JJ Benítez: «Ο αστεροειδής GOG είναι πραγματικός, έχουμε μέχρι το 2027» (Βίντεο)

Ο JJ Benítez έδωσε μια συνέντευξη στην οποία ειπε την φράση : «Ένας τεράστιος μετεωρίτης θα φτάσει το 2027 και θα προκαλέσει 1.200 εκατομμύρια θανάτους»

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Χουάν Χοσέ Μπενίτεθ, ευρέως γνωστός για το έργο του στην ουφολογία, το παραφυσικό και το μυστήριο, έχει δώσει διάφορες συνεντεύξεις στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, προβλέποντας ότι το έτος 2027 ένας μετεωρίτης θα χτυπήσει τον πλανήτη Γη.

«Αν υποθέσουμε ότι είναι αλήθεια, ελπίζω να κάνω λάθος. Το 2027 θα έφτανε ο Γκογκ, ένας αστεροειδής, σύμφωνα με τα νέα μου, μήκους περίπου 24 χιλιομέτρων...»

"Αν αυτό το αντικείμενο θα χτυπήσει τον Ατλαντικό θα προκαλέσει μια κατάσταση...που η τρέχουσα πανδημία θα ήταν παιδική χαρα..."

«Υπολογίζω ότι σε 48 ώρες, θα υπήρχαν περίπου 1.200 εκατομμύρια θάνατοι», σχολίασε σε συνέντευξή του.

Προηγουμένως, σε άλλη συνέντευξή πρόσθεσε ότι «το έχω επιβεβαιώσει στο 60%. Θα έρθει το σκοτάδι και το χάος...»

«Χώρες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία θα εξαφανιστούν» και ως αποτέλεσμα αυτού του αντίκτυπου στην περιοχή των Βερμούδων θα προκληθεί κατολίσθηση μάγματος.

«Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την ηφαιστειακή έκρηξη της Ινδονησίας στο σύνολό της: 90 ηφαίστεια. Η στάχτη θα σκοτείνιαζε τον Ήλιο για εννέα χρόνια».

«Το απόλυτο σκοτάδι. Εξαφάνιση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, των επικοινωνιών, του ηλεκτρισμού και των καυσίμων. ένα χάος. Γι' αυτό λέω ότι ελπίζω να κάνω λάθος στην πρόβλεψή μου.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι απο αξιόπιστες πηγές. Αν όχι, δεν θα τους είχα δώσει σημασία. Δυσκολεύτηκα πολύ να αποφασίσω αν θα το δημοσιοποιήσω. Πέρασα χρόνια σκεπτόμενος: το λέω ή δεν το λέω;»

«Τελικά κέρδισε το δημοσιογραφικό κομμάτι. Ως δημοσιογράφος ένιωσα υποχρεωμένος να το επικοινωνήσω. Αν και προειδοποιώ ότι μπορεί να κάνω λάθος. Μιλάω για μια έρευνα που ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια. Το 2011 πήγα σε συμβολαιογράφο στη Σεβίλλη», είπε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications