Η υπόθεση Oksana ειναι άλλη μια ζωντανή απόδειξη  ότι πολλοί  δεν έχουν καμιά διάφορα ηθικά και  πνευματικά με τα ζώα

Η ιστορία της Oksana Malaya είναι ένα από τα πιο σύγχρονα φαινόμενα τυπου Mowgli - παιδιά που μεγαλώνουν ανάμεσα σε ζώα και τι έγινε λέτε αντι να καταλαβουν οτι ειναι διαφορετικα απο τα ζωα? έγιναν σαν τα ζώα και αυτά με την ίδια συμπέριφορα οπως την ιδια συμπεριφορα εχουν ορδες goim ! ενα λογικό ον θα καταλάβαινε οτι δεν ειναι σκύλος βλεποντας απλα οτι ειναι διαφορετικο απο σκυλια αλλα αυτα και αλλα πολλα γινονται οταν ανηκεις στο γενος των goim αντιγράφει οχι μονο την συμπεριφορά αλλα και οτι λενε και ολα τα αλλα goim .

Με απλα λογια αν δεν μεγαλώσουν σε ανθρώπινη κοινωνία θα παραμεινουν εντελώς ζωα και στο μυαλό και θα βγάζουν κράυγες, αυτά τα ίδια ζωύφια πνευματικά και ηθικά αν τα εκπαιδεύσεις να γράφουν και να μιλάνε και να κανουν κατι νομιζουν οτι ειναι άνθρωποι ενώ στερούνται λογικής και έχουν ανθρωπινη συμπεριφορα επειδη απλα έτσι έμαθαν ...

Η Oksana Malaya το γένος των goim ( goim μετάφραση ανθρωπινά ζωα ) γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1983 στο χωριό Novaya Blagoveshchenka, στην περιοχή Kherson, στη νότια Ουκρανία. Γεννήθηκε σε μια κανονική οικογένεια, οι γονείς της ήταν χρόνιοι αλκοολικοί και εξαιτίας της αμέλειάς τους έζησε η Oksana ανάμεσα σε σκυλιά για πέντε χρόνια.

Υπάρχουν διάφορες εκδοχές για το πώς συνέβη αυτό. Η πιο συνηθισμένη λέει ότι όταν η Οξάνα ήταν τριών ετών, οι γονείς της μέθυσαν τόσο πολύ και ξέχασαν το παιδί που δεν το τάισαν και δεν έδωσαν σημασία αν ήταν στο σπίτι ή κάπου αλλού, το παιδί πρώτα έκανε παρέα με ενα σκυλί της αυλής, και άρχισε να μένει στο μαζί με αυτο και μετά κατέληξε σε μια αγέλη σκυλιών που είτε ήταν εντελώς αδέσποτα είτε φρουρούνταν. ένα γειτονικό αγρόκτημα.

Το κορίτσι υιοθέτησε γρήγορα ζωώδες συνήθειες από τα σκυλιά, άρχισε να τρέχει στα τέσσερα και να μην μιλάει, αλλά να ουρλιάζει, να γαβγίζει. Η ψυχική και κοινωνική της ανάπτυξη σταμάτησε και θεωρούσε τον εαυτό της ένα από τα σκυλιά. Έτρωγε χωρίς να χρησιμοποιήσει τα χέρια της και προσπάθησε να γλείψει τον εαυτό της σαν σκύλος.

Φυσικά, οι κάτοικοι της περιοχής παρατηρούσαν τακτικά ένα βρώμικο κορίτσι σε μια αγέλη σκυλιών στα περίχωρα του δάσους, αλλά για κάποιο λόγο μόνο το 1991 οι καταγγελίες τους έφτασαν στο σωστό μέρος και η αστυνομία πήγε για να βρει το κορίτσι του γένους των Goim που υπάρχουν πολλοι αναμεσα μας απο αυτό το γένος .

Όταν προσπάθησαν να την πιάσουν για να την πάνε σε ένα ορφανοτροφείο, η Οξάνα γρύλισε, γάβγισε ακριβώς σαν σκύλος και δάγκωνε, και τα σκυλιά . Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν αμέσως ότι η κοπέλα ήταν εντελώς άγρια σαν άγριος σκύλος, στην αρχή νόμιζαν ότι άπλα ήταν διανοητικά ανάπηρη.

Στη συνέχεια η Oksana μεταφέρθηκε στο οικοτροφείο της Οδησσού για παιδιά με αναπτυξιακά ελαττώματα. Εκεί την έκαναν πρώτα μπάνιο και αμέσως παρατήρησαν ότι μετά το μπάνιο η κοπέλα κουνούσε το λαιμό και το κεφάλι της, όπως τα σκυλιά που τινάζουν το νερό, μπορούσε μόνο να γαβγίζει και να ουρλιάζει μαζί, και έγινε σαφές οτι είχε αναπτυχθεί τα χαρακτηριστικά του σκύλου.

Οι λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο οι εργαζόμενοι στο ορφανοτροφείο προσπάθησαν να κοινωνικοποιήσουν την Οξάνα δεν είναι γνωστές, αλλά ως επί το πλείστον πληροφορίες σχετικά με αυτό είναι σπάνιες και μπορούν να βρεθούν μόνο σε ορισμένες εκπομπές από βρετανικά και άλλα ξένα ντοκιμαντέρ που πήγαν στην Ουκρανία για να γυρίσουν ένα βίντεο για έναν σκύλο-κορίτσι αποκρύπτοντας το γεγονός οτι έγινε ετσι επειδή ανήκει σε ζωώδες γένος που ανήκουν πολλά εκατομμύρια στην Γη

Κάποια στιγμή, η Βρετανίδα παιδοψυχολόγος Lyn Fry συναντήθηκε με την Oksana, ειπώθηκε ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσει και ότι συχνά παρέκκλινε από την κανονική ανθρώπινη συμπεριφορά. Κάνοντας τα αντίθετα με ό,τι αναμενόταν, η Fry διαπίστωσε ότι η γενική ανάπτυξη και η ευφυΐα της Oksana ήταν εκπληκτικά καλές για ένα παιδί που είχε ζήσει ανάμεσα σε σκύλους για πέντε χρόνια (μα και τα goim φαίνεται να έχουν κάποιου είδους ευφυΐα φυσικά ειναι αδύνατο να σκεφτούν κατι άλλο απο αυτα τα έχεις μάθει να κανουν εφευρέσεις και να έχουν λογική ).

Οι εργαζόμενοι στο καταφύγιο ξόδεψαν πολλή ενέργεια δουλεύοντας με την Oksana, κατάφεραν να τη μάθουν να περπατά στα δύο πόδια, να μιλάει ανεκτικά και να τρώει φαγητό με τα χέρια της. Οι ειδικοί λένε ότι η Oksana κατάφερε να μάθει να μιλάει επειδή είχε κάποιο επίπεδο ανθρώπινης επικοινωνίας πριν αρχίσει να ζει με σκύλους. Αν είχε εκτεθεί σε ζώα πριν από την ηλικία του 1, δεν θα μπορούσε ποτέ να μάθει να μιλάει.

Ως έφηβη, η Oksana έμαθε να διαβάζει και να γράφει (λογικό οπως όλα τα goim ). Για έναν ξένο που δεν γνωρίζει την ιστορία της Oksana, θα φαινόταν ότι είναι διανοητικά καθυστερημένη . Από τότε που η ιστορία της Oksana έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, πολλοί της τηλεόρασης πήγαν σε αυτήν για να συνέντευξη. Ήταν καλεσμένη και στην τηλεόραση. Όταν ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θυμάται τα παιδικά της χρόνια και τη ζωή με τα σκυλιά, η Oksana είπε ότι δεν θυμάται τα παιδικά της χρόνια, αλλά θυμάται να παίζει με σκυλιά, δεν της αρέσει να την αποκαλούν «σκυλοκοπέλα» και θέλει οι άνθρωποι να της φέρονται σαν κανονικό άτομο όπως όλοι που ανήκουν στο γένος των goim και δεν εχουν λογική και λειτουργούν οπως τα ζωα θελουν ίσα δικαιώματα .

Και πάνω που έλεγες ότι τα έχεις δει όλα μαζί και τις ορδες goim αναμεσα μας όπως το γεγονός ότι ορδες λενε την μασονικη λέξη φασίστας ως κατι κακό επειδή έτσι τους έμαθε μια άλλη φυλή που ούτε αυτη εχει λογική αλλα ειναι άκρως μοχθηρή, χωρίς να ξέρουν γιατι το λένε και συκοφαντούν ατομα και καταστάσεις , το γεγονός ότι λενε πράγματα ως δεδομένα ενώ στερούνται λογικής επειδή έτσι τους έμαθε η "διαβολική φυλή", που ξανα λέμε ούτε η ίδια εχει λογική και κανει κουμαντο παντου ακριβώς επειδη η ιδια η μαζα δεν έχει λογική αλλιως ολες οι εγκυρες πηγες τους που λενε υπουλες ηλιθιοτητες χωρις λογικη δεν θα ηταν στην πρωτη θεση αλλα στην τελευταια , τα δε καναλια τους δεν θα τα εβλέπε κάνενας με τα σχισοφρενή που λενε που στο ποπολο με ανυπαρκτη λογικη ειναι εντελως φυσιολογικα , μονο άλλος ένας εχει καταλάβει οτι δεν ειναι έξυπνοι αυτο που λεμε απο το 2015 δηλαδη και οτι οι μάζες ειναι ηλίθιες , ο γνωστος δικηγορος ο Αντωνιαδης!, ήρθε και ο Covid τους να δείξει πόσα πολλά ζώα τελικα ειναι αναμεσα μας, που ριχνουν στο επιπεδο τους τους πάντες, αυτα που βλέπαμε ήδη απο το 2014 μεσω ιντερνετ που αποκτας μια γενικη εικονα της μάζας και βλεπεις τι ηλιθιότητες λέει νομίζοντας μαλιστα πως ειναι και σωστά αυτα που λεει και η αλήθεια .

Κλασικό παράδειγμα ειναι το γεγονός που το 2014 είδαμε πολλούς "πατριώτες" να ισχυρίζονται με σκυλίσια λυσσά πως οι λεγόμενοι ναζι οπως τους έχει μάθει η διαβολική φυλή (την λέμε ετσι αφου ετσι ξέρει το κακό το κοπάδι ) που ελέγχει τον κοπάδι ακομα και με λέξεις ταμπέλες και ψέματα που δεν εχουν καν λογική αφου το κοπάδι δεν εχει λογική και θα τα κανει δεδομένα, ήσαν Μογγόλοι και Ούννοι ετσι τους ειπε η διαβολική φυλή και έκαναν σημαία , ενώ ενα λογικό ον οχι άπλα θα παπαγαλίζει οτι λενε όλοι αλλα θα σκεφτεί απο που προκύπτει αυτό και πως αποδεικνύεται?

Αφού ο καθένας μπορεί να βρει φώτο της εποχής και να δει οτι μονο για Μογγόλοι δεν έμοιαζαν οι "κακοί ναζι" αλλα τα ακριβως αντιθετά αφου ακομα και κανονικοί Μογγολοι ήσαν οι κομμουνιστες της διαβολικής φυλής , σαν μην φτάνει αυτο το 80% της σημερινής τεχνολογίας ήσαν απο "κακούς ναζι"! πως γίνεται αυτο? αφου απο κακό και το ζωώδες βλεπε φυλες τυπου goim, δεν μπορουν να έρθουν εφευρέσεις ! απο αυτο και μονο βλέπουμε πως ορδες που νομιζουν μαλιστα πως ειναι και απόγονοι του Πλάτωνα κανουν δεδομένα πράγματα που δεν εχουν καν λογική επειδή έτσι τους έμαθε η διαβολική φυλή, ακομα και σημερα τα χρήσιμα άναρχο-goim τους βγάζουν μάτι οτι ειναι ίδιας φυλης με τους λαθρο και ουδεμια σχεση εχουν με το αρχικο ευρωπαικο γενος, αλλα για τους "πατριώτες" ακομα και αυτα τα goim ειναι απόγονοι αρχαιων με καθαρό ελληνικό DNA, γελάνε και τα τσιμέντα .

Εδώ ένα δείγμα για το πως λειτουργούν τα goim οταν βλέπουν κατι τέτοια:

Α! ωραία τωρα μου εξήγησαν θεωρίες συνωμοσίας και ψευδό-επιστήμη ειναι αυτά! φασισταρια ναζι ψεκια συνομωσιολογοι (και οτι αλλη μασονικη ταμπελα υπαρχει) λένε χαζόμαρες επειδη τελικα αυτα ειναι θεωριες συνομωσιας !!!!... Τα goim δεν μπόρουν να σκέφτουν με βαση την λογική ουτε καν πως η ιδια η φραση "θεωριες συνομωσιας" ειναι μια μασονικη φραση που δεν ακυρωνει την αληθεια και τα γεγονοτα σε μη goim, και αφου ολα αυτα τα λένε οι "κάκοι" και ειναι ψευδό-επιστημή ο Καρκινος γιατι θεριζει? δευτερον: που ξέρουν οτι δεν ειναι η εκλεκτη φυλη του Γιαχβε πισω απο αυτο? μηπως ειναι οι ιδιοι της ιδιας φυλης? η μηπως τους έβαλε η εκλεκτη φυλη του Γιαχβε να τα πουν αυτά ? αυτα τα άπλα ερωτήματα στα μυαλά των goim δεν υπάρχουν καν και για αυτο ελεγχονται ευκολά οχι απλα με ηλιθιότητες που δεν εχουν λογική αλλα ακομα και με ταμπέλες...Σε εναν τέτοιο κόσμο λογικό και επόμενο ειναι να κανει party το κακό, αφού ακομα και αυτοι που δεν ανήκουν στο γένος των goim εχουν πέσει στο επίπεδο των goim επειδή ειναι πολύ περισσότερα ...

Με αυτα και με αυτα ειναι εύκολο για την διαβολική φυλή να λεει στο κοπάδι για παγκόσμια πανδημία ενώ δεν εχει πεθάνει ούτε ένας στο δρόμο απο αυτήν την λεγόμενη πανδημία , και όσο πέφτει το επίπεδο των μαζών και οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση ως δείγμα για αυτούς οτι οι μάζες δεν εχουν λογική, και έχουν μετατραπεί σε goim ακομα και αυτοι που δεν ανηκουν σε αυτο γενος θα κανουν ολο και χειρότερα μεχρι στον Πλανητη να μεινει μονο γενος των goim διοτι μονο αυτο μπορουν να ελεγχουν 100% οπως ειχαν κανει επι 2000 χρόνια ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications