Harari: «Ποιος ο λόγος να υπάρχουν τόσοι άνθρωποι; – Προς το παρόν τους ελέγχουμε με ναρκωτικά & βιντεοπαιχνίδια»!

«Ξεχάστε την κανονικότητα - Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ»

Σε μία τρομακτική ομολογία (για τον οχλο που παπαγαλιζει την μασονικη φραση "θεωριες συνομωσιας" και νομιζει οτι ετσι ακυρωνει την αληθεια καθως οι λιγοι τα γνωριζουν αυτα εδω και χρόνια) προχώρησε πρόσφατα το ιουδαικο αφεντικό του Κλάους Σβάαμπ, μόνιμο μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρου και υποστηρικτής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» Yuval Noah Harari ο οποίος δήλωσε ότι στον αιώνα που ζούμε το βασικό ερώτημα θα είναι «Γιατί χρειαζόμαστε τους ανθρώπους ή τουλάχιστον τόσους πολλούς ανθρώπους;» εννοώντας πως είμαστε υπεράριθμοι και δεν έχουμε καμία χρησιμότητα!

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι πρέπει να γίνει με αυτό, απάντησε ότι για την ώρα «κρατάμε τους ανθρώπους ευτυχισμένους με τα ναρκωτικά και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια»! τα ναρκωτικά θα τα βαζουν στα παλια μπολια που αυτο που λεγαμε εχθες πριν καν το πει αυτος,και αυτο φαίνεται διότι και όσοι ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος εχουν γινει σαν τις αλλες φυλές .

Σε άλλη ερώτηση μάλιστα, του ζητήθηκε να απαντήσει αν μετά την πανδημία και τα όσα συμβαίνουν σήμερα ο κόσμος θα επιστρέψει ποτέ σε μία νέα ισορροπία, δηλαδή σε μία «κανονικότητα» και είπε ότι «δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στην κανονικότητα»

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι θα πρέπει όλοι να ξεχάσουν τις εποχές που έζησαν, χαρακτηρίζοντάς τες ως «την πιο ειρηνική περίοδο της ανθρωπότητας». «Είχαμε την τύχη οι περισσότεροι από εμάς να ζήσουμε στην πιο ειρηνική, σχετικά ειρηνική, εποχή της ανθρωπότητας. Και κατά κάποιο τρόπο το συνηθίσαμε αυτό»!

Σημειώνεται πριν από είκοσι ημέρες ο Yuval Harari σε συνέντευξή του παραδέχτηκε δημοσίως τα εφιαλτικά σενάρια που ετοιμάζουν για το μέλλον της Ανθρωπότητας. «Εάν μείνεις πίσω θα αντιμετωπίσεις κάτι πολύ χειρότερο, θα είσαι αόρατος, άνευ ουσίας, δεν θα σε χρειάζονται ούτε καν ως υπηρέτη ή σκλάβο» είπε ο Yuval Noah Harari

«Μπορούν πλέον να διαβάσουν τις συνάψεις του εγκεφάλου και να αντικαταστήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα με ένα ανόργανο ανοσοποιητικό σύστημα αποτελούμενο από εκατομμύρια νανορομπότς».
Αν κατανοήσουμε πως λειτουργούν τα κέντρα του εγκεφάλου και παράγουν τα συναισθήματα όπως αγάπη και θυμός, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να αναπαράγουμε τις συναισθηματικές αυτές καταστάσεις βασισμένοι πάνω στη σιλικόνη και όχι τον άνθρακα (ανόργανη ύλη αντί οργανικής) βασισμένοι πάνω σε υπολογιστές και όχι μυαλά»
«Δυστυχώς θα καταστρέψουμε πολλές δουλειές» πρόσθεσε στην ίδια συνέντευξη του, ξέχασε να πει ότι έχουν γεμίσει και το ίντερνετ ειδικά το facebook (μετα τα κανάλια τους και τυπου Lupen) με σελίδες με χαζομάρες αποχαύνωσης και χαχουχα και ασχολούνται με αυτα οι μάζες και λένε να "γελάσουμε και λίγο" με σημιτικά χαζά αστεία, οπως εχουμε ξανα πει καλυτερα για αυτους να εχουν εναν χαζοχαρουμενο λαο που ασχολειται με ηλιθιοτητες και στο ιντερνετ ως σοβαρα θεματα παρα έναν εξυπνό λαό...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications