών που δεν συμφωνούσαν με τις μάσκες, τον εγκλεισμό στις οικίες τους και εν συνεχεία στα εμβόλια, υπήρχαν πράκτορες της ΕΥΠ, όπως αποδεικνύεται από τα σήματα των κλιμακίων της υπηρεσίας!

Έτσι πολλοί φάκελοι έπαιρναν τον δρόμο για την Εισαγγελία «διά τα περαιτέρω» ειδικά για αναρτήσεις αυτών που οργάνωναν αυτές τις συγκεντρώσεις.

Οι ενημερώσεις της ΕΥΠ περιλάμβαναν ονοματεπώνυμα, κινητά τηλέφωνα (για να μπουν υπό παρακολούθηση από το Predator και το Cyborg) και κοινωνικές δραστηριότητες των «υποκινητών»!

Σήμα του Ιουλίου του 2021 πρακτόρων της ΕΥΠ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Σας γνωρίζουμε ότι το προσεχές διάστημα θα δημιουργηθούν συγκεντρώσεις-πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στα ληφθέντα μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του Covid-19 και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε διάφορες πόλεις ανά την επικράτεια.

Επί των ανωτέρω παρακαλούμε για την άμεση διαβίβαση στην κεντρική υπηρεσία οποιασδήποτε πληροφορίας κατέχετε ή καταστεί δυνατόν να συλλέξετε στη Ζ.Ε. (σ.σ. ζώνη ευθύνης) σας, σχετικά με τους συμμετέχοντες (ομάδες-άτομα) στις εν λόγω συγκεντρώσεις (συμπεριλαμβανομένων προσωπικών πληροφοριών όπως τηλέφωνα, λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιότητα, δράση, το ιδεολογικό τους υπόβαθρο, καθώς και τους υποκινητές».

Τα κλιμάκια της ΕΥΠ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, ασχολούντο με όσους Έλληνες πολίτες δεν συμφωνούσαν με την υποχρεωτική μασκοφορία, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τον υποχρεωτικό εγκλεισμό στα σπίτια των Ελλήνων.

Άλλο χαρακτηριστικό σήμα αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση περίπου 20 ατόμων και ότι σ’ αυτήν αναπαρήχθησαν μαγνητοφωνημένες ομιλίες του γιατρού (αναφέρεται το όνομα γιατρού που πρωτοστατεί στις συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστών) στις οποίες εξηγούσε τις θεωρίες του κατά του εμβολιασμού

Δεν ακούστηκαν συνθήματα ούτε υπήρχαν πανό (…). Η κινητοποίηση έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».Στο ίδιο σήμα αναφέρονταν ονομαστικά συγκεκριμένοι πολίτες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση όπως και η ιδιότητά τους!

Θα υπάρξει έρευνα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών ή θα υπάρξει έρευνα για το «Πώς διέρρευσαν αυτά τα στοιχεία», όπως συνέβη με τις υποκλοπές;

Σε άλλο σήμα καταγράφονται αναλυτικά τα ονόματα των διοργανωτών των συγκεντρώσεων και η ταυτοποίησή τους με τον αριθμό της αστυνομικής τους ταυτότητας (!) και την επαγγελματική τους ιδιότητα!

Αλλο σήμα καταγράφει μεταξύ άλλων το κεντρικό σύνθημα που ακουγόταν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, «Κάτω η Χούντα του Μητσοτάκη» και ακολουθείται η ίδια παράθεση στοιχείων για τους διοργανωτές.

Κάτω η Χούντα του Μητσοτάκη φώναζαν? οχι κατω ο κομμουνισμος του Μητσοτάκη? την χουντα που την είδαν? αφου τα κομμουνιστικα μορφωματα οχι μονο κυκλοφορουν ελευθερα αλλα μετατρεπουν τα παντα σε σοβιετικη ενωση παλι! εδώ οι συμμορητες θα εδωσαν οι ιδιοι εντολη να τους αφησουν αυτους που λενε αυτη την ηλιθιοτητα περι χουντας (δειγμα οτι αυτοι που την λενε δεν εχουν στοιχειωδής λογικη) ως πνευματικα κατωτερους (goim για τους ιδιους και διποδα κατα τον Πλατων) που δεν διαθετουν λογικη αρα και ακινδυνους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications