Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης: «Αν (ο νέο-δημοκράτης) βγει έξω ελεύθερος, εγώ η ίδια θα τον θάψω»!

Ο κατηγορούμενος εκβίαζε την ανήλικη ότι, αν μιλούσε, θα σκότωνε την ίδια, τη μητέρα της και τα επτά αδέρφια της!

Όχι μόνο κακοποιούσε και εξέδιδε την 12χρονη ο 53χρονος επιχειρηματίας στον Κολωνό, αλλά συγχρόνως την απειλούσε με όπλο και την εκβίαζε ότι αν μιλήσει για τη φρίκη που βίωνε στα χέρια του, θα… σκότωνε την ίδια, τα επτά αδέρφια της και τη μητέρα της!

Αυτή είναι μία μόνο από τις δεκάδες σοκαριστικές λεπτομέρειες που έχουν βγει στο φως γύρω από την υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινωνία τα τελευταία 24ωρα, μετά τη σύλληψη του «υπεράνω πάσης υποψίας» ως συνήθως, ο οποίος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, παιδική π@ρνογραφία και μαστροπεία. Σύμφωνα δε με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 53χρονος φέρεται να ζητούσε καθημερινά από την ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες , το οποίο κατόπιν διοχέτευε στη συνέχεια, για να «ψαρέψει» πελάτες .

Το κορίτσι, στην κατάθεση του, φέρεται να είπε ότι έχει βιαστεί από τουλάχιστον δέκα άντρες, τους οποίους συναντούσε στα αυτοκίνητά τους ή σε δωμάτια σπιτιών ή ξενοδοχείων. Οι αστυνομικοί, εκτιμούν ότι ίσως να είναι και περισσότεροι οι βιαστές της ανήλικης, καθώς από την έρευνα προκύπτει πως οι ενδιαφερόμενοι για συνεύρεση -έναντι αμοιβής- με τη 12χρονη είναι περισσότεροι από 200! Είναι πιθανό, εξάλλου, ο 53χρονος να έλεγε ψέμματα για την πραγματική ηλικία της 12χρονης και να την παρουσίαζε ως 16-17 ετών. Η ανήλικη, φέρεται να είπε στους ψυχολόγους ότι κάποιοι άντρες της έλεγαν ότι είναι πολύ μικρή και πως πρέπει να προσέχει.

Εξοργισμένη από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις, η μητέρα της ανήλικης, μιλώντας στην τηλεόραση, δήλωσε πως στην περίπτωση που ο 53χρονος αφεθεί ελεύθερος, είναι αποφασισμένη τον σκοτώσει! «Εγώ θα τον σκοτώσω.

Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, επέμεινε πως δεν την ενδιαφέρουν ούτε τα χρήματα, ούτε η αποζημίωση, υποστηρίζοντας ότι ο 53χρονος ουδέποτε βοήθησε την οικογένεια της, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Όσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης, η ίδια είναι ακόμη φοβισμένη, χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της φρίκης που έζησε .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications