Ψευδό-ασθενής Covid ηταν τοσο χάλια που επιτέθηκε σε συμμορίτες νοσηλευτές, δεν του έδιναν εξιτήριο  20 ημέρες  !

Οι συμμορίτες έπεσαν σε ζόρικο οχι μονο δεν τον έστειλαν αδιάβαστο με σατανικο τροπο για να λένε μετά ότι πέθανε δήθεν από Covid, αλλα τους έκανε και επίθεση που τον κρατούσαν επι 20 μέρες σε "κλινικής Covid" για να λενε στο πόπολο οτι ειναι γεμάτες, δηλαδη ηταν τοσο χαλια που έκανε και επιθεση! θα ελεγαν και σε αυτον πως αν σηκωθει θα πεσει και ολα τα σχετικα .

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ψευδο-ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν για περίπου 20 ημέρες στην κλινική Covid του νοσοκομείου, ζήτησε να πάρει εξιτήριο. Όταν το νοσηλευτικό προσωπικό σύμμορητων τού το αρνήθηκε, λέγοντας του πως αυτό πρέπει να το κρίνουν οι γιατροί, εκείνος ξέσπασε βάζοντας τις φωνές και βρίζοντας.

Αδυνατώντας να τον ηρεμήσουν, οι νοσηλευτές κάλεσαν γιατρούς τόσο από την πτέρυγα Covid, όσο και από την Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου για να τον εξετάσουν και να του δώσουν την απαραίτητη άδεια, ώστε να πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο και να τούς αφήσει στην ησυχία τους. Ωστόσο, όταν αυτό τελικά συνέβη αργότερα το βράδυ, ο ασθενής αρνήθηκε τότε να φύγει από το νοσοκομείο, υποστηρίζοντας πως είναι… περασμένη η ώρα! (έτσι λένε)

Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να «ταμπουρωθεί» μέσα σε θάλαμο της κλινικής Covid, βάζοντας σφήνα κάτω από την πόρτα, ώστε να μην μπορούν να τον βγάλουν έξω. Στο νοσοκομείο κλήθηκε, τελικά η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, με τους άνδρες της οποίας να να αναλαμβάνουν να ξεμπλοκάρουν την πόρτα του θαλάμου, ώστε να λάβει τέλος το κωμικοτραγικό περιστατικό.

Κάλεσαν γιατρούς και από την Ψυχιατρική κλινική? οι σχισοφρενεις σατανιστες που απολαμβανουν να σκοτωνουν (οπως το 40) βγαζουν τρελους τους λογικους! δεν ελεγε ένα Αντωνιάδης να τον αφήσουν εδώ και 20 μέρες? αρχικα του εκαναν επιθεσή συκοφαντιας οι σατανο-συμμορητες όπως εκαναν σε έμας αλλα δεν επιασε σε αυτόν, και επειδη εχει δει τι εστι συμμορητες αλλα εχει εξαπτηθει σε αλλα θα θεματα, θα αξιοποιηθεί στο μέλλον για όλα οσα εχουν κανει οι συμμορητες σε αυτην την σελιδα μαζι με facebook Google και πολεμο λάσπης απο το 2016 αρχη γενομενης τα λεγομενα ellinika hoaxnes, μαζι με την απο εδω πλευρα που το παιζουν πατριωτες ενω λενε ακριβως τα ιδια με τα μιαρα γενη τους συμμορητες, αυτους υποστηριζουν οι μαζες για αυτο δεν εχουν καταλαβει τιποτα επι 40 χρονια, (τα ιδια κανουν και στον Αντωνιάδη οι ψευδο-πατριωτες ).. θα μαθει και αληθινη ιστοριά δωρεαν ωστε να σταματησει να λεει για Νταχαου στα νοσοκομεια και γιατι εχουν αυτην την συμπεριφορα οι σατανο-συμμορητες, αφου διαθετει λογικη και μπορει να καταλαβει οτι δεν ξυπνησαν μια μερα οι σατανο-συμμορητες και αρχισαν και ελεγαν ψεματα για τον Covid, αλλα λενε ψέματα για τα παντα εδώ και 80 χρόνια.Και πως η μεγαλυτερη απατη του εθνους δεν ειναι ο Covid οπως λεει ο Αντωνιαδης αλλα αλλή!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications