H εγκληματική σατανική  συμμορία των δημοκρατικών  σε αμόκ  από την πολύ δημοκρατία τους

Αυτή την Παρασκευή, ο Έλον Μασκ γίνεται ιδιοκτήτης του κοινωνικού δικτύου Twitter και η άναρχο-συμμορία μισάνθρωπων που ελέγχει την αμερικανική κυβέρνηση έχει πανικοβληθεί με το ενδεχόμενο ο Μασκ να πραγματοποιήσει την «απειλή» του να τερματίσει τη λογοκρισία στην πλατφόρμα.

Ξαφνικά, το Twitter δεν είναι πλέον ιδιωτική εταιρεία. Αυτή ήταν η συνήθης δικαιολογία για κάθε λογοκρισία: είναι μια ιδιωτική εταιρεία, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, είτε είναι να εκδιώξει τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών είτε να εξαλείψει μηνύματα αντίθετα προς την κομμουνιστικη φυλή . Αλλά αυτό, φυσικά, ήταν απλώς το άλλοθι των σατανιστών .

Τώρα, όταν θα το πάρει ο Elon Musk δεν είναι πλέον μια ιδιωτική εταιρεία. τώρα είναι θέμα «εθνικής ασφάλειας» και πρέπει να εμποδίζεται πάση θυσία οι να εκφράζουν τις απόψεις τους και η αλήθεια να ακούγεται ελεύθερα.

«Μόλις εκπληρωθούν οι τελικοί όροι κλεισίματος, τα κεφάλαια θα είναι διαθέσιμα στον Μασκ για να ολοκληρώσει τη συναλλαγή μέχρι την προθεσμία της Παρασκευής». Και την Τετάρτη, ο Μασκ ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με τον εαυτό του να μπαίνει θριαμβευτικά στα κεντρικά γραφεία του Twitter πριν ολοκληρώσει την αγορά .

Ο Μασκ έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να απαλλαγεί από τα τρία τέταρτα του προσωπικού της πλατφόρμας που στην ουσία ειναι άναρχο-σατανο-συμμορίτες και μασόνους ειναι οι ιδιοι που ελέγχουν και το facebook και λενε ψευδως οτι ειναι ανεξαρτητοι, και που ουσιαστικά ειναι οι φύλακες της αλήθειας που υπηρετούν τον παγκόσμιο αριστερό-κομμουνισμό και την εκλεκτή φυλη του Γιαχβέ... Και η ανακοίνωση έχει σπείρει πανικό με την προοπτική ότι ο λαός μπορεί να εκφράσει ελεύθερα .

«Η κατάληψη του Twitter από τον Μασκ απειλεί τη δημοκρατία μας με απεριόριστη ελευθερία έκφρασης», έγραψε το The Pacific, σε έναν ακούσια ξεκαρδιστικό τίτλο. «Γιατί η ιδέα του Μασκ για την «ελευθερία του λόγου» θα βοηθήσει στην καταστροφή της Αμερικής», επιμένει η The New Republic, για να αναφέρει μόνο μερικούς από τους τίτλους τόσο ανησυχητικούς και εντελώς οργουελικούς δημοκράτες.

Φόβος και τρόμος μην μάθουν οι μάζες για την φυλη τους και τι ακριβώς ειναι, και εδώ δεν μιλαμε για θεώριες εξαλλου για αυτο ειχαν μαζεψει αυτα τα μιασματα στα ξερονισια, μάλιστα πρόσφατα τους ανακάλυψαν κατα λάθος (οπως τους ειχαν ανακαλυψει το 30 οι "κακοι ναζι" για το ποπολο ) και αμέσως έδωσαν εντολή να θαφτεί το θέμα, φυσικά ουδείς κατάλαβε τίποτα ούτε εκείνος ο Γάκης που ειπε ότι απαγόρευσαν να αναφέρεται η εθνικότητα αυτών που εχουν "ξεχασμένες ασθένειες " ! (ετσι νομιζει) ειναι και Γιατρος και δεν καταλαβε τιποτα! προφανώς οι μάζες δεν εχουν αναρωτηθεί πότε γιατι λενε για ναζι φασίστες και ρατσιστές (και λοιπες μασονικές λέξεις) ουτε ενας (εκτος απο εμας) σε όλο κόσμο? για αυτο λεμε για λογικη που απουσιάζει απο τους περισσοτερους, ουτε αληθινη ιστορια ξερουν οι μαζες που εχει αμεση σχεση με ολα αυτα που βιωνουν (και με τα ανωθεν ) και που ειναι η αναποδη απο αυτη που ξέρουν ως δεδομενή με τα ψεματα που δεν έχουν καν λογική.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications