Μεντβέντεφ: «Πολεμούμε κατά του Σατανά  στην Ουκρανία – Έχουμε τα όπλα να τους στείλουμε στην Κόλαση»

Κάποιοι ξύπνησαν στην Ρωσία μετά απο 80 χρόνια που τους υπηρετούσαν !! όταν αυτα τα έλεγαν άλλοι αυτοι έτρωγαν βελανιδιά , φυσικά στο Ελλαδισταν και οπού υπάρχει η δημοκρατία τους ακομα τρώνε βελανιδιά και δεν έχουν αντίληψη περί τίνος πρόκειται τι και αν οι σατανο-συμμορητες ειναι αναμεσα τους τι και αν τους λες επι 5 χρονια τωρα ότι ειναι σαν σαταναδες οχι με την χριστιανικη αποψη που θα την λέει Μεντβέντεφ και λοιποι χριστιανοι αλλα επειδη ετσι ξερουν το κακο, οι μάζες οχι μονο δεν καταλαβαινουν το κακό που ειναι μπροστά τους αλλα πανε μετα και τους πατάνε και like(!) βεβαία για να δεις το κακό πρέπει να είσαι το αντίθετο του κακού :

Ο πρώην Πρόεδρος της Ρωσίας και νυν Αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε τον πόλεμο στην Ουκρανία ως «ιερή σύγκρουση με τον Σατανά» και τόνισε ότι η Μόσχα μπορεί να στείλει όλους τους εχθρούς της «στις αιώνιες φωτιές της Γέεννας» (έτσι αναφέρεται η Κόλαση στην Παλαιά Διαθήκη, όπου θα τιμωρηθούν, μετά θάνατον, οι αμαρτωλοί).

Αυτή την στιγμή στην Ουκρανία διεξάγεται η μεγαλύτερη αντιπαράθεση Ρωσίας και ΗΠΑ μετά την Κρίση των πυραύλων της Κούβας, το 1962 και για άλλη μία φορά η Ανθρωπότητα βρίσκεται στο κατώφλι ενός πυρηνικού πολέμου.

Ο Μεντβέντεφ, είπε ότι η Μόσχα πολεμάει στην Ουκρανία με «τρελούς, ναρκομανείς ναζιστές» οι οποίοι υποστηρίζονται από τους Δυτικούς, «που τους τρέχουν τα σάλια στο σαγόνι από την εξαχρείωση».

Σε μήνυμά του με αφορμή την Ημέρα της Εθνικής Ενότητας, ο Μεντβέντεφ είπε ότι στόχος της πατρίδας είναι «να σταματήσει τον ανώτατο αρχηγό της Κόλασης, όποιο όνομα και αν χρησιμοποιεί αυτός–Σατανάς, Εωσφόρος ή Ιμπλίς (έτσι αποκαλείται ο Διάβολος στο ισλάμ)».

Τα όπλα του Σατανά, κατέληξε ο Μεντβέντεφ, είναι «περίτεχνα ψέματα. Και το δικό μας όπλο είναι η αλήθεια. Αυτός είναι και ο λόγος που η υπόθεσή μας είναι δίκαιη. Αυτός είναι ο λόγος που θα νικήσουμε! Χαρούμενες Γιορτές!».

Είναι η πρώτη φορά που ένας ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος της Ρωσίας όπως ο Ν.Μεντβέντεφ, δίνει χαρακτηριστικά ιερής σύγκρουσης, στον πόλεμο της Ρωσίας κατά της Δύσης στην Ουκρανία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications