Μια ομάδα μαθητών λιποθύμησε αφού έπαιξε με τον πίνακα κάλεσμα  πνευμάτων Ouija

11 μαθητές λιποθύμησαν ανεξήγητα και βρέθηκαν να στο πάτωμα από τον πόνο, ενώ μερικοί έκαναν ακόμη και εμετό.

Αυτό φέρεται να συνέβη αφού έπαιξαν με ένα πίνακα κάλεσμα πνευμάτων Ouija. Μέσω τέτοιων πινάκων, τα πνεύματα μπορούν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους.

Οι γιατροί δήλωσαν ότι τα παιδιά είχαν έντονους εμετούς και μυϊκούς σπασμούς και δεν βλέπουν σχέση με τον πίνακα Ouija για ευνοητους λόγους, και λένε ότι όλα αυτά προκλήθηκαν από τροφική δηλητηρίαση (κράτηστε την αυτην την γελοία εξήγηση).

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σε φοιτητές του Γεωργικού Τεχνικού Ινστιτούτου στο Χάτο της Κολομβίας. Μια ομάδα εφήβων ηλικίας 13 έως 17 ετών έπαιζε πίνακα κάλεσμα πνευμάτων Ouija. Διάβασαν για τον πίνακα Ouija στα social media και αποφάσισαν να το δοκιμάσουν.

Μετά από κλήση γιατρών, πέντε έφηβοι, των οποίων η κατάσταση ήταν χειρότερη από εκείνη των άλλων, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Manuela Beltrán στην περιοχή Socorro. Πέρασαν μια ολόκληρη μέρα εκεί, κάνοντας θεραπεία, αλλά η ακριβής αιτία της περίεργης κατάστασής τους δεν μαθεύτηκε ποτέ.

"Τα παιδιά ήταν αναίσθητα, λαχανιασμένοι όταν τα βρήκαν και πηχτό σάλιο κυλούσε από το στόμα τους. Είναι πιθανό να έφταιγε το ouija, δεν τους έδωσαν κάτι να φάνε", λέει ο José Pablo Tolosa Rondon, δήμαρχος του Hato.

Έρευνες έδειξαν ότι τα παιδιά έπιναν νερό από ένα ποτήρι, αλλά το αν υπήρχε κάτι στο νερό παρέμενε άγνωστο.

"Δεν βρήκαμε ψυχολογικές αλλαγές στα παιδιά, δεδομένου ότι ειπώθηκε ότι αυτό θα μπορούσε να προκληθεί από το Ouija. Η ιατρική έκθεση ανέφερε ότι αυτό οφειλόταν σε τροφική δηλητηρίαση", λέει ο Χουάν Πάμπλο Βάργκας Νογκέρα, συντονιστής τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου. (έτσι θα του είπαν να πει)

Ο πρύτανης του Τεχνικού Ινστιτούτου είπε ότι δεν πρόκειται να λάβει απόφαση για την υπόθεση αυτή μέχρι να διαλευκανθούν τα γεγονότα κατά την έρευνα.

Άλλοι καλούν καλα πνεύματα και θεούς χωρις πινακες και άλλοι καλούν σατανικά πνεύματα αφου απο το κακο προέρχονται ή βαζουν αφελεις να καλουν σατανικα πνευματα όπως την ανωθεν ιστορία, εκτος τους δογματικους σε θρησκειες οι οποιοι καλουν αγιους και δεν στελνει κανενας πνευματικα μηνυματα ως απαντηση! αυτος ειναι ο λογος που οι χριστιανοι εχουν αποκοπει εντελως απο την "θεϊκή γνωσή" εξαλλου πρωτη δουλεια του χριστιανισμου ηταν να κοψει την "επαφη" και η κατάκτηση έγινε πρώτα σε πνευματικό επίπεδο,αλλα αυτα ειναι πολυ προχωριμενα για λιγους τι να κάτσεις να πεις τωρα σε δογματικούς χριστιανούς?

Και τώρα πάμε στο "ζουμί" γιαυτό το καλύπτουν , αυτός εδώ μπαίνει και βγαίνει κατα δοκούν ως πνεύμα και ελέγχει ατομα χαμηλής νοημοσύνης και πνευματικά κατώτερα χωρις καν τον καλέσουν αρκει να πάρουν την "βάφτιση" μια φορά που φαινεται με ειδικες εξετασεις σαν αυτες που εκαναν οι "κακοι ναζι" (οπως τους ξερει το ποπολο) και ετσι προεκυψε η μασονικη λεξη "ράτσιστης" που δεν υπήρχε πριν 1930, και η εικόνα με τα παιδιά μονο τυχαια δεν ειναι σαν θυμιζει κατι??? :

Όταν δεν ειναι υπό την επιρροή του τα ατομα αυτα τα οποια ειναι και απο φυλες του κακου συμπεριφέρονται ως απλοί δογματικοί χρήσιμοι ηλίθιοι , όταν ειναι υπό την επιρροή του συμπεριφέρονται ως κτηνώδες δαίμονες χωρίς ίχνος ηθικής και λογικής , συνήθως για συγκεκριμένα θέματα ...ζουν αναμεσα μας ως "φυσιολογικοί άνθρωποι" ενώ δεν ειναι, οχι μονο επειδη ειναι μοχθηρα πνευματα λογω φυλης αλλα και λογω ότι ελέγχονται απο τον άνωθεν , και επειδη οι υλιστικες μαζες έχουν πληρη αγνοιά για θεματα πνευματος κτλ, και ο αλλος ο κολλημενος χριστιανός έλεγε πως το πνευμα δεν μπορει να υλοποιηθεί ενω και ο ιδιος ειναι πνευμα σε υλικο σωμα μόνιμα μεχρι να πεθανει και να βγει, ειναι σαν λέει ότι δεν υπάρχει ο εαυτό του στον υλικό κόσμο(!) αυτα γίνονται όταν εκ γενετής δεν είσαι πνευματικό άτομο αλλα υλιστής, δηλαδή απο μικρο χωρις να το διαβάσεις κάπου να ξέρεις οτι είσαι και πνεύμα εκτός απο σώμα η γνώση ειναι ανάμνηση του πνεύματος , αλλα το κακο μπορει να υλοποιηθεί και μέσω αλλών που δεν έχουν πνέυμα ειναι πνευματικα νεκροι για να ενεργει στο υλικο κοσμο, μιλαμε για τους αναρχο-κομμουνιστες οι οποίοι ειναι και σατανιστές και ημνουν τον θεο τους που ειναι ο εικονιζομενος, περαστικά σας (αν και δεν νομίζουμε εδώ θα ξαναγυρίστε με άλλο σώμα στην πνευματική φυλακή σας παρεα και δημοκρατικα με τους δαιμονες οπως ξερετε το κακο):

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications