Πούτιν:ωθούν την Ευρώπη προς την αποβιομηχάνιση για να έχουν στα χέρια τους ολόκληρη την ευρωπαϊκή αγορά

Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα από την ομιλία που εκφώνησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην τελετή υπογραφής των συνθηκών προσχώρησης στη Ρωσία των λαϊκών δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ και των περιοχών Zaporozhye και Kherson:

«Οι δυτικές χώρες ισχυρίζονται για αιώνες ότι φέρνουν ελευθερία και δημοκρατία σε άλλα έθνη. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Αντί να φέρουν τη δημοκρατία, έχουν καταπιέσει και εκμεταλλευτεί, και αντί να δώσουν ελευθερία, σκλάβωσαν και καταπίεσαν. Ο μονοπολικός κόσμος είναι εγγενώς αντιδημοκρατικός και ανελεύθερος. είναι ψεύτικο και υποκριτικό από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ας θυμηθούμε ότι κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Μεγάλη Βρετανία κατέστρεψαν τη Δρέσδη, το Αμβούργο, την Κολωνία και πολλές άλλες γερμανικές πόλεις χωρίς καμία στρατιωτική ανάγκη (αυτη η αληθεια δεν αρεσει σε πολλους νεοελληνες το εδειξαν και οταν το βαλαμε προ ετων,διοτι εχουν κανει δεδομενα τα σημιτικα ψεματα χωρις ιχνος ηθικης και δικαιου αφου δεν εχουν καν ,και ενω εχουν συμπεριφορα σημιτικων φυλων καυχιουνται οτι ειναι απογονοι αρχαιων ). Αυτό έγινε επιδεικτικά και, επαναλαμβάνω, χωρίς καμία στρατιωτική ανάγκη . Είχαν μόνο έναν στόχο, όπως και με τους πυρηνικούς βομβαρδισμούς των ιαπωνικών πόλεων: να εκφοβίσουν τη χώρα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες άφησαν μια βαθιά ουλή στη μνήμη του λαού της Κορέας και του Βιετνάμ με τους μαζικούς βομβαρδισμούς και τη χρήση ναπάλμ και χημικών όπλων.

Στην πραγματικότητα, συνεχίζουν να κατέχουν τη Γερμανία (ελα να το πεις στους νεοέλληνες αυτο που νομιζουν οτι η κατεχωμενη Γερμανια απο το 1945 κανει κουμαντο στην Ευρωπή και επιβαλει μετρα στην Ελλάδα ! οπως τους λενε οι εγκυρες πηγες των ελληνοφωνων και πατριδοκάπηλοι που τυχαια οι τελευταιοι λενε τα ιδια με τους συμμορητες για ναζι φασιστες και εχουν ορδες απο υποστηρικτές και καμια ενοχληση απο τους ελληνοφωνους ουτε καν στο facebook), την Ιαπωνία, τη Δημοκρατία της Κορέας και άλλες χώρες, τις οποίες κυνικά αποκαλούν ισότιμες και συμμάχους. Τι είδους σύμφωνο είναι αυτό; Όλοι γνωρίζουν ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι σε αυτές τις χώρες κατασκοπεύονται και παραβιάζονται τα γραφεία και τα σπίτια τους. Είναι ντροπή, ντροπή για αυτούς που το κάνουν αυτό και για εκείνους που σαν σκλάβοι καταπίνουν σιωπηλά και υπάκουα αυτήν την αλαζονική συμπεριφορά.

Αποκαλούν «ευρωατλαντική αλληλεγγύη» τις εντολές και τις απειλές που εκπέμπουν στους υποτελείς τους, καθώς και τη δημιουργία βιολογικών όπλων και τη χρήση ανθρώπινων ινδικών χοιριδίων, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, για «ευγενή ιατρική έρευνα».

Τώρα εξάγουν σιτηρά από την Ουκρανία. Πού τα πηγαίνουν με το πρόσχημα ότι εγγυώνται την επισιτιστική ασφάλεια των φτωχότερων χωρών; Που πηγαίνουν? Τους πηγαίνουν στις ίδιες ευρωπαϊκές χώρες. Μόνο το πέντε τοις εκατό δόθηκε στις φτωχότερες χώρες. Περισσότερη εξαπάτηση.

Στην πραγματικότητα, η αμερικανική ελίτ χρησιμοποιεί την τραγωδία αυτών των ανθρώπων για να αποδυναμώσει τους αντιπάλους τους, για να καταστρέψει τα εθνικά κράτη. Αυτό ισχύει για την Ευρώπη και για τις ταυτότητες της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και άλλων χωρών με πολυετή ιστορία.

Η Ουάσιγκτον απαιτεί όλο και περισσότερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας και οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολιτικοί συμμορφώνονται υπάκουα με αυτές. Κατανοούν ξεκάθαρα ότι πιέζοντας την ΕΕ να εγκαταλείψει εντελώς τη ρωσική ενέργεια και άλλους πόρους, οι ΗΠΑ ωθούν ουσιαστικά την Ευρώπη προς την αποβιομηχάνιση σε μια προσπάθεια να βάλουν τα χέρια τους σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή αγορά. Αυτές οι ευρωπαϊκές ελίτ καταλαβαίνουν τα πάντα, αλλά το κάνουν ούτως ή άλλως, προτιμούν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των άλλων. Αυτό δεν είναι πια δουλοπρέπεια, αλλά ευθεία προδοσία των δικών του ανθρώπων.

Όμως οι Αγγλοσάξονες πιστεύουν ότι οι κυρώσεις δεν είναι πλέον αρκετές και πλέον καταφεύγουν στην ανατροπή. Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι γεγονός, προκαλώντας εκρήξεις στους διεθνείς αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream που διασχίζουν τον βυθό της Βαλτικής Θάλασσας, στην πραγματικότητα έχουν ξεκινήσει την καταστροφή ολόκληρης της ενεργειακής υποδομής της Ευρώπης. Είναι σαφές σε όλους όσους επωφελούνται από αυτή τη δολιοφθορά. Αυτοί που επωφελούνται από αυτό είναι, φυσικά, υπεύθυνοι."

Η Ευρώπη έχει τσακιστεί. Οι ευρωπαίοι πολιτικοί όχι μόνο επέτρεψαν την υπονόμευση των κοινωνιών τους από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά συνέβαλαν ενεργά σε αυτό. Συνεχίζουν να το κάνουν παρά την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που έχουν προκαλέσει οι Ηνωμένες Πολιτείες καταστρέφοντας την πρόσβαση της Ευρώπης σε φθηνή ενέργεια.

Μόνο μια μεγάλη αλλαγή στην κοινή γνώμη μπορεί να το αλλάξει αυτό. Η μόνη μου ελπίδα είναι ότι η επόμενη δεκαετία, θα είναι πολύ ζοφερή στην Ευρώπη, θα φέρει αυτές τις αλλαγές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications