Η πεντάμορφη φερόμενη ως πρόεδρος της μασονικής-δημοκρατίας «έπαιζε» με το κινητό και εξόργισε το πόπολο

Είναι τοσο πολύ πρόεδρος της μασονικής και κομμουνιστικής δημοκρατίας που ανάθεμα και αν παίρνει πρωτοβουλία απο μονή της να πάει στην τουαλέτα, πρωτοκολλά εκτελεί και ειναι περιφερόμενη μαριονέτα απο εδώ και από εκεί (περιφερόμενο σκιάχτρο )

Και το πόπολο γραφει: «Έπαιζε» με το κινητό στον «θρόνο» των επισήμων!

Αρνητική πρωταγωνίστρια για άλλη μια φορά η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία κατάφερε να εξοργίσει πολίτες, ακαδημαϊκούς αλλά και τους χιλιάδες πολίτες που έσπευσαν για να παρακολουθήσουν την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την μεγάλη εθνική επέτειο.

Είχαν προηγηθεί οι προσαγωγές δύο υγιειονομικών σε αναστολή, οι οποίες μάλιστα είναι και μητέρες, όταν ζήτησαν να μιλήσουν για λίγα δευτερόλεπτα στην πρόεδρο, κατά την προσέλευση της στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Παράπονο όμως υπάρχουν και από τον ακαδημαϊκό κόσμο, καθώς η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφθασε με καθυστερηση μισης ωρας στην καθιερωμενη τελετη του ΑΠΘ το απογευμα της 26/10.

Συγκεκριμένα, αντί στις 6.30 έφθασε στις 7 χωρις να ζητήσει ούτε μία συγνώμη (καλα το πόπολο δεν ξέρει πως οι μαριονέτες των ελληνόφωνων δεν έχουν αισθήματα? και να ζητούσε υποκριτικά θα το έκανε ). Στο παρελθόν ακόμα και βασιλείς ή πρωθυπουργοί προσέρχονταν στην πρυτανεία μισή ώρα πριν την έναρξη της τελετής.

Τελευταίο «χτύπημα», πριν από λίγο στην στρατιωτική παρέλαση, όπου ο κόσμος άφωνος έβλεπε την πρόεδρο καθισμένη στον θρόνο, να ασχολείται με το κινητό της…

Τα άνωθεν τα γράφουν κάποιοι της απο εδώ πλευράς δήθεν κατα του συστήματος και καλα, οι οποίοι μεταξυ άλλων λενε ακριβώς τα ίδια με άναρχο-συμμορίτες για φασίστες ναζι και τα σχετικά , τοσο πολύ ειναι "κατα του συστήματος"! και εδώ το λεγόμενο σύστημα που παπαγαλίζουν όλοι χωρις κανένας να αναφέρει ποιοι ειναι αυτο το σύστημα ενω έχουν και σέλιδα, για οσους δεν καταλαβαν ειναι η επισημη μασονικη σελιδα τους εις στην γλωσσα τους :

Που σιγά τον σύστημα δηλαδή, έτσι και μείνουν χωρίς goim και δουλους που σέφονται το "συστημα τους" δεν θα μπορουν να κάνουν τίποτα, και αν δεν ειχαν έναν άξεστο αμόρφωτο με 20 πτυχία, παρτακια, μειωμένης νοημοσύνης λαό, οποιος ακολουθησει τους αναρχο-συμμορητες με δεικτη νοημοσυνης -10 αλλα ακρως υπουλοι και μοχθηροι εδώ φτανει στην επισημη μασονικη σελιδα που δινει εντολες στους κατα τοπους συμμορητες της ιδιας φυλης και αυτοι μετα στους αναρχο-συμμορητες (που ενω ειναι εγκληματικη οργανωση δεν τρεχει τιποτα) και στα υπολοιπα goim τους που το παιζουν προεδροι υπουργοι κτλ κτλ στην δημοκρατια τους,για να μην φαίνονται οι ιδιοι πουθενά (εκτός και ξεχαστούν καμια φορά και σχολιάσουν τα γνωστά που λενε τα άναρχο-ork τους με αληθινά προφίλ και οχι με ψεύτικα εχει γινει και αυτο καθως δεν ειναι έξυπνοι οπως νομιζουν οι μάζες αλλα άπλα μοχθηροί ) ,αλλα κοιμηθείτε ήσυχοι θεωρίες συνωμοσίας ειναι όλα αυτά όπως λένε αυτοί " θεωρίες συνωμοσίας "! αφου ειναι " θεωρίες συνωμοσίας "! εμεις γιατι τους βλέπουμε ? και οι ιδιοι δινουν εντολες σε facebook για μηδαμινή απήχηση , και ομως μονο με αυτη την μασονικη φραση ακυρωνουν την αληθεια στα μυαλα ηλιθιων που νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι και διαθετουν λογική βασικα το προβλημα της μαζας ειναι η ελλειψη λογικης , λες και τους πατας ενα κουμπι ειναι με το " θεωρίες συνωμοσίας " σαν φωνητική εντολή εντελως ελεγχομενοι ακομα και πως σκεφτονται, με τετοιο λαο δεν πας πουθενα όμως...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications