«Ο νεοδημοκράτης Η.Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη σε πολιτικούς μαζί με άλλα ανήλικα κορίτσια»

Eγκληματική οργάνωση νεοδημοκρατών βιαστών-σωματεμπόρων που σιγουρα ειναι θα και αριστερο-συμμορητες πέλατες του που προωθουν και τον εκφυλισμο στα σχολεια ωστε να βγαινουν απο μικρες στην πιατσα .

Η πρόεδρος των ιερόδουλων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου, προχώρησε σε καταγγελίες για την υπόθεση μαζικού βιασμού και μαστροπίας από την εγκληματική οργάνωση νεοδημοκρατών στον Κολωνό με βάση τις οποίες ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος εξέδιδε την δωδεκάχρονη «σε φίλους του πολιτικούς» και προσθέτει ότι ο συγκεκριμένος, «εξέδιδε και άλλα ανήλικα κορίτσια».

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν σχετικά βίντεο και φωτογραφίες με πολιτικά πρόσωπα που βιάζουν το ανήλικο κορίτσι.

Η Έλλη Κανελλοπούλου μιλώντας στους δημοσιογράφους έκανε γνωστό ότι πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια σε βάρος του Ηλία Μίχου η οποία ωστόσο δεν τη δέχτηκε καθώς σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο ίδιος ενώπιόν της ο κατηγορούμενος.

Όπως κατήγγειλε η κ. Έλλη Κανελλοπούλου, ο 53χρονος πήγαινε στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι μαζί με το ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο Μίχος πήγαινε το κορίτσι εκεί προκειμένου να βιαστεί τονίζοντας πως ανάμεσα στους βιαστές ήταν και επώνυμα άτομα. Σημείωσε επίσης ότι εκτός από την 12χρονη ο Μίχος έφερνε στο σημείο και άλλα ανήλικα άτομα!

Σύμφωνα με την Πρόεδρο των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, αυτό συνέβαινε για τουλάχιστον 2 μήνες.

Επιπλέον, η ίδια ανέφερε ότι έχει στην κατοχή της και ένα στικάκι με αρχεία -βίντεο και φωτογραφίες- στο οποίο όπως ισχυρίζεται απεικονίζεται τόσο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος όσο και το ανήλικο κορίτσι.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι άφησε τα στοιχεία της στην ανακρίτρια προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί της και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για τη φρικιαστική υπόθεση.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αναφορικά για τους επώνυμους πελάτες που πήγαιναν στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι και βίαζαν το ανήλικο κορίτσι, είπε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται πολιτικοί και ηθοποιοί.

Κλείνοντας η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας ανέφερε ότι γνωρίζει πολλά για την υπόθεση και θα βγάλει και άλλα στη φόρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications