Άρχισε το «προμοτάρισμα» του τεχνητού κρέατος στην Ελλάδα: «Είναι νοστιμότατο και απαραίτητο γιατί είμαστε 8 δισ. στον πλανήτη»

Από προχθές η νόμιμη κυκλοφορία του συνθετικού κρέατος, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, είναι γεγονός καθώς εγκρίθηκε από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων(FDA).

Από την στιγμή που αυτό έγινε στις ΗΠΑ, είναι σίγουρο και δεδομένο πως θα συμβεί και στην Ελλάδα όπως και σε όλη την ΕΕ.

Η είδηση από μόνη της είναι σοκαριστική, καθώς αλλάζει άρδην τον τρόπο ζωής των ανθρώπων προς μία κατεύθυνση που εγείρει πολλά ζητήματα για την υγεία τους και όχι μόνο.

Ήδη στα τηλεοπτικά κανάλια έχει ξεκινήσει η έμμεση διαφήμιση του συνθετικού κρέατος.

«Είναι βιολογικά νοστιμότατα», είπε ο καθηγητής ποιότητας τροφίμων, Ι. Τσακνής.

Μάλιστα ξεκίνησε να μιλά για την… κλιματική αλλαγή και πως η αύξηση του πληθυσμού επιβάλλει το να τρώμε όχι μόνο τεχνητό κρέας αλλά και έντομα!

Εϊπε χαρακτηριστικά πως τώρα είμαστε 8 δισ. κάτοικοι και το 2050 θα είμαστε 10 δισ. «πώς θα τους θρέψουμε όλους αυτούς;».Πρόκειται για κρέας κοτόπουλου που έχει καλλιεργηθεί εργαστηριακά, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη κύτταρα από ζωντανά ζώα!

Που το ξερει ότι θα ειναι 10 δισ 2050? μηπως θα ειναι λιγοτεροι και μάλιστα κατα 80% απο φυλες του κακου που γεννοβολανε ακομα και οταν δεν έχουν να φάνε?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications