Ο Έλον Μασκ προαναγγέλει ποινική δίωξη Φάουτσι!

Το δεύτερο μέρος των αποκαλύψεων που ηταν γνωστες στις οποίες προβαίνει ο Έλον Μασκ αφορά την λογοκρισία για τα θέματα της ψευδο-πανδημίας η οποία επιβλήθηκε με παράνομο τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οχι μονο στο Twitter αλλα και στο facebook με κανονικες δυκτιακες εγκληματικες οργνανωσεις που εμφανιζονται ως οργανισμοί και δηθεν ως ανεξαρτητοι ενώ σταζουν κομμουνισμο, μάλιστα το facebook κανει σκοπιμη μηδαμινή απηχησή μεταξυ αλλων.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, αποκάλυψε μία σειρά εγγράφων που δείχνουν μία σκανδαλώδη διαδικασία αποκρύψεις και «αφανισμού» επιστημονικών μελετών που αφορούσαν θέματα όπως οι συνέπειες της μάσκας και του λοκντάουν στα παιδιά.

Από τα ντοκουμέντα που αφορούν και εσωτερικές επικοινωνίες μεταξύ στελεχών του Twitter αλλά και στελεχών των διωκτικών αρχών των ΗΠΑ, τα οποία όμως φαίνεται να λειτουργούσαν εκτός δικαστικών αποφάσεων, προκύπτει μία σειρά παράνομων πράξεων.

Πριν από λίγο μάλιστα ο Έλον Μασκ με προσωπικό του μήνυμα στο Twitter προανήγγειλε την ποινική δίωξη του Άντονι Φάουτσι, του ανθρώπου που ουσιαστικά καθόρισε την διαχείριση της πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εάν ο ισχυρισμός του επιβεβαιωθεί, τότε θα μιλάμε για μία οβιδιακή εξέλιξη που οπωσδήποτε δεν θα μείνει εντός των αμερικανικών συνόρων.

Απαντώντας μάλιστα σε χρήστες του Twitter που ρωτούσαν που οφείλεται η συγκεκριμένη βεβαιότητα του δισεκατομμυριούχου, ο Μασκ τους παρέπεμψε στο επόμενο πακέτο αποκαλύψεων το οποίο έρχεται οσονούπω.

Αρκετοί σχολιαστές παρέθεσαν έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο επικεφαλής των αμερικανικών υπηρεσιών αντιμετώπισης της πανδημίας, εμπλέκεται ευθέως στην χρηματοδότηση του εργαστηρίου της Γιουχάν, από το οποίο φέρεται να διέρρευσε το επικίνδυνο στέλεχος του ιού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications