Η εξάλειψη της προσωπικής και κοινωνικής ελευθερίας στις δημοκρατίες

Οι δημοκράτες έδωσαν την εξουσία σε κατώτερους μισάνθρωπους να τους κυβερνούν οι οποίοι υπηρετούν ως σκύλοι την γνωστή φυλή που τους οργανώνει, άφου και οι ίδιοι ειναι μοχθηροί και εχουν προελευση απο κακο, ειναι σαν βάλεις εντελώς δημοκρατικά δαίμονες να σε κυβερνούν , ολα αυτά νομίζοντας πως ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι την ίδια ώρα παραδέχονται την ύπαρξη του κακού και μεσώ του Χριστιανισμού τους αλλα κατα ενα σατανικό λόγω οι μάζες θεωρούν πως ειναι όλοι ίσοι και απο ενα κάλο θεούλη και οχι απο αυτο που ξερουν ως σατανά τι και αν γύρω τους επικρατεί το κακό απο φυλές του κακού !

Κοινή γνώμη δεν υπάρχει. Απλώς δημιουργείται, διαμορφώνεται και κατευθύνεται ανά πάσα στιγμή από τα ΜΜΕ με βάση ενδιαφέροντα σχεδόν πάντα ανομολόγητα και όχι σύμφωνα με το κοινό καλό. Στα μέσα ενημέρωσης, η τηλεόραση είναι αναμφίβολα το πιο αποτελεσματικό όργανο για την ενστάλαξη εξαρτημένων αντανακλαστικών στην πλειονότητα των ανθρώπων (...).

Και έτσι σχηματίζεται μια μάζα, υποκείμενη στην καθημερινή βαναυσότητα των ΜΜΕ, συνηθισμένη να αντιδρά με πάθος, χωρίς το παραμικρό κριτικό πνεύμα, πλήρως υποταγμένη σε κάθε είδους χειρισμούς. Έχει σκοπό να εκφράσει και να ακολουθήσει τη γνώμη, ενώ στην πραγματικότητα έχει κατασκευαστεί από τα ΜΜΕ.

Εκπαίδευση στη δημοκρατία:

Για τη δημιουργία της μάζας και τη σταδιακή θηριωδία της, πρέπει να καταστραφούν οι δομές που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, και γι' αυτό είναι απαραίτητο να κατεδαφιστούν οι αρχές που εγγυώνται τη συνοχή και την αρμονία της.

Επομένως, πρέπει να κατακτηθεί μια κατήχηση της μοναδικής σκέψης, ένας ριζικά εμμενιστικός, ελεύθερα σκεπτόμενος εκπαιδευτικός προγραμματισμός, για να σβήσει από την κατανόηση όλα τα ίχνη την πνευματικής και ηθικής ευημερίας και να εμφυτεύσει στις συνειδήσεις ιδέες τόσο λανθασμένες και επιβλαβείς που τα εξευτελιστικά αποξενώνουν τον άνθρωπο από τη βαθύτερη πραγματικότητά του, αφιερώνοντας τον εαυτό του μόνο στην ικανοποίηση των πρωτόγονων αναγκών του ζωικού ανθρώπου.

Μάλιστα πρώτη φορά στα χρονικά έγινε εισβολή ξανα στην Ευρώπη εντελώς δημοκρατικά και ο μεσαίωνας του σκοταδισμού (ξανα) έχει ήδη αρχίσει...Για την ιστορια ηδη εχουν βαλει ελληνοποιημένους μισάνθρωπους ίδιας ρατσας με τους λαθρο να ελέγχουν τι θα βλέπουν οι μάζες στο ίντερνετ και τι να θεωρούν ψεύτικο και τι αληθινό (!) αυτές οι ράτσες αν δεν ειχαν εξαλειφθεί την περίοδο 1750-1940 απο πολλές περιοχές στην Ευρώπη ακομα με κάρα και άλογα θα ηταν ο κόσμος (μέχρι που τους ξανα μάζεψαν και τους εβαλαν να εξαφανίσουν τους πνευματικά ανώτερους οπως πριν το μεσαίωνα που σκοτωναν τους " κακούς αιρετικούς " ), και ξανα γυριζουν πίσω στο μεσαίωνα οι θνητές μάζες εντελως δημοκρατικά και οι οποίες βλέπουν ως φωστήρες τους ίδιους δημοκράτες μισάνθρωπους που τους πάνε 1000 χρονια πίσω ηθικά και πνευματικά και μεσα με μια νυχτα απο ψευδο-πατριωτες μετατρεπονται σε υπηρετες της γνωστης φυλης διοτι και οι ιδιοι σαν φυλες έχουν την ιδια προελέυση ...

Post A Comment:

1 comment

ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΟΚΤΟΝΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Η ΣΟΥΦΛΗ, Ο ΚΑΝΑΚΗΣ… ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v1wu3j0-antichrist-zionism.html , https://www.brighteon.com/5389458f-b485-43b9-99f7-d12e83a8649b , https://ugetube.com/watch/XgYmOTfUmCECyEc . ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications