Η οικογένεια δήλωσε ότι έχει συγκεντρώσει δεκάδες ανεμβολίαστους διατεθειμένους να προσφέρουν αίμα για το βρέφος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στη Νέα Ζηλανδία όπου δικαστήριο αφαίρεσε προσωρινά την κηδεμονία ενός βρέφους, επειδή οι γονείς του αρνούνται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία όμως θα του μεταγγίζονταν αίμα ανθρώπου που έχει εμβολιαστεί κατά της covid-19.

Δηλαδή επειδη δεν ηθελαν μολυσμένο αίμα με πειραματικό σκεύασμα και ζήτησαν να του δοθεί αίμα που έχει δοθεί από ανεμβολίαστους.

Το Ανώτερο Δικαστήριο του Όκλαντ αποφάσισε να αναλάβει τη μερική κηδεμονία του «μωρού W», ηλικίας έξι μηνών, μέχρι να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση την οποία έχει ανάγκη, καθώς πάσχει από στένωση της πνευμονικής βαλβίδας.

Το βρέφος έχει καθυστερήσει να υποβληθεί σε επέμβαση και στέρησαν το δικαίωμα στους γονείς του να μεταγγιστεί από αίμα που προέρχεται από ανθρώπους που δεν έχουν λάβει εμβόλιο mRNA κατά της covid.

Πλέον το μωρό βρίσκεται υπό «την ιατρική κηδεμονία του δικαστηρίου» «μέχρι να ολοκληρωθεί η επέμβαση» και η ανάρρωσή του, δηλαδή το αργότερο ως τα τέλη Ιανουαρίου. Οι γονείς θα εξακολουθήσουν να είναι οι κηδεμόνες του βρέφους, αλλά δεν θα μπορούν να λαμβάνουν ιατρικές αποφάσεις για αυτό!

Με λίγα λόγια είναι σα να μην έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για το παιδί τους.

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη κατάσταση στην οποία οι γονείς επιθυμούν μια καλύτερη θεραπεία για το παιδί τους από αυτή που προτείνει το κράτος», είχε δηλώσει τον Νοέμβριο η δικηγόρος των γονιών Σου Γκρέι.

Η υπόθεση αυτή είναι ένα σαφές παράδειγμα του τι θα ακολουθήσει και στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη και τι θα κανουν σε κοιμήσμενους καθως μονο σε κοιμησμενους περνουν αυτά που δεν έχουν λογική (οπου δεν υπαρχει λογικη και αληθεια το κακο βασιλευει), αφου το "Ανώτερο Δικαστήριο" δεν εδωσε κάμια λίστα τι περιεχει το εμβολιο και τι επιπτώσεις έχουν αυτες οι ουσιες αρα δεν εχει κανενα δικαιωμα εφοσον δεν εχουν ιδεα τι έχουν μεσα τα μπολια, δευτερο: υπερ μπολισμώτων (εκτος τα Goim) λένε τα ορκ των διεθνων συμμορητων γνωστοι και ως αναρχο-σατανο-συμμορητες αυτό απο μονο του λέει πόλλα και οχι καλα, ειναι τα ιδια ορκ που ελεγαν για ναζι φασιστες σε οσους δεν λενε τα παραμυθια τους , και επισης να απαντουσε το "Ανώτερο Δικαστήριο" τι δουλεια έχουν με τα μπολια οι εγκληματικες αναρχο-οργανωσείς αφου κανουν καλο τα μπολια και που κολλανε ολα αυτα τα μαρξιστικα και στο ιντερνετ λογοκρισια facebook -google συκοφαντιες διασπορα fake news απο ολες τις ψευδο-εγκυρες πηγες τους κτλ κτλ, αφου ειναι "θαυματατουργα" τα μπόλια? .

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications