Στην Καλιφόρνια απαγορεύουν στους γιατρούς να αμφισβητούν τα μέτρα υγείας και να μην συνιστούν εμβολιασμό στους ασθενείς τους

Με την υπογραφή του Δημοκρατικού (δηλαδή κομμουνιστή) Gavin Newsom την περασμένη Παρασκευή να θέτει σε ισχύ το νομοσχέδιο, η Καλιφόρνια έγινε η πρώτη πολιτεία που τιμώρησε τους επαγγελματίες υγείας που τολμούν να αμφισβητήσουν την υγειονομική ψευδό-επιστήμη των συμμοριτών και να παρέχουν «παραπληροφόρηση και ψέματα για τον COVID-19.» στους ασθενείς του παραπληροφόρηση δηλαδή πληροφόρηση που δεν ειναι απο τους συμμορίτες που αυτοι λενε ψεματα στα παντα λογω της φυλης τους, και όταν απαγορεύουν κατι οπως και σε αλλο θεμα σημαίνει οτι λενε ψέματα οι ιδιοι και για παραμεινει το ψαμα τους απαγορευουν την αληθεια .

Ο νόμος, που ονομάζεται AB2098 και προτάθηκε από τον Δημοκρατικό νομοθέτη Evan Low, ορίζει ότι κάθε γιατρός που διαδίδει «παραπληροφόρηση» με τους ασθενείς του σχετικά με τη φύση και τους κινδύνους του COVID-19 και σχετικά με την «ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων» θα υποστεί ηθική υπαιτιότητα και θα αναφερθεί στον επαγγελματικό σύλλογο.

Η νομοθεσία ορίζει τη διάδοση ιατρικών πληροφοριών σε ασθενείς ως "αντιεπαγγελματική συμπεριφορά" που υπόκειται σε κυρώσεις από το Ιατρικό Συμβούλιο της Καλιφόρνια, το οποίο θα διώξει αμέσως τον επαγγελματία που διέπραξε τέτοιο παράπτωμα μετά τη λήψη της καταγγελίας και θα αξιολογήσει την τιμωρία .

Επιπλέον, η εν λόγω νομοθεσία ορίζει επίσης την παραπληροφόρηση ως ψεύδη «σκόπιμα διαδίδονται με κακόβουλη πρόθεση ή εξαπάτηση και που έρχονται σε αντίθεση με τη σύγχρονη επιστημονική συναίνεση σε αντίθεση με το πρότυπο περίθαλψης», καθορίζοντας τι είναι επιστημονικό και τι όχι, δηλαδή μεσαίωνας ξανα ειναι το ίδιο πράγμα που κανουν και στο ίντερνετ οποιος λεει την αλήθεια και οχι τα παραμυθία τους σκόπιμη μηδαμινή απήχηση κτλ κτλ ! καθως αυτοι οριζουν ως επιστημονικο οτι εγκρίνουν τα ερπετά τα οποια εχουν φτασει σε αυτο το σημειο:

Λογοτυπο δηθεν ψευδο-υγειας με το φιδι αλλα για τον οχλο αυτα ειναι θεωριες συνονωσιας :

Και ιδού τα αποτελέσματα :

Αντιμέτωπη με αυτήν την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των επαγγελματιών γιατρών ειναι μια τοπική ομάδα που ονομάζεται Doctors for Informed Consent, η οποία συγκεντρώνει χιλιάδες επαγγελματίες στην πολιτεία, αντιτάχθηκε στη νομοθεσία, υποστηρίζοντας ότι θα φίμωνε την προσωπική γνώμη του γιατρού και θα καταστρέψει εμπιστευτικότητας με τους ασθενείς τους.

Η ομάδα κατέθεσε επίσης μήνυση ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα που εμποδίζουν το Ιατρικό Συμβούλιο της Καλιφόρνια να πειθαρχήσει τους γιατρούς με βάση τους ισχυρισμούς για παραπληροφόρηση. Η μήνυση αποκαλεί τον ορισμό της παραπληροφόρησης από το νομοθετικό σώμα «φασιστικό» και «απελπιστικά ασαφή» ιουδαιος θα τον εγραψε.

Ειναι «φασιστικό» για για αυτους εκει όπως λένε και ορδές μπολιασμένοι νεοέλληνες τα σοβιετικου τυπου μέτρα, λογικη αχιβαδας αλλα τι φταει για αυτο? για να ηταν φασιστικά οπως λενε θα έπρεπε να απευθύνονται μονο σε σημιτικές φυλές και στα κομμουνιστικα μιασματα τους, ενώ εδω γίνεται το ακριβως αντίθετο οπως σε ολα που λενε οι μαζες ομαδικα ισχύουν τα αντιθετα τι κοινο εχουν ολοι αυτοι που φαινεται να πασχουν απο ελλειψη λογικης και δεν μιλαμε για μοχθηρες φυλες που λενε ψεματα εις γνωσης τους λες και μιλανε μονο σε goim? μηπως ολοι ομαδικα εχουν μπολιαστει απο μικρα με μπολια δηθεν για την ιλαρά??? προφανως και ναι και καπως ετσι εχουν κανει την παρανοια κανονα στην μαζα και οι συμμορητες τους μιλανε λες και μιλανε σε μικρα παιδια με Νοητική Υστέρηση,για να μην πουμε οτι το ΠΟΥ τον ίδρυσαν ακριβώς για να κρύψουν την αλήθεια και τις ανακαλύψεις των "κακών ναζι" για την φυλη τους ...

Και σιγά που θα έβγαιναν δημοσια στο ιντερνετ οι συμμορίτες της γνωστής φυλης μαζι με τα αναρχο-ορκ τους που κανουν σαν δαιμονισμενοι ακομα και οταν σχολιαζουν αλλα οι μαζες τους βλεπουν εντελως φυσιολογικους και να λενε ηλιθιότητες για εξαπατηση και χωρις λογική στην μαζα και να τους πατάει και like, αν πρώτα δεν ειχαν φροντίσει να τους μπολιάσουν με ουσίες να μην βλέπουν το κακό να πέσει η λογική και η πνευματική διαύγεια των μαζών και πολλα αλλα? κανονικά έπρεπε να έβλεπαν οτι εχουν συμπεριφορά σχιζοφρενών ειδικά όσοι ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος οι αλλες φυλες παντα ετσι ηταν , τσάμπα εκαναν τα πειράματα ελέγχουν του νου την εποχη του 50 μεσώ της masono-cia? Τα μπολια μηπως αρχισαν αμεσως μετα τα πειραματα ελεγουν του νου απο το 50 και μετα? ολα οταν απο τα κομμουνιστικα μιασματα τους ηδη απο το 1940 τους τσιχαντιστες τους εως και τους ψευδο-ναζι τους στην Ουκρανια τους ταιζουν ψυχοτροπα χαπια βλεπε (χαπια τσιχαντιστων) ή μεσα στο φαγητο για να τους κανουν ακομη περισσοτερο κτηνη απο οτι ειναι ,η ανοσία της αγέλης προς το κακό εχει γίνει ηδη απο το την εποχη του 70-80 ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications