Τιτικάκα: Οι ντόπιοι είδαν ένα UFO να βουτά στα νερά της λίμνης

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες από τη Βολιβία ισχυρίζονται ότι είδαν ένα UFO να κατεβαίνει από τον ουρανό και να βυθίζεται στη λίμνη Τιτικάκα και στη συνέχεια να απογειώνεται από το νερό και να απομακρύνεται με ταχύτητα.

Την ίδια στιγμή, ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες κατάφερε να τραβήξει φωτογραφία το αντικείμενο κάτω από το νερό. Η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral στα τοπικά μέσα και τα social media.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Νοεμβρίου 2022 σε έναν οικισμό που βρίσκεται δίπλα στη λίμνη Τιτικάκα και όχι μακριά από το Περού.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, κατά λάθος παρατήρησαν ένα παράξενο αντικείμενο που αιωρούνταν στον ουρανό, όχι ψηλά από το έδαφος. Και στην συνέχεια «έπεσε σαν πέτρα» και βούτηξε στα νερά της λίμνης Τιτικάκα.

Προφανώς, το αντικείμενο βυθίστηκε κοντά στην ακτή, επειδή ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες έτρεξε πιο κοντά και κατάφερε να τραβήξει μια φωτογραφία του αντικειμένου που βυθίστηκε με το τηλέφωνό του. Δυστυχώς, είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς φαίνεται στη φωτογραφία. Κάτι είναι σίγουρα ορατό κάτω από το νερό, αλλά τι είναι και ακόμη και ποιο είναι το σχήμα του δεν είναι ξεκάθαρο.

Για αρκετή ώρα, αυτόπτες μάρτυρες παρέμειναν κοντά στην ακτή, συζητώντας προφανώς αυτό που είδαν και στη συνέχεια ένα παράξενο αντικείμενο πέταξε απότομα έξω από το νερό και «πέταξε στο διάστημα» όπως λένε πολυ γρηγορα, και κανείς δεν πρόλαβε να το καταγράψει .

Έτσι, από τα στοιχεία, έμεινε μόνο μια φωτογραφία του αντικειμένου κάτω από το νερό, η οποία, στην πραγματικότητα, δεν δείχνει τίποτα. Οπότε, εκτός από μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, πάλι δεν έχουμε τίποτα συγκεκριμένο.

Ένα βίντεο από ένα από τα ειδησεογραφικά κανάλια της Βολιβίας δείχνει τους τοπικους εσωτεριστές που άρχισαν να πηγαινουν στο σημειο, προσπαθώντας να βρουν κάποιο είδος «ενέργειας» Η ιστορία λέει επίσης ότι βλέπουν UFO τακτικά στην περιοχή της λίμνης Τιτικάκα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications