Oι δημοκράτες έστειλαν την αστυνομία να συλλάβουν  γυναικά  μπροστά στα παιδιά της για φερόμενες δηλώσεις στο ίντερνετ

Η αστυνομία οπως και στην Ελλαδα έχει καταντήσει να παίρνει εντολες απο άναρχο-συμμορίτες (οπως το facebook) δηλαδή απο μελή αληθινών εγκληματικών οργανώσεων ακομα και με ψεύτικα προφίλ!

Η βρετανική αστυνομία δέχθηκε ξανά πυρά μετά τη σύλληψη μιας μητέρας πέντε παιδιών, συζύγου ενός ιερέα, για φερόμενη ανάρτηση προσβλητικών δηλώσεων στο Διαδίκτυο!! ενω αυτοί μπορουν να κανουν προσβλητικες και συκοφαντικες δηλώσεις με μασονικες ταμπέλες του τυπου φασιστες ψεκια κτλ ακομη και δημοσια υποκίνηση μίσους και βίας απο ορδες σχισοφρενεις σανατο-κομμουνιστες που οι περισσοτεροι ειναι πισω απο ψευτικα προφιλ και καθοδιγουνται απο ελληνοφωνους !

Τη Δευτέρα, ενώ μαγείρευε δείπνο για την οικογένειά της, η Caroline Farrow - κατα της ακροαριστερής ιδεολογίας του φύλου - αναζητήθηκε "για ναρκωτικά" και αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία.

Η Farrow ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της "χωρίς ένταλμα", μοιράζοντας πλάνα από αυτό που φαίνεται να είναι ένας μεγαλόσωμος αξιωματικός που εισέβαλε στην εξώπορτά της. Ισχυρίζεται επίσης ότι οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τις ηλεκτρονικές της συσκευές, συμπεριλαμβανομένου ενός tablet που χρησιμοποιούσε η κόρη της με ειδικές ανάγκες για να κάνει τα μαθήματά της και να ακούει ηχητικά βιβλία του Χάρι Πότερ.

Η Farrow είπε στο GB News ότι πίστευε ότι η σύλληψη ήταν αποτέλεσμα της διαφωνίας της με την αφύπνιση για θέματα φύλου. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι η αστυνομία έδειξε τις αναρτήσεις της από έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης KiwiFarms, τον οποίο αρνείται ότι λειτουργούσε και λέει ότι έπαιζε δημόσια με ένα εκκλησιαστικό όργανο την εποχή των εν λόγω αναρτήσεων.

Δηλαδή οι σατανο-άναρχο-συμμορίτες έφτιαξαν οι ιδιοι ψεύτικο προφίλ οτι ειναι δικό της και οτι σχολιάζει αυτη και μετα έστειλαν την αστυνομία (τα χρήσιμα Goim στην γλωσσά τους) επειδή δεν τους αρέσει η αλήθεια που ελέγε, οτι εκαναν και στην σοβιετική ένωση τα Γκουλαγκ τους λειπουν, και οι μαστουρωμένες μάζες που εχουν ανύπαρκτη λογική λενε για "φασίστες" ενω ολα αυτα που βιωνουν ειναι απο τους σατανο-κομμουνιστο-συμμορητες ....

Αν και δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα για κανένα έγκλημα, είπε ότι αντιμετωπίζει πιθανή δίωξη για παρενόχληση!!!.

«Είναι τρομακτικό ότι η αστυνομία μπορεί να δεχτεί τον λόγο κάποιου και να έρθει να σε συλλάβει. Το μόνο που μπορούν να πουν είναι «λάβαμε μια καταγγελία που πρέπει να διερευνηθεί», είπε.

Επικρίνοντας το αυξανόμενο αστυνομικό κράτος, ο πρώην ηθοποιός του Doctor Who James Dreyfus, ο οποίος φέρεται να απολύθηκε από τον ρόλο του επειδή υποστήριξε την JK Rowling, περιέγραψε το περιστατικό ως «απίστευτα απαίσιο», προειδοποιώντας: «Παρακαλώ μην το κάνεις». «Σκέψου για μια στιγμή ότι «αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί σε μένα». Συμβαίνει [και] οποιοσδήποτε από εμάς μπορεί να είναι ο επόμενος».

Η σύλληψη έγινε μια ημέρα πριν η υπουργός Εσωτερικών Suella Braverman καλέσει τις αστυνομικές δυνάμεις να επιστρέψουν στην «κοινή λογική» και αστυνόμευση και να επικεντρωθούν σε πραγματικά εγκλήματα, όπως η βία, ο βιασμός και η ληστεία.

«Πρέπει να επιστρέψουμε στην αστυνόμευση της κοινής λογικής, δίνοντας τη δυνατότητα στην αστυνομία να αντιμετωπίζει τα πραγματικά ζητήματα που αντιμετωπίζει το κοινό, όχι με τις ανωνυμίες στο Twitter ή με περιστατικά "μίσους χωρίς εγκλήματα", είπε ο Braverman,, ακομα και εκεί στην έδρα τους την Βρετανία τους πήραν χαμπάρι οτι εχουν συμπεριφορά σχιζοφρενών και δεν υπαρχει καν «κοινή λογική» αλλα στην Ελλαδα οι μάζες τους βλέπουν φυσιολογικούς και δωσε τα Like σε δεκαδες εγκυρες πηγες τους! (εμείς πάντως έχουμε και screenshot απο ελληνόφωνους που δίνουν εντολες στην αστυνομία να κανουν μεχρι και δημοσια υποκίνηση φυλετικού μίσους στο λευκό γένος σε αναρχο-σελιδες τους στο facebook ναι αυτο που σου βγάζει οτι παραβιάζεις τους κανονισμούς του (που δεν ισχύουν για τους ίδιους) αν πεις κατι που δεν αρέσει στους συμμορίτες μεταξυ αλλων που κανει το facebook!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications