Πλεύρης: «Θα εισηγηθώ την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών – Είναι επικίνδυνοι»!

«Όσο κρατάει η επιδημία του Covid-19 δεν θα επιστρέψουν» - Ο "υπουργός"/υπηρετης δήλωσε υπερήφανος για τις αποφάσεις του!

Αμετανόητος είναι για τις αποφάσεις του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης σε ότι αφορά την εξοντωτική και εκδικητική συμπεριφορά απέναντι στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και δήλωσε μάλιστα πως θα εισηγηθεί την απόλυσή τους!

Πρόσθεσε μάλιστα πως «θα μείνουν σε αναστολή όσο κρατάει η επιδημία του κορωνοϊού», δηλαδή επ’ αόριστον, καθώς η πανδημία έχει τελειώσει επισήμως παντού, αλλά ως επιδημία ο ιός θα συνεχίσει να υπάρχει για δεκαετίες, χαρακτηρίζοντάς τους μεταξύ άλλων ως επικίνδυνους!

Είναι πρωτοφανής η εκδικητική διάθεση του υπουργού Υγείας κατά ανθρώπων που διεκδίκησαν το δικαίωμά τους να μην χρησιμοποιηθούν ως πειραματόζωα με αναγκαστικό εμβολιασμό με πειραματικά σκευάσματα όπως είναι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

«Είμαι περήφανος για όσες αποφάσεις έλαβα γιατί ήταν αποφάσεις ωφέλιμες για τον πληθυσμό και όχι δημοφιλείς. Διαπιστώνω και τώρα ότι υπάρχει φοβία από τους πολιτικούς αλλά και τους υγειονομικούς για να συγκρουστούν με όσους εκφράζουν αντιεπιστημονικές θέσεις.

Γιατί δεν είναι επιστημονική θέση να μην εμπιστεύεσαι την επιστήμη μέσα στην πανδημία κορωνοιού. Η προσωπική μου θέση είναι ότι όποιος δεν εμβολιάζεται σε μία τέτοια περίοδο, όπως η πανδημία, αλλά και γενικά, δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα υγείας και τον ασθενή», είπε ο κ. Πλεύρης.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο ίδιος ως υπουργός εισηγείται την απόλυση τους γιατί «είναι επικίνδυνοι. Δεν μπορεί να είναι κάποιος γιατρός και υγειονομικός και να εργάζεται χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού σε νοσοκομείο».

Ξεκαθάρισε δε ότι όσο διαρκεί η κατάσταση της επιδημίας κορωνοϊού στη χώρα μας, θα ισχύσει η απόφαση του ΣτΕ ότι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν θα επιστρέψουν στα νοσοκομεία, (είναι επικίνδυνοι διότι δεν συμμετεχουν στα αίσχη που κανουν στα νοσοκομεια !)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications