Μιάσματα στην Αμερική: Κάντε τα δισθενή εμβόλια – Δεν ξέρουμε αν προσφέρουν κάτι αλλά δεν πειράζει!

Oι ηλικιωμένοι, οι ανοσοκατεσταλμένοι και οι έγκυοι πρέπει να κάνουν την αναμνηστική δόση γιατί, όπως εξηγεί ο Τζον Μουρ, λοιμωξιολόγος της ιατρικής σχολής Weill Cornell της Νέας Υόρκης, πράγματι προσφέρει αυξημένη προστασία έναντι της βαριάς νόσου και του θανάτου(!) τα ιδια ψεματα που ελεγαν εξ αρχης.

Ο δρ Πίτερ Μαρκς, επικεφαλής του τμήματος εμβολιασμών του αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), παραδέχεται ότι ακόμα δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για την αποτελεσματικότητα των δισθενών εμβολίων αποτροπής της συμπτωματικής νόσου.

Επισημαίνει, ωστόσο, ότι ακόμη και μία μικρή ενίσχυση της ανοσιακής απόκρισής μας θα είναι επωφελής για τη δημόσια υγεία. Επειδή δεν υπάρχει κάτι αρνητικό από τον εμβολιασμό, θα πρότεινε σε όλους να εμβολιαστούν.

Ο δρ Μουρ, ωστόσο, υπογραμμίζει ότι η διαρκής ανασύνθεση των εμβολίων για τις νεότερες μεταλλάξεις δεν είναι μια βιώσιμη στρατηγική. Ο FDA ενέκρινε τη χορήγηση της αναμνηστικής δόσης δύο μήνες μετά την προηγούμενη. Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι η επιμήκυνση του μεσοδιαστήματος ίσως να έχει καλύτερα αποτελέσματα, καθώς επιτρέπει στο ανοσοποιητικό μας σύστημα να τελειοποιήσει την ανταπόκρισή του.

Μπλα μπλα μπλα συνεχιζουν τα ιδια ψέματα ... Στο μεταξυ αυτοί εδώ έχουν άδεια λέει ότι ειναι "ανεξαρτητοί" και δεν έχουν κάθολου αμεροληψία(!):

Ακομα και αν παραλείψεις πως οσοι σχολιαζουν υπερ ειναι αναρχο-κομμουνιστες με τις "ωραιες" σημιτικες φατσες και αναρχο-troll με ψευτικα προφιλ και ονοματα ακομα και φωτο μοντελων απο το εξωτερικο , πως βγάζουν επιλεκτικα με σημιτικες μοχθηρες ασυναρτησίες fake news και θεωριες συνομώσιας οτι ενοχλει το "Μπαφομετ", τα προφιλ τους τα έχει δει κάνενας απο το 2014? προφανώς και όχι ,δεν πειράζει οι ηλίθιοι που νομιζουν οτι ειναι έξυπνη η ελιτ (όπως την λενε ) επειδή αυτοι ειναι κατώτεροι με ανύπαρκτη λογική και χωρίς ίχνος ηθικής (γιατι αν ειχαν θα έβλεπαν το κακό) , να ξέρουν πως όσο εύκολα έκαναν πόλεμο σε αυτη την σελίδα ηδη απο το 2016 οχι μονο συκοφαντίας αλλα με απευθείας εντολες σε facebook -Google άλλο τοσο εύκολα κάνουν και όλα τα άλλα στις ανεγκέφαλες μάζες που πήραν το μέρος τους τοτε, έπρεπε να τους το πει ο Αντωνιάδης 5 χρόνια μετά τι ρόλο παίζουν για να ξυπνήσουν κάποιοι , όταν τα λέγαμε εμείς απο το 2015 ημαστε οι κακοί, ο οποιος Αντωνιάδης με κατι makeleious και λοιπους νεοέλληνες που κανει παρεα αν και διαθετει λογικη εχει εξαπατηθει και αυτος σε θεματα ιστορίας και λεει και αυτος για ναζι, και νομιζει πως ξαφνικα τωρα με το covid τους λένε ψέματα ενω τοσα χρονια ελεγαν την αληθεια,αυτός ειναι και ο λόγος που λέμε τοσο καιρό πως οι Νεοέλληνες ειναι υπεύθυνοι για την κατάντια ακομα και όταν το παίζουν πατριώτες ,διότι χωρις αυτούς που παπαγαλίζουν κομμουνιστικα ψέματα στα παντα (και οχι μονο ιστορικα) ως δεδομένα δεν θα ειχαν εξαπατηθεί όσοι ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications