Όταν λες  την αληθινή επιστήμη και οχι την ψευδό-επιστήμη τους  :Aπολυθεί η Κουτροκόη απο τους  δημοκράτες

Αλλα για ενα σατανικο λογο οι μαζες λένε δηθεν για "φασιστικα μετρα" και για "κακους φασιστες" για ολα τα κακα συμφωνα με τον οχλο αυτοι ευθύνονται (ασχετα που δεν εχουν καμια εξουσια) και αν τους ρωτησεις γιατι λετε μια μασονικη λεξη ταμπελα που την εβγαλαν απο τους πατριωτες αντικουμουνιστες της Ιταλιας επι Μουσολινι , θα σε κοιτανε λες και εισαι εξωγηινος, και ολα αυτα ενω δημοκρατες συμμορητες τους πινουν το αίμα και επιβαλουν σοβιετικού τύπου μετρά ακριβως τα ιδια εκαναν στην σοβιετικη ενωση μονο τα Γκουλαγκ ελείπαν ... εκτος απο αμορφωτες οι μαζες απο αληθινη ιστορία (δεν τους ενδιαφερει καν η αληθεια ) δεν εχουν και λογικη αφου επι χρονια τωρα απο τα σχολεια μέχρι την λογοκρισια στο ιντερνετ ολα ειναι κομμουνιστικά αλλα οι μαζες έχουν παθει ομαδικη παρακρουσή τους εχει κυριευσει το κακο και γινονται μερος αυτου χωρις να το καταλαβαινουν, αφου ισχυρίζονται πράγματα που δεν έχουν ούτε καμιά βάση ούτε καμία λογική λες και ειναι αναρχο-troll και υστερα απόρουν γιατι κανουν party οι συμμορητες οταν και οι ιδιοι συμμετέχουν στο σατανικο party οπου η λογικη ειναι ανυπαρκτη .

Συμμοριτες : Ψευδο-γιατροι λενε ψευδο-επιστημη και θεωριες συνομωσιας ! αλλα δεν τολμουν να καλεσουν κανεναν στα καναλια τους εκτος απο να συκοφαντουν και μπλοκαρουν στο facebook ,διοτι απλα οι ιδιοι ειναι ο ορισμος της ψευδο-επιστημης και λενε μοχθηρες ασυναρτισιες που δεν έχουν καν λογικη στα πάντα ...

Νέα τροπή δείχνει να παίρνει η ξαφνική απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ, καθώς προκύπτει ότι υπήρξε μία έντονη διαφωνία με τον Θάνο Πλεύρη σχετικά με τα εμβόλια και τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς λίγο πριν απολυθεί…

Για την ακρίβεια η Ντόρα Κουτροκόη «τόλμησε» να πει στον αέρα ότι υπάρχουν γιατροί που με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ισχυρίζονται με βάση την επιστημονική τους επάρκεια πως οι εμβολιασμοί ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ τα πολυδιαφημιζόμενα αποτελέσματα.

Και είπε η δημοσιογράφος πως το ισχυρίζονται αυτό κοιτώντας τα στατιστικά στοιχεία των θανάτων στις περιόδους των μαζικών εμβολιασμών με πρώτη, δεύτερη, τρίτη, τέταρτη… δόση.

Φυσικά ένα τέτοιο αφήγημα δεν άρεσε καθόλου στον Πλεύρη κάτι που φάνηκε αμέσως από τις σάτανικες εκφράσεις του προσώπου του και αρχισε να λεει για τον "παγκοσμιο οργανισμο υγειας" που ουτε οι μαζες έχουν ίδεα σε ποιους ανηκει και γιατι το δημιούργησαν το 1945 ουτε καν οι Γιατροι και της απο εδω πλευρας με τα 500 πτυχια και διδακτορικα ενω το θεμα έχει άμεση σχεση με ιατρικη! .

Η λεγομενη ΕΣΗΕΑ που απο τους ιδιους παιρνει εντολες δηθεν στηρίζει την Ντόρα Κουτροκόη .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications