Έλον Μασκ για τους «δημοκράτες» που «φίμωσαν» τον Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»

Ο Έλον Μασκ, κατέστησε σαφές πως θέλει να είναι το δικό του πλέον Twitter από την πρώτη στιγμή, αναρτώντας την φράση«το πουλί πετάει πλέον ελεύθερο» και απολύοντας τους υπεύθυνους για την λογοκρισία στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όπως και όσων τολμούσαν να εκφράσουν τις απόψεις τους και δεν ήταν αρεστές στους δημοκράτες συμμορίτες της γνωστής φυλής που δρα εγκληματικά μεσώ της εγκληματικής οργάνωσης σχιζοφρενών και Δαιμονισμένων άναρχο-ork .

H απόκτηση του Twitter από τον Έλον Μασκ είναι ένα παγκόσμιο γεωπολιτικό γεγονός τεράστιας σημασίας που στερεί από τα κέντρα εξουσίας που ελέγχουν τις δυτικές κοινωνίες αυτή την στιγμή, το σημαντικότερο κέντρο προπαγάνδας, καθώς το Twitter σε προπαγανδιστική ισχύ έχει ξεπεράσει κατά πολύ την τηλεόραση που θεωρείται πλέον ξεπερασμένο μέσο.

Όλοι θυμούνται μεθοδευμένη επιχείρηση λογοκρισίας για να χάσει ο πρώην πρόεδρος Τραμπ τις εκλογές το 2020 που όχι μόνο του απαγόρευσαν να εκφράζει τις απόψεις του αλλά υπήρξε και οργανωμένη εκστρατεία δυσφήμησης του από χιλιάδες «αναρχο-τρολς» .

Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Εκλέχτηκε (όπως εκλέχτηκε) Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τ.Μπάιντεν και έκτοτε ο πλανήτης μαστίζεται από παγκόσμια οικονομική κρίση ενώ έχει φτάσει στα πρόθυρα ενός πυρηνικού πολέμου.

Το προ Έλον Μασκ, Twitter, απαγόρευε την ελεύθερη άποψη σε θέματα που ενοχλούσαν τους δημοκρατες που ελέγχουν την κυβέρνηση Μπάιντεν και τα δυτικά κέντρα εξουσίας, όπως το ζήτημα της πανδημίας και των μαζικών εκβιαστικών εμβολιασμών, το πώς έχασε της εκλογές ο Ν.Τραμπ, οι τεράστιες ευθύνες των ΗΠΑ στην πρόκληση της ουρκανικής σύγκρουσης, η «φίμωση» των Ρώσων στο να εκφράζουν τις δικές τους θέσεις, κ.λ.π.

Oι αντίπαλοί του γνώριζαν πως ότι κι αν έκαναν για να δυσφημίσουν το Ν.Τραμπ με οργανωμένες επιθέσεις από τα ΜΜΕ, δεν θα είχε αντίκρυσμα όσο μπορούσε ο ίδιος και οι ψηφοφόροι του να «τουιτάρουν».

Ήδη, χιλιάδες χρήστες αναρτούν «απαγορευμένα» μέχρι πρότινος μηνύματα όπως: «Οι παιδεραστές είναι κτήνη και πρέπει να λαμβάνουν την θανατική ποινή», «οι εκλογές του 2020 ήταν στημένες».

Η πρώτη ενέργεια λοιπόν του Ελόν Μασκ ήταν η ακαριαία αποπομπή της σημιτοφατσας νομικής συμβούλου του Twitter, Vijaya Gadde, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για την αναστολή του λογαριασμού του πρώην προέδρου Τραμπ από την πλατφόρμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications