Πύργος: «Με βίαζαν σε πολλά σπίτια και με δεμένα μάτια»

Την βίαζαν φορώντας κουκούλες και γάντια για να μην τους αναγνωρίσει!

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές 28χρονης κοπέλας από τους ομαδικούς βιασμούς που υπέστη σε ορεινό χωριό της Ηλείας με αποτέλεσμα να μείνει και έγκυος.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πατρίς», όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν η τότε 22χρονη κοπέλα, ζούσε εφιαλτικές στιγμές στα χεριά ανδρών, οι οποίοι φορώντας κουκούλες, τη βίαζαν.

Μάλιστα, από τον βιασμό της, η νεαρή κοπέλα έμεινε έγκυος και εννιά μήνες μετά έφερε στον κόσμο ένα παιδάκι το οποίο σήμερα ζει σε ίδρυμα στην Αθήνα.

«Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ.

Τους έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω. Με πήγαιναν και σε σπίτια και σε άλλα αυτοκίνητα σε διάφορα χωριά τριγύρω… Δεν έβλεπα που πήγαινα, γιατί μου είχαν δέσει τα μάτια… Μου έδεναν τα χέρια και τα πόδια και ούτε που ήξερα τι μου έκαναν… Το 2016 αυτά. Αυτοί φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μη τους βλέπω. Δε τους ήξερα καθόλου».

Τη νάρκωναν
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», η οποία βρέθηκε στο χωριό της κοπέλας και συνομίλησε μαζί της, οι δράστες τη βίαζαν αφού της χορηγούσαν ναρκωτικά χάπια.«Δεν έπαιρνα λεφτά όταν βρισκόμουν με τους άνδρες. Με νάρκωναν για να βρίσκομαι μαζί τους… Δεν είχα δει τι χάπια ήταν, μου τα έριχναν στο ποτό μου».

«Μου λείπει το παιδί μου»
Η 29χρονη γυναίκα, σε έναν από τους βιασμούς της έμεινε έγκυος. Ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παίδιού… Όσο για το αγοράκι της, η… τύχη του αγνοείται αφού απ’ το νοσοκομείο που γέννησε στην Αθήνα, δεν της το έδωσαν ποτέ.

«Έκανα ένα αγόρι, το έβλεπα συνέχεια όταν ήταν στο νοσοκομείο αλλά μου το πήραν. Μου λείπει το παιδί μου, στεναχωριέμαι και κλαίω που δε το έχω μαζί μου. Έχω καταλάβει γιατί δε μου το έδωσαν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πέρασα δύσκολα, πέρασα πολλά και δε θέλω να την ξαναπατήσω πάλι».

Αυτό που ζητά σήμερα η 29χρονη κοπέλα είναι να μπορέσει να σταθεί μόνη της στα πόδια της, να αφήσει πίσω τη ζωή στο χωριό και να ανοίξει μια καινούργια σελίδα στη ζωή της, μακριά από όλα αυτά που την έκαναν να… υποφέρει για χρόνια. «Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο το χωριό. Ζητάω μια καλύτερα ζωή και μια δουλειά. Θέλω να τελειώσω το σχολείο, να πάρω το απολυτήριο και να φύγω».

«Στο χωριό με έβριζαν, δε με χώνευαν με τίποτα. Με βοηθούσε ο πρόεδρος. Το σπίτι μας ήταν παλιό όταν έβρεχε έσταζε μέσα, το γκρέμισαν. Μας έφεραν ένα λυόμενο αλλά θέλει δουλειά για να φτιαχτεί».

Τι υποστηρίζουν κάτοικοι του χωριού
Κάποια άτομα που μίλησαν στην «ΠΑΤΡΙΣ» και θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, επιβεβαιώνουν τα όσα συνέβησαν με την 29χρονη γυναίκα πριν από τουλάχιστον έξι χρόνια, ωστόσο ανέφεραν πως είναι πολύ πιθανό, να έγιναν με τη θέλησή της.

Τι λέει η Αστυνομία
Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως σχετικά με τα περιστατικά που αφορούν τον… εξαναγκασμό της σε σεξουαλικές πράξεις ότι δεν έχει γίνει καμία -επίσημη καταγγελία ή μηνυτήρια αναφορά ώστε να ξεκινήσει η προανακριτική διαδικασία και ο σχηματισμός δικογραφίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications