Λαμία: «Ρομά» έκαναν άγρια επίθεση  σε δημοτικούς αστυνομικούς

Ένας από τους αστυνομικούς έπεσε λιπόθυμος από τις μπουνιές και τις κλωτσιές τουλάχιστον επτά τσιγγάνων που επιτέθηκαν σε δημοτικούς αστυνομικούς και έναν πολίτη.!

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ, όταν σε κεντρική πλατεία της Λαμίας, την Πλατεία Πάρκου, οι Ρομά που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο είχαν παρκάρει παράνομα. Δύο στελέχη της δημοτικής αστυνομίας της Λαμίας πήγαν προς την πλευρά τους και τους παρακάλεσαν να απομακρυνθούν , καθώς εμπόδιζαν (αντι να κοψουν κληση οπως κανουν στους "θνήτους" οι φυλες του Γιαχβε εχουν ειδικη μεταχείριση και νομους που δεν ισχύουν για τους ιδιους ).

Αντί άλλης απάντησης, οι Ρομά επιτέθηκαν με ιδιαίτερη αγριότητα αρχικά στον ένα δημοτικό αστυνομικό τον οποίον χτυπούσαν σε ολόκληρο το σώμα και το κεφάλι. Σύμφωνα μάλιστα με το LamiaReport, ο αστυνομικός έπεσε λιπόθυμος από τις μπουνιές και τις κλωτσιές τουλάχιστον επτά Ρομά!

Όταν ο δεύτερος πήγε να παρέμβει επιτέθηκαν και σε εκείνον – και λίγο αργότερα ένας πολίτης που μπήκε στη μέση, δέχτηκε και αυτός άγρια επίθεση.

Όταν είδαν να κινούνται εναντίον τους και άλλοι πολίτες που ήταν στην πλατεία εκείνη την ώρα, απομακρύνθηκαν ενώ άρχισε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για την σύλληψη τους.

Στην ανατολική έξοδο της Λαμίας μάλιστα, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ τους μπλοκάρισαν με αποτέλεσμα να δεχθούν κι εκείνοι επίθεση!Η ΟΠΚΕ έσπευσε προς ενίσχυση μαζί με άλλες αστυνομικές δυνάμεις και οι θερμόαιμοι Ρομά συνελήφθησαν, για τους αφησουν την αλλη μερα ελευθερους ! ουτε λογος για εγκληματική οργνανωσή.

Μια άλλη φυλη του λεγόμενου Γιαχβέ έκανε επίσης επίθεση σε δικηγορικό γραφείο στους Αμπελόκηπους! Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης (με βάση τους νομούς τους ) "Ρουβίκωνας" μπούκαραν σε δικηγορικό γραφείο και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, η Αστυνομία που καλύπτει την εγκληματική συμμορία μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε καμια σύλληψη ή προσαγωγή για εγκληματικη οργνανωση και φθορά ξένης περιουσίας επισης στο ιντερνετ η ιδια εγκληματικη οργανωση μεταξυ άλλων κάνει δημοσια υποκίνηση βίας και μίσους κατα εθνικοτήτων ομάδων (επισης με βαση τους νόμους τους) και που αποκάλουν με τις μασονικες λεξεις "φασιστές" και "ναζι" , εκμεταλλευόμενοι ότι το πόπολο δεν έχει ιδέα ουτε απο φυλες ουτε τι στα αλήθεια εννοούν με αυτές τις μασονικές λέξεις και νομιζουν οχι μονο οτι το θέμα άφορα δηθεν ιδεολογίες και πράσινα άλογα επειδη ειναι το ιδιο δογματικό και τα βλεπει ολα δογματικα, αλλα το ιδιο το ποπολο εχει καταντησει να παπαγαλιζει αυτες τις μασονικες λεξεις για ολα τα κακα που του κάνουν οι δημοκρατες μαζι με την ανωθεν εγκληματική οργνάνωση τους που ενώ ειναι εγκληματική οργάνωση με βαση δικους τους νομους οι μαζες θεωρουν εντελως φυσιολογικη αυτη την συμμορια και πως οι "κακοι" και για ολα τα δεινα ευθύνονται οι εχθροι τους που τοσο ευκολα και χωρις ιχνος απλης λογικης αποκαλουν ολοι "φασιστες" παρα το γεγονος πως δεν έχουν "κακοι φασιστες" (με τα δικα τους) την εξουσια αλλα δημοκρατες που καλυπτουν επιλεκτικα δικες τους εγκληματικες οργνανωσεις, κοινος μιλάμε για πλήρη διαστρέβλωσή οχι άπλα της πραγματικοτητας αλλα και της ίδιας της λογικής, προφανώς κατι δεν πάει καλα στα μυαλά των πολλών , αλλα κατα ενα σατανικό τρόπο όλοι θεωρούνται λογικά και σκεπτόμενα οντά , που ειναι η λογική εδώ? ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications