Τον γνώρισε μέσω Facebook και την βίαζε επί 24 ώρες

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια κοπέλα στα χέρια ενός άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook και στη συνέχεια αποφάσισε να τον γνωρίσει από κοντά, προφανως ειναι απο αυτες που διαβαζουν εγκυρες πηγες συμμορητων αφου δεν μπορουν να ξεχωριζουν το κακο απο το καλο.

Ο άνδρας την παρέσυρε στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη όπου τη βίαζε για 24 ώρες, μέχρι τελικά η γυναίκα να καταφέρει να αποδράσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα θέλησε να γνωρίσει από κοντά τον άνδρα που συνομιλούσε για έναν χρόνο μέσω διαδικτύου. Η γυναίκα έφτασε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μόλις αντίκρισε τον άνδρα διαπίστωσε πως δεν ήταν ο ίδιος με τη φωτογραφία που είχε στο προφίλ του στο Facebook.

Ο άνδρας την παρέσυρε στο σπίτι του, όπου την βίαζε για τουλάχιστον 24 ώρες λέγοντάς της πως έχει μήνες «να πάει με γυναίκα» και θα κάνει ό,τι της πει αυτός…

«Υπήρχε αλληλεπίδραση και κράτησε πάνω από ένα χρόνο η επαφή. Η συζήτηση ήταν καθημερινή, ανέβαζα κάτι, σχολίαζε, μιλούσαμε. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει κάτι», δήλωσε η γυναίκα στην τηλεόραση στου ΣΚΑΪ.

«Τελικά αποφάσισα να πάω να τον βρω. Φτάνω Θεσσαλονίκη, είχαμε πει να έρθει να με παραλάβει από το τρένο, αλλά δεν ήρθε ποτέ» συνέχισε.

«Έφτασα 6:30 το πρωί, ήταν όλα άδεια, δεν γνώριζα και την πόλη. Τον ξανακαλώ, μου λέει “δεν μπορώ με πήρε ο ύπνος και είμαι λίγο μακριά, πάρε ένα ταξί κι έλα”. Του είπα μήπως να μοιράζαμε την απόσταση να έρθεις προς τα εδώ, τελικά πήγα εγώ. Όταν έφτασα, σε μία απομακρυσμένη περιοχή, φοβήθηκα. Κοιτούσα δεξιά, αριστερά, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω “πού είσαι;”. Ήταν κρυμμένος σε μια γωνία…» είπε χαρακτηριστικά.

«Τελικά δεν ήταν αυτός που μου παρουσιαζόταν. Δεν ήθελα καν να πλησιάσω, αν ήμουν στο τρένο θα έπαιρνα το επόμενο να φύγω», συνέχισε η κοπέλα.

Η γυναίκα του ζήτησε τον λόγο λέγοντάς του ότι είναι ψεύτης καθώς της παρουσίαζε άλλο πρόσωπο τόσο καιρό και του ζήτησε να φύγει. Τότε ο άνδρας έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να της φωνάζει: «Δεν έχεις να πας πουθενά. Έχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες. Θα κάνεις ό,τι θέλω, όπως το θέλω κι όποτε θέλω θα έρχεσαι».

Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης για την κοπέλα η οποία σοκάρει με τα όσα περιγράφει: «Μετά ξεκίνησε όλο αυτό που βίωσα. Δεν σταματούσε καθόλου, παρά μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου».

Κάποια στιγμή, όταν ο βιαστής αποφάσισε να βγάλει βόλτα τον σκύλο του, η κοπέλα κατάφερε να φύγει και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications