Οι εξωγήινοι χρειάζονται ανθρώπινες ψυχές;

Η κλοπή ψυχών από ανθρώπους είναι μια ελάχιστα γνωστή πτυχή των απαγωγών από εξωγήινους. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί μυθοπλασία αν δεν υπήρχαν λίγες τέτοιες ιστορίες, αλλά είναι σίγουρο ότι πολύ περισσότερες.

Υπάρχουν τουλάχιστον μερικές εκατοντάδες ιστορίες για απαγωγές από εξωγήινους, και αυτές είναι μόνο αυτές που έχουν δημοσιοποιηθεί, δηλαδή οι πληγέντες δεν φοβήθηκαν να μιλήσουν γι' αυτό. Κάποιοι προτείνουν ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν χιλιάδες απαχθέντες σε κάθε (!) χώρα.

Οι τυπικές λεπτομέρειες μιας απαγωγής περιλαμβάνουν τη μεταφορά του ατόμου απο το σπίτι του (συχνά στην κρεβατοκάμαρα) ή στο δρόμο με ένα αυτοκίνητο, τη μεταφορά του σε διαστημόπλοιο, μια ιατρική εξέταση (συχνά πολύ επώδυνη), τη διενέργεια εξετάσεων, έναν μικρό διάλογο μεταξύ τον απαχθέντα με τους απαγωγείς και μετά τον επιστρέφουν πίσω με σβησμένη μνήμη.

Μερικές φορές περιλαμβάνονται πτυχές όπως εμφάνιση υβριδικών παιδιών, "περιηγήσεις" στη βάση των εξωγήινων και ιστορίες εξωγήινων σχετικά με τις ανησυχίες τους για το μέλλον της Γης και τα πυρηνικά όπλα.

Και υπάρχει ένα άλλο μέρος τέτοιων ιστοριών, ένα μικρό, αλλά ίσως το πιο τρομερό, που κατά τη διάρκεια των απαγωγών, όντα από άλλους κόσμους απορροφούν μερικώς ή πλήρως τις ανθρώπινες ψυχές. Υποτίθεται ότι χρειάζονται ψυχές για κάποιες ανάγκες και αυτά τα πλάσματα δεν έχουν τη δική τους ψυχή.

Πολλοί απλώς απορρίπτουν τέτοιες ιστορίες ή τις μελετούν με μεγάλη απροθυμία, γιατί "οι εξωγήινοι τρώνε τις ψυχές των ανθρώπων!" ακούγεται σαν τίτλος ταινίας.
Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη σε έναν άνδρα ονόματι Paul Inglesby το 1939. Εκείνη τη χρονιά, ο Inglesby προσβλήθηκε από ελονοσία και για κάποιο διάστημα βρισκόταν στα πρόθυρα της ζωής και του θανάτου. Και κατά την επόμενη λιποθυμία, άρχισαν ξαφνικά να του εμφανίζονται όνειρα-οράματα, πολύ πιο περίεργα από αυτά των άλλων ασθενών και πολύ πιο τρομερά από τον χειρότερο εφιάλτη.

Είδε φωτογραφίες της Γης, πιθανώς στο μακρινό μέλλον, όπου πλοία σε σχήμα δίσκου αιωρούνταν στον ουρανό. Αυτοί ήταν τυπικοί «ιπτάμενοι δίσκοι», αλλά το 1939 το φαινόμενο των «ιπτάμενων δίσκων» απείχε ακόμη πολύ από το να ανακαλυφθεί.
Κάτω στη Γη, όλες οι πόλεις καταστράφηκαν, τα πάντα κάπνιζαν σε ασφυκτική στάχτη και όλο και περισσότεροι πυρηνικοί πύραυλοι εκτοξεύονταν από αυτούς τους ιπτάμενους δίσκους, σκοτώνοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους. Το 1939, υπήρχαν ακόμη λίγα χρόνια πριν από την εμφάνιση των πυρηνικών βομβών, και φυσικά ο Inglesby δεν ήξερε τι είδους ηταν το τρομερό όπλο με τη μορφή ενός μεγάλου μανιταριού. Μόνο μετά από χρόνια το κατάλαβε.

Αυτοί οι δίσκοι χρησιμοποιήθηκαν πιλοτικά από κάποιες δαιμονικές οντότητες, σκοπός των οποίων ήταν να «απορροφήσουν μέσα τους» τις ψυχές των ετοιμοθάνατων.

Αυτές οι εικόνες ήταν τόσο τρομερές και τόσο αληθινές που όταν ο Inglesby ανάρρωσε από την ελονοσία, θυμόταν τα πάντα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Και αυτά τα οράματα άλλαξαν τη μελλοντική του ζωή, έγινε πολύ ευσεβής και μετά έγινε ιερέας.

Στη δεκαετία του 1950, όταν όλοι γνώριζαν ήδη για την πυρηνική βόμβα, και ο πιλότος Kenneth Arnold μίλησε για το ότι έβλεπε μυστηριώδεις «ιπτάμενους δίσκους», ο Inglesby συνειδητοποίησε ότι τα τρομερά οράματά του δεν θα μπορούσαν να είναι απλώς παραισθήσεις από μια ασθένεια, αλλά μια πρόγνωση του μέλλοντος. Είδε καθαρά ότι οι εικόνες της καταστροφής με σύννεφα μανιταριών στα οράματά του είναι 100% παρόμοιες με τις συνέπειες των εκρήξεων πυρηνικών βομβών.

Το 1978, ο Inglesby έγραψε ένα βιβλίο για τα οράματά του με τίτλο "The UFO and the Christian", όπου περιέγραψε λεπτομερώς όλα όσα είδε και ότι θα μπορούσε να είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.

Το 1987, εκδόθηκε ένα βιβλίο του Whitley Strieber με τίτλο "Communion" (μπορεί να μεταφραστεί ως κοινωνία ή επικοινωνία). Σε αυτό, ο Strieber, συγκεκριμένα, περιέγραψε πώς επικοινωνούσε με απαχθέντες που ένιωθαν ότι κυριολεκτικά τους «έβγαλαν» από την ψυχή. Και τότε ο ίδιος ο Strieber επικοινώνησε με τους εξωγήινους και του είπαν ότι χρειάζονταν ανθρώπινες ψυχές για «επεξεργασία».

Το 1988, ο Strieber δημοσίευσε το βιβλίο "Transformation", όπου περιέγραψε ότι είμαστε ζώα για τους εξωγήινους, τους οποίους σφάζουν εδώ για τις ανάγκες τους και ότι δεν μπορούμε να δούμε τα "μεγαλύτερα και πιο τρομερά νοήματα που μας περιβάλλουν", όπως τα βοοειδή δεν μπορούν να καταλάβουν ότι καλλιεργούνται για σφαγή.

Το 2010 εκδόθηκε ένα βιβλίο του Βρετανού Nigel Kerner με τον τίτλο «Gray Aliens and the Gathering of Souls: A Conspiracy to Genetic Interference with Humanity».

Μακριά από το να είναι οι καλοπροαίρετοι επισκέπτες που πιστεύουν πολλοί απαχθέντες, οι εξωγήινοι είναι στην πραγματικότητα ψυχρά και πρακτικά όντα των οποίων το τρομερό καθήκον είναι να καρπωθούν και να χειραγωγήσουν τη ζωτική μας δύναμη - την ανθρώπινη ψυχή - για κακόβουλους και απαίσιους σκοπούς.» Ο Αμερικανός Νικ Ρέντφερν περιγράφει εν συντομία το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου.

Ο Kerner περιγράφει τη θεωρία του στο βιβλίο ότι οι Γκρίζοι Εξωγήινοι είναι πολύπλοκα βιολογικά ρομπότ που δημιουργήθηκαν από έναν εξωγήινο πολιτισμό που έζησαν εδώ και πολύ καιρό. Οι Γκρίζοι επιδιώκουν να νικήσουν τον θάνατο κερδίζοντας αυτό που δεν έχουν και έχουν οι άνθρωποι: ψυχές.

Μέσω του χειρισμού του ανθρώπινου DNA, αυτοί οι εξωγήινοι ελπίζουν να «δημιουργήσουν» ψυχές στο σώμα τους και έτσι να απελευθερωθούν από την εντροπική λαβή του υλικού σύμπαντος προς όφελος του διαχρονικού βασιλείου του πνεύματος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications