Δολοφονία 19χρονης στον Πειραιά: o Αλβανός που την σκότωσε

Πυροβόλησε τη 19χρονη στο κεφάλι και παραδόθηκε στην αστυνομία, αφού πρώτα έκρυψε το όπλο στον καταψύκτη

Στη δημοσιότητα, ήρθαν φωτογραφίες, του 23χρονου Αλβανού που δολοφόνησε τη 19χρονη σύντροφό του στον Πειραιά, και έπειτα παραδόθηκε στις Αρχές.

Ο 23χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής και μη Ευρωπαικης φυλης (εχει πολλους και νεοελληνες αυτης της ρατσας στην ιδια ανηκουν και οι αναρχο-κομμουνιστες), πυροβόλησε τη 19χρονη σύντροφό του στο κεφάλι και παραδόθηκε στην αστυνομία, αφού πρώτα έκρυψε το όπλο στον καταψύκτη.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, στο διαμέρισμα, και είδαν τη 19χρονη νεκρή, σε λίμνη αίματος. Η γειτονιά κάνει λόγο για ένα ζευγάρι που είχε συχνά έντονους καυγάδες. Μαρτυρίες λένε ότι το ζευγάρι μόλις πριν μια εβδομάδα είχε πάλι έναν έντονο και μεγάλο καυγά.

Το θύμα έμενε στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βάμβα και συχνά φιλοξενούσε τον 25χρονο δράστη.

Σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης (έτσι λέει για να την βγάλει καθαρή οχι οτι η ρατσα του εχει τετοιες τασεις ) , έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε) και πυροβόλησε την 19χρονη δύο φορές στο κεφάλι.

Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη και τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να παραδοθεί. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Λίγη ώρα πριν, με ανάρτησή του στα social media έδειξε την…. αρρωστημένη ζήλια του ως αιτία που έφτασε να σκοτώσει την 19χρονη γυναίκα. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς λίγο πριν τον συλλάβουν, ότι τη ζήλευε. Ο 23χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο σπίτι της τη 19χρονη με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications