Οι έγκυρες πήγες ταΐζουν σανό και ηλιθιότητα την μαζα και όμως έχουν κόσμο :O σκύλος… απεργός

Απεργιακή μέρα για την Ελλάδα εχθές, με συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα απο κομμουνιστές . Όμως στην Ξάνθη ένας μικρός τετράποδος «έκλεψε» την παράσταση λενε έγκυρες πήγες αφου πήρε μέρος και στην πορεία...(απο μόνος του ο σκύλος)

Ο μικρός σκύλος απέργησε και αυτός και συμμετείχε στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο της Ξάνθης, αλλά και στην πορεία που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης. (και έμεις νομίζαμε πως καποια έβαλε το σκύλο της δήθεν να απεργήσει οπως μας λενε οι έγκυρες πήγες )

Η ιδιοκτήτρια του μικρόσωμου σκύλου τον «στόλισε» με ένα πλακάτ που έγραφε «απεργώ», με τον σκυλάκο να καμαρώνει, αφού όλοι ασχολούνταν μαζί του! Όπως δε αναφέρει το xanthinea, έκανε μεγάλη φασαρία όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος προσπάθησε να πλησιάσει την πορεία! (αυτο δεν ειναι κακοποίηση σκύλου στα μυαλα των επιλεκτικα φιλόζωων ? οχι ε? κανονικα επρεπε να γινει καταγγελια με τα δικα τους στην ιδιοκτήτρια για κακοποίηση για να βλεπαμε μετα ποιος σκυλος εκανε ταχα απεργια και εκλεψε την παρασταση ! και η ηλιθιότητα να κτυπαει κοκκινο )

Αυτά τα χάζα διαβαζουν τα goim σε έγκυρες πήγες και ύστερα απορούν για την κατάντια τους και θεωρούν οτι ειναι νοήμων οντά :

Σε μια εξ αυτών μαλιστα που ουδεμιά σχέση εχει με τετοια θέματα έβαλαν και αυτο ενώ έχουν βάλει την άνωθεν ηλιθιότητα :

Εντάξει σίγουρα τα goim σε αυτές τις σελίδες που διαβαζουν ηλιθιότητες θα έτρεξαν να διαβάσουν αυτο το πολύ σοβαρό θέμα ! ούτε καν θα άνοιξαν, αυτα ειναι χαζομάρες για τα Goim και που να ήξεραν οτι εξωγήινοι μη ανθρωπινής μορφής δημιούργησαν την φυλη τους και οχι ένας κάλος θεούλης , για να βοηθήσουν ολα αυτα τα Goim την εκλεκτή φυλη τους να κατακτήσει την Γη εκ των έσω ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications