Η εποχή του θερισμού ξανα ήρθε:Πως οι μοχθηροί εξωγήινοι (ερπετά ) προκάλεσαν την βουβωνική πανώλη

Ο λεγόμενος Μαύρος Θάνατος είναι γνωστός ως μια από τις πιο θανατηφόρες και πιο διαδεδομένες πανδημίες στην ιστορία. Η επιδημία κορυφώθηκε στην Ευρώπη μεταξύ 1348 και 1350 ως συνηθως ολα τα κακα στην Ευρωπη γινονται αφου ειναι η έδρα του γνησιου ανθρώπινου γένους με καταγωγη απο τα αστρα .

Ξανα επανερχόμεθα στο γεγονός απο το 2016 ότι ερπετικοι εξωγήινοι προκάλεσαν την πανούκλα με μερικά νεα στοιχειά και απο αλλους που βλεπουν το ιδιο πράγμα, και το κάλο ειναι οτι βλεπεις αντιδράσεις απο μερικά ελληνόφωνα υβρίδια του κακού και έτσι έχεις και feedback ,όπως και τοτε το 2016 που ενα εξ αυτών χλεύαζε και ειναι σαν επιβεβαιώνει οτι αυτοι ήσαν πίσω απο την πανούκλα με την βοηθεια των συγγενών τους εξωγήινων , δηλαδη οχι μονο ψεκαζαν και τοτε αλλα σκορπουσαν την πάνουκλα και επιλεκτικά ζωντας αναμεσα σε ανθρώπους όπως και σημερα ζουν αναμεσα μας χωρίς οι μαζες να καταλαβαινουν τίποτα , και αυτο δεν το λεμε απο την γνωστη ταινια όπως καποιοι αλλοι ψευδο-φωστηρες και λενε ασχετα για να ριξουν τον προβολεα αλλου ,αλλα γιατι τους βλεπουμε live απο την παρατήρηση και την λογική με την βοηθεια και του ιντερνετ, αρχιζοντας το 2015 για το ποιοι ειναι πισω απο αυτα τα άναρχο-ορκ με μηδαμινή νοημοσύνη αλλα άκρως ύπουλα και μοχθηρά με ανυπαρκτη λογικη, δειγμα οτι κατι πολύ κακό δημιούργησε την φυλη τους και οχι ένας κάλος θεουλης, και καταληξαμε στους εξωγήινους και τα υβρίδια τους που καθοδιγουν αυτα τα ορκ και ολοι τους ειναι αναμεσα μας ...

Ο Ιταλός Gianfranco Degli Esposti , ο οποίος είναι επίσης διδάκτωρ και διδάσκει στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου της Cesena, πιστεύει ότι τα μυστηριώδη αεροσκάφη, τα οποία έχουν περιγραφεί επανειλημμένα από αυτόπτες μάρτυρες, έπαιξαν κάποιο ύποπτο ρόλο στην εξάπλωση του βουβωνικού πανούκλα στο Μεσαίωνα.

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο του «Travi di fuoco e segni divini: paura nei cieli del Medioevo» γράφει ότι σε αναφορές που σχετίζονται με την περίοδο του Μαύρου Θανάτου, μεταξύ 1347 και 1350, υπάρχουν πολλές αναφορές στην παρατήρηση περίεργων αντικειμένων που πετουσαν αργά τον ουρανό (αυτα έχουν σχέση και με το λεγομενο άστρο της Βηθλεέμ).

Μερικές φορές τέτοια αντικείμενα τα έβλεπαν σε αρκετά χαμηλό υψόμετρο, ενώ δεν πετούσαν απλώς, αλλά απελευθέρωναν ένα είδος «ανησυχητικής ομίχλης» ψέκαζαν δηλαδή . Σύμφωνα με την Esposti, τα αντικείμενα αυτά ευθύνονταν άμεσα για τα ξεσπάσματα της πανώλης, γιατί «αμέσως μετά την εμφάνιση αυτών των θεάσεων, ξεκίνησε μια επιδημία σε αυτές τις περιοχές».

Μια αναφορά περιέγραψε μια τεράστια μάζα «αναθυμιάσεων» που έρχονται από το βορρά στον ουρανό στη Φλωρεντία. Και ότι εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα. Μόνο στη Φλωρεντία, τουλάχιστον 60.000 άνθρωποι πέθαναν από την πανώλη εκείνα τα χρόνια.

Υπήρχε επίσης μια αναφορά ότι κάπου στα ανατολικά, πολλά ζώα έπεσαν από τον ουρανό, τα πτώματα των οποίων αποσυντέθηκαν γρήγορα, κάνοντας τον αέρα βουβό και προκαλώντας εξάπλωση θανατηφόρων ασθενειών. Μια παρόμοια υπόθεση για τη σύνδεση των εξωγήινων με μια πανδημία πανώλης έκανε ο William Brumley στο βιβλίο του «Gods of Eden». Πιστεύει ότι οι εξωγήινοι παρεμβαίνουν στην ιστορία της ανθρωπότητας από την αρχαιότητα και οι άνθρωποι στην αρχαιότητα αποκαλούσαν αυτά τα πλάσματα Θεούς, Αγγέλους, δαίμονες και ούτω καθεξής.

Πολλές συγκρούσεις, πόλεμοι, επαναστάσεις και φυσικά πανδημίες, σύμφωνα με τον Bramley, προκλήθηκαν επίσης από εξωγήινους, μαγος ειναι??? μονο που δεν αναφέρει η δεν γνωριζει οτι αυτα γίνονται απο υβρίδια εξωγήινων επί της Γης δηλαδή απο φυλές που οι μάζες νομιζουν οτι ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι :

"Κοιτάξτε πώς συμπεριφερόμαστε εμείς οι άνθρωποι στα ζώα μας. Σε πολλές περιπτώσεις, οι αγρότες προσπαθούν να συμπεριφέρονται καλά στα ζώα τους. Όταν ένα ζώο αρρωσταίνει, ένας αγρότης μπορεί να καλέσει τον κτηνίατρο. Πολλοί εργάτες φάρμας αναπτύσσουν ακόμη και συναισθηματικούς δεσμούς με μερικά από τα αγαπημένα τους πλάσματα. Όταν όμως έρθει η ώρα να στείλουν τα βοοειδή τους στη σφαγή, οι αγρότες θα κάνουν ό,τι πρέπει. Ταυτόχρονα, οι εργάτες των αγροκτημάτων θα κρατούν πάντα τα βοοειδή τους υπό έλεγχο, ανεξάρτητα από το πόσο καλά συμπεριφέρονται στα ζώα τους.

Όταν κοιτάτε τις αναφορές για απαγωγές UFO, βλέπετε τους ανθρώπους να αντιμετωπίζονται πολύ σαν βοοειδή. Οι άνθρωποι απάγονται παρά τη θέλησή τους, ακινητοποιούνται και υποβάλλονται σε σωματικές διαδικασίες . Για να ελέγξετε έναν μεγάλο πληθυσμό, δεν μπορείτε να χτίσετε ένα μεγάλο μαντρί γύρω του σαν ένα κοπάδι βοοειδών, αντ 'αυτού - κάνετε τον πληθυσμό να τσακώνεται και να σφάζονται ατελείωτα μεταξύ τους (και ακριβώς αυτό κάνουν ).

Η θεωρία στο βιβλίο μου είναι ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να έχει εφαρμοστεί στο ανθρώπινο γένος ως σύνολο. Μια τέτοια μέθοδος ελέγχου του ανθρώπινου πληθυσμού θα ήταν απλώς μια απαραίτητη τεχνική ελέγχου στο μυαλό τους», είπε ο Brumley σε μια συνέντευξη .

Ο Μαύρος Θάνατος στην πραγματικότητα αποτελούνταν από τέσσερα μέρη. Πρώτα υπήρχε πείνα, μετά αρρώστιες, μετά μαζικές δολοφονίες ανθρώπων με βάση τον θρησκευτικό φανατισμό, και κάποια στιγμή σε όλο αυτό υπήρξε μια πολύ πιο εμφανής εκδήλωση UFO και μυστηριωδών «ανδρών με τα μαύρα» που ψέκαζαν αερολύματα, τα οποία οι άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι προκάλεσε την πανούκλα».

Μεσαιωνικές αναφορές μιλάνε για δηθεν ανθρώπους με μαύρα ρούχα με κάποιο είδος «πλεξούδες», «σκούπες» ή «σπαθιά», τα οποία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, είχαν επανειλημμένα εμφανιστεί σε αυτά. μέρη , στα οποία σύντομα εμφανίστηκαν εστίες πανώλης.

«Στο Βρανδεμβούργο [Γερμανία] το 1559, εμφανίστηκαν τρομεροί άνθρωποι, που φάνηκαν πρώτα δεκαπέντε στον αριθμό και μετά δώδεκα. Οι μπροστινοί είχαν μικρά κεφάλια, οι υπόλοιποι είχαν τρομερά πρόσωπα και μακριές πλεξούδες».

Λίγο μετά από αυτή την επίσκεψη περίεργων ανθρώπων στα χωράφια με βρώμη, αμέσως ακολούθησε μια σοβαρή εστία πανώλης στο Βραδεμβούργο.

«... στις ορεινές πόλεις της Ουγγαρίας την ημέρα της Ανάληψης το βράδυ, προς μεγάλη γενική αγανάκτηση, τόσοι πολλοί μαύροι ιππείς εμφανίστηκαν στο Schuelersberg, ώστε πιστεύεται ότι οι Τούρκοι έκαναν μυστική επιδρομή, αλλά γρήγορα εξαφανίστηκαν ξανά. και μετά ξέσπασε άγριος λοιμός στο έτος 1571».

Παράξενους "ανθρώπους" ντυμένους στα μαύρα, «δαίμονες» και άλλες τρομακτικές φιγούρες είχαν δει και σε άλλες ευρωπαϊκές κοινότητες περιεργο που ουδείς έχει καταλάβει!.

«Συχνά παρατηρούνταν τρομακτικά πλάσματα με μακριές «σκούπες», «δρεπάνια» ή «σπαθιά», τα οποία χρησιμοποιούνταν για να «σκουπίσουν» ή να «χτυπήσουν» τις πόρτες των σπιτιών των ανθρώπων. Οι κάτοικοι αυτών των σπιτιών αρρώστησαν στη συνέχεια από την πανώλη. Ήταν από αυτές τις αναφορές που οι άνθρωποι δημιούργησαν μια δημοφιλή εικόνα του "Θανάτου" με τη μορφή ενός σκελετού ή ενός δαίμονα με ένα δρεπάνι. Το δρεπάνι έχει γίνει σύμβολο της πράξης του θανάτου,ο θερισμός ανθρώπων σαν μίσχοι σιτηρών", γράφει ο Brumley.

Σχεδόν 1500 χρονια μετα και πάρα το γεγονός που οι μάζες νομιζουν οτι ειναι μορφωμένες και έξυπνες δεν καταλαβαινουν τίποτα ούτε καν με το ίντερνετ ! όπως και τοτε δεν είχαν ιδέα τι τους βρήκε ενώ θα μπορούσαν να τους πιάσουν αυτούς τους υποτιθέμενους ανθρώπους με τα μαύρα και να τους σκοτώσουν πριν εξαπλώσουν την πανούκλα κάθισαν με σταυρωμένα χεριά και περίμεναν τον θάνατο τους! ακριβώς όπως και σήμερα και δεν εχουν ιδέα απο τους ήρθε το κακό ενω το εβλεπαν!!!!, δείγμα οτι αυτοι οι άνθρωποι του μεσαίωνα που πνευματικά ηταν πολύ κατώτεροι που οχι μονο ήσαν εύκολα θύματα του κακού αλλα δεν εκαναν καμια τεχνολογική πρόοδο σε τίποτα επι 2000 έτη ειναι οι ιδιοι που εχουν ξανα γεννηθεί σήμερα τοσο απλό και τοτε περιμεναν οι χριστιανοι να τους σωσει ο θεος οπως και σημερα ...

Μετα το 1800 που αρχισαν να γεννιούνται ανώτερα πνεύματα εις την Γη ήρθε και η τεχνολογία αλλα και η γνώση ποιοι ειναι πίσω απο ολα τα κακά, μονο που εβαλαν τους κατώτερους κατα των ανώτερων πνευμάτων και ετσι ξανα γύρισαν πίσω στο μεσαίωνα πνευματικά οι περισσότεροι με την κληρονομιά την τεχνολογία αυτών που έσφαζαν για χάρη του κακού,και κάπως έτσι ήρθε η εποχη του θερισμού τους πάλι (και της συγκομιδής πνευμάτων για να δημιουργούν μοχθηρές φυλές ) που ιδιοι προκάλεσαν αφου σκοτωσαν τους πνευματικα ανωτερους ως κακους παίρνοντας το μέρος του κακού στους γνωστούς ως 2 παγκόσμιους πολέμους (κατι λιγοι μειναμε να βλεπουμε ποσο ευκολα ελεγχουν τις μαζες που ζουν και σκεφτονται σαν αγελή ως κοπαδι στην κυρολεξια, αφου ελεγχουν μέχρι και τι θα διαβαζουν στο ιντερνετ, και εχει κανει δεδομενα καθε τι που του ειπε το κακο ακομα και αν δεν εχει ουτε λογικη ουτε ηθικη ουτε δικαιοσυνη, και η βασική αίτια για αυτο ειναι ακριβώς η πνευματική κατωτερότητα τους και έλλειψη λογικής ), και οπως ελεγαν τα ερπετα το 2017 : "H εποχή της Αμαρτίας" αυτοι τα ελεγαν μονοι τους αλλα οι μαζες εχουν το ιντερνετ για να διαβαζουν εγκυρες πηγες τους και να τους πατανε Like! τυφλα να εχει ο μεσαίωνας αντί να βελτιωθούν σε καθε κύκλο της ζωης τους έγιναν χειρότεροι αφου οικειοθελώς μαζεύονται σαν μέλισσες στο ίδιο το κακό και αποφεύγουν οπως ο διάβολος το λιβάνι (στην χριστιανική γλωσσά τους ) τους πνευματικά ανώτερους που δεν τους λενε αυτα που θελουν να ακουσουν και τους χαλάνε το σπηλαίο του Πλάτωνα,ειναι σημαντικό για τα ερπετά να γινονται οικειοθελώς κακοι και ιδιοι σε καθε κυκλο της ζωης τους , οπως οικειοθελώς πουλανε το πνευμα τους για να γίνουν διάσημοι σε αυτο που ξερουν ως Σατανα και μετα: μα γιατι με φερατε στο κακο ? και θα του απαντουν : δεν σε βεραμε μονος σου ηρθες επιλογη σου ηταν ο δρομος του κακου ! πρεπει να γινεις σαν εμας (δηλαδη αυτο που ξερουν οι μαζες ως διαβολο ) και να ξανα πας πισω στην Γη να κανεις κακο, μεχρι που τελικα ο πνευμα τους θανατώνεται για παντα για τα κακα που εκανε και ερχετε η οριστικη παυση του και ο αλιθινος θανατο τους (τους ελεγε και ο Πλατων πριν 2000 χρονια με αλλο τροπο ), για να μην ξεμεινουν λοιπον τα ερπετα απο μοχθηρα πνευματα πρεπει να δημιουργούν νεα συνεχεια για να συνεχιζουν μεσω αυτων το κακο εις στην Γη , μελλοντικοί υποψήφιοι υπηρέτες του κακού ειναι και όλοι αυτοι που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους αφου ηδη δεν βλέπουν το κακό μεχρι να γίνουν και αυτοι ενα με το κακό (οσοι δεν ειναι ηδή ) ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications