Γάκης: «Οι εμβολιασμένοι κατά Covid-19 είναι υποχρεωμένοι να κάνουν 10 δόσεις – Τόσες αγόρασε η ΕΕ»!

O Γάκης στην ραδιοφωνική εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη στον Focus FM δηλώνοντας ότι όσοι εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19 είναι υποχρεώνονται να επανεμβολιαστούν τουλάχιστον με… 10 δόσεις.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της ποσότητας των δόσεων, βρισκόμαστε ήδη στην 4η (για κάποιους 5η) και ήδη προκύπτουν σοβαρά ζητήματα παρενεργειών και μεγάλης αύξησης των θανάτων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την ΕΕ και στις ΗΠΑ (όπου δηλαδή το εμβόλιο επιβλήθηκε με κάθε τρόπο και μέσον).

Συγκεκριμένα ο Δ.Γάκης είπε:
«Έχουνε δέσει τους εμβολιασμένους στην υποχρέωση του επανεμβολιασμού.

Και πόσους επανεμβολιασμούς; θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει ο ελληνικός πληθυσμός.

Δέκα δόσεις προπαρήγγειλε, προαγόρασε η κυρία Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για κάθε βρέφος, ενήλικα, ηλικιωμένο, υπερήλικα, 120 χρονών, που πατάει το πόδι του σε αυτή την ευρωπαϊκή ήπειρο, διανοείστε ότι αυτά έγιναν σε προηγούμενο χρόνο;

Έγιναν πριν καν στηθεί το όλο κατασκεύασμα; Καταλαβαίνετε την δολιότητα; Καταλαβαίνετε την μεθόδευση;

Καταλαβαίνετε ότι με αυτό τον τρόπο λένε πως κάθε εμβολιασμένος θα πρέπει να συνεχίσει να εμβολιάζεται μέχρι τουλάχιστον να εξαλειφθούν αυτές οι 10 δόσεις».

Post A Comment:

1 comment

THE WORST GENOCIDE WITH THE COVID VACCINES OF DEATH FROM THE ANTICHRIST WORLD DICTATORSHIP. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v16xgyw-the-worst-genocide-with-the-covid-vaccines-of-death-from-the-antichrist-wor.html , https://www.brighteon.com/d7058ce3-bd16-4411-b652-32420f68749e , https://ugetube.com/watch/pPCfa45VOEhHDbK . SOURCES-ΠΗΓΕΣ: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 , https://healthimpactnews.com/2022/44821-dead-4351483-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications