Οκτώ μήνες φυλακή σε ιερέα γιατί τέλεσε την Θεία Λειτουργία εν μέσω Covid-19!

«Ως ορθόδοξος κληρικός και ως Έλληνας πολίτης ήμουν υποχρεωμένος να λειτουργήσω και θα συνεχίσω να λειτουργώ»

Kαταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών μεσω χρήσιμων μοχθηρων goim των ελληνοφωνων που παριστανουν δικαστες , ο παπά Αναστάσιος Γκοτσόπουλος ο οποίος να υπενθυμιστεί πως αποφάσισε να τελέσει την Λειτουργία στις 25 Μαρτίου 2020 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Πάτρας, εν μέσω του Covid-19 αλλα να μαζευουν όλα τα μισανθρωπα goim τους κατα της Χ.Α εν μέσω του Covid-19 δεν τρεχει τιποτα .

Οι κολλημένοι χριστιανοί να τα βλέπουν αυτά και ποιους σατανιστές κομμουνιστο-δημοκράτες υποστηρίζουν ακομα και μπαίνοντας σε "έγκυρες" πήγες τους και οχι μονο λενε τα παραμυθια τους σαν δεδομενα αλλα μιλανε για χουντο-μετρα και για φασιστο-μετρα τα ακριβως αντιθετα δηλαδη οι δηθεν μορφωμενοι εχουν λογικη Μαϊμούς ! αφου αν ηταν φασιστικα οπως λενε θα ειχε κλεισει ολες οι μασονικες λεσχες και ολες οι αριστερο-κομμουνιστικες εγκληματικες οργανωσεις, τα δε μιαρα γενη και μιασματα σε αυτες που απο αυτα προκυπτουν οι παιδεραστες (και οχι μονο) θα ειχαν ξανα παει στα ξερονισια για μόνιμες διακοπες , οσο οι εγκυρες πηγες τους ειναι στην πρωτη θεση μην περιμενε να αλλαξει κάτι οσοι εχετε παραμεινει ανθρωποι :

Ειδικότερα, καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, ενώ έξω από τη δικαστική αίθουσα είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί δεκάδες υποστηρικτές του, φωνάζοντας «Άξιος! Άξιος!».

«Η απόφαση αυτή δεν τροποποιεί ούτε στο ελάχιστο τη στάση μου. Ως ορθόδοξος κληρικός και ως Έλληνας πολίτης ήμουν υποχρεωμένος να λειτουργήσω και θα συνεχίσω να λειτουργώ. Είμαι βέβαιος ότι η απόφαση αυτή θα πέσει στα Ανώτερα Δικαστήρια», δήλωσε ο ο πάτερ.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε κείμενό του «η άσκηση δίωξης για τέτοιο “αδίκημα” αποτελεί ξεχωριστή τιμή για ένα ιερέα και έτι πλέον την ύψιστη τιμή -το ανώτατο οφίκιο κατά την εκκλησιαστική ορολογία- μετά την ιεροσύνη, συνιστά η καταδίκη του επειδή επιτέλεσε το ιερατικό του καθήκον.

Υπάρχει όμως μία σκιά που σκιάζει την απονεμηθείσα αυτή ιδιαίτερη τιμή: Το γεγονός ότι στην πατρίδα μας, η Νομοθετική Εξουσία εξουσιοδότησε τους αρμόδιους της Εκτελεστικής να απαγορεύσουν τελείως την τέλεση της Θ. Λειτουργίας και η αρμόδια Δικαστική Εξουσία (Εισαγγελική Αρχή) θεωρεί ως έγκλημα την τέλεση της Θ. Ευχαριστίας, τους δε υπεύθυνους ιερείς που τόλμησαν να ιερουργήσουν ως εγκληματίες, η δε Εκκλησιαστική Ηγεσία παρακολουθεί, στην καλύτερη περίπτωση, σιωπηλή και αμήχανη»!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications