Αιγιαλεία: «Σφράγισε» πόρτες και παράθυρα και αυτοκτόνησε!

Με έναν τραγικό τρόπο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 72χρονος σε ορεινό χωριό της Δυτικής Αιγιάλειας. Η σορός του βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα της εξοχικής κατοικίας που διατηρούσε στον τόπο καταγωγής του.

Σε αυτοχειρία αποδίδεται ο θάνατος του ηλικιωμένου, σύμφωνα με τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στον χώρο. Εντός του υπνοδωματίου υπήρχαν δυο χρησιμοποιημένα μαγκάλια, ενώ ο άνδρας είχε «σφραγίσει» πόρτες και παράθυρα με μονωτική ταινία.

Από τις τοπικές Αρχές αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς ο 72χρονος είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα. Σε αυτό κατά πληροφορίες της «Π» μεταξύ άλλων, εξέφραζε την επιθυμία να μην ταφεί, αλλά ν’ αποτεφρωθεί.

Ο ηλικιωμένος είχε μεταβεί προ τριήμερου στο χωριό, από περιοχή της Κορινθίας, όπου κατοικούσε μόνιμα και τίποτε δεν προμήνυε το κακό που συνέβη. Ο άνδρας, πατέρας δυο παιδιών, ζούσε μόνος μετά την απώλεια της συζύγου του και συνήθιζε να πηγαίνει τακτικά στην περιοχή.

Το τραγικό περιστατικό που βύθισε στο πένθος την οικογένεια, φίλους και όλους όσοι τον γνώριζαν «πάγωσε» την τοπική κοινωνία, αφού ο 72χρονος ήταν ιδιαιτέρως αγαπητό πρόσωπο. Αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν ξάδελφός του πήγε να τον επισκεφθεί. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications