Σβαμπ: «Οι άνθρωποι θα ταξιδεύουν λιγότερο για να μολύνουν λιγότερο»!

Οι άνθρωποι στο άμεσο μέλλον θα ταξιδεύουν λιγότερο για να μολύνουν λιγότερο, όπως αποκάλυψε από την Καμπότζη όπου ήταν καλεσμένος για απονομή Επίτιμου Διδακτορικού Διπλώματος, η γνωστή μαριονετα και ψευδο-ιδρυτής του WEF, Κλάους Σβαμπ, και οι κοιμησμενοι γράφουν : ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει το δόγμα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» με το οποίο οι διεθνιστικοί κύκλοι σχεδιάζουν να κυβερνηθεί η Ανθρωπότητα.

Εντάξει πάντως ειναι η πρώτη φορά στα χρονικά της Γης που ολα ειναι φανερά αλλα οι μάζες δεν βλέπουν τίποτα λόγω ηθικής και πνευματικής κατωτεροτητας! τι διάφορα έχει αυτό που γράφουν "σχεδιάζουν να κυβερνηθεί η Ανθρωπότητα" με την εισβολή εξωγήινων ακριβώς για τον ίδιο λόγο? καμία!

Εκεί ο Κλάους Σβαμπ ανέφερε επίσης ότι «Για να γίνεις ένας επιχειρηματίας, για να γίνεις ένας μεταρρυθμιστής δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ανεξάρτητος. Μπορείς να το κάνεις μέσα σε υπάρχοντες οργανισμούς».

Στον Καπιταλισμό ο επιχειρηματίας είναι εκ φύσεως ανεξάρτητος, αυτό σημαίνει πως το σύστημα που ευαγγελίζεται είναι ένα νεοκομμουνιστικό σύστημα, τύπου Κίνας, του οποίου άλλωστε έχει δηλώσει λάτρης.

Στο μεταξύ ο ανεγκέφαλος όχλος: φασίστες φασιστικά μέτρα ενώ όλα γύρω τους ειναι δημοκρατικό-κομμουνιστικα !

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε από τον Σβαμπ ότι: «Το σύνθημα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι: ”Αφοσιωμένοι στη βελτίωση της κατάστασης του πλανήτη”.

Ναι γιατι τωρα μας ανήκει και ειστε παρείσακτοι σε αυτον!

Ακολουθει η προπαγανδιστική ταινία Independence Day (που ουδεμια σχέση έχει με την πραγματικοτητα) για να νομιζεί το ποπολο ότι έτσι γινεταί η εισβολή "των κάκων" βεβαία με ενα σπάρο δυο τρυγόνια : και παρουσιάζουν ως κακούς αυτούς που θα έρθουν απο έξω (σ.σ τους θεούς ανθρωπινής μορφής για να βαλουν ενα τελος στην βασηλεια του κακου επι της Γης μαζι με τις φυλες του και ολους που πουλησαν τον πνευμα τους στο κακο δηλαδη τα 2/3 του πληθυσμού μαζι και αυτοι που δεν ανηκουν σε φυλες του κακου αλλα εχουν γινει σαν αυτες οχι απλα δεν κατάφεραν να αποκτήσουν αρετή ηθική λογικη και να γίνουν άνθρωποι ούτε σε 10 ζωές )

Και οτι η εισβολή εξωγήινων γίνεται έτσι του τύπου πάμε να καταλάβουμε την Γη με όπλα, δυστυχώς για το όχλο είμαστε μετρημένοι σε ολο το κόσμο αυτοι που έχουμε επίγνωση τι γίνεται και φυσικά δεν μας ξέρει κανένας ούτε εχουμε ορδές απο ακόλουθους οχι μονο γιατι μας κυνηγαει το κακο και μας συκοφαντει αλλα η ιδια η μαζα δεν μπορει να αντεξει την αληθεια και την πραγματικοτητα :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications